Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarom elrontani a barátsá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elrontani a barátságunkat, de nagyon gerjedek rá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel már több mint 8 éve ismerjük egymást, nagyon jó barátok vagyunk mintha testvérek lennénk. Aranyos, okos, szép is... Egy ideje viszont egyre jobban vonzódok hozzá szexuálisan, már álmodtam is vele néhányszor... Mindegyik álmomban szenvedélyesen szeretkeztünk, teljesen begerjedve ébredtem fel. Egyre jobban foglalkoztat a dolog h lefeküdjek vele, nagyon kívánom, és úgy érzem hogy ő is benne lenne... Nemsokára lenne is rá alkalmam, hogy becserkésszem, csak félek hogy ezzel elrontanám a barátságunkat. Félek h nem bírnánk itt megállni, és ha egymásbaszeretnénk annak előbb utóbb úgyis szakítás lenne a vége és akkor elveszíteném az egyik legjobb barátomat... Vélemények?
2009. jún. 11. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a barátság többet ér. De ez csak az én véleményem:)
2009. jún. 11. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért gondolod,hogy ha összejönnétek,szakítás lenne a vége? Végül is ha a barátság megvan, a vonzalom is és ha tényleg egymásba is szerettek kész a tökéletes kapcsolat :) Viszont ha csak 1 éjszaka lenne, valószínű,hogy utána nem tudnátok, hogy ugyanúgy egymás szemébe nézni. De nekem volt olyan,hogy összejöttem egy jó barátommal, aztán szakítottunk és azóta is jó barátok vagyunk...persze van sok ellenpélda is...mindenképp nehéz ügy :S sok szerencsét!
2009. jún. 11. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

a barátságokból lesznek a legszebb szerelmek, és legjobb párkapcsolatok. :)

De ezeket szerintem vele is meg tudod beszélni, ha nem is ennyire nyíltan. :)

2009. jún. 11. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy jó barátság nagyon sokat ér, ennél többet már csak az, ha a szerelmed a barátod is! Vagy a barátod a szerelmed is. Igaz ugyan, hogy sokat veszíthettek rajta, de nyerhettek is, talán még többet. Egy esetleges szakítás után helyreállítani a barátságot, bizony nem könnyű dolog, de ez idővel és extra adag intelligenciával megoldható.

Ha mindketten benne lennétek a barátságotok elmélyítésében, vágjatok bele! Nem feltétlenül javaslom, hogy rögtön egy hatalmas szexszel, inkább sok romantikával és összebújással, ami közben esetleg az is kiderülhet, ha netán nem annyira tudjátok ezt a helyzetet kezelni.

Tapasztalatból mondom, mi több, mint 4 évet vártunk a legjobb barátommal, hogy összejöjjünk. Szinte mindent tudunk egymásról, nincsenek múltbeli titkok, amik esetleg felbukkanva megkeseríthetnék a mindennapokat, jól ismerjük egymás hülyeségeit is. Nem mondom, hogy zökkenőmentes minden, mert sok dologban különbözünk, de mindketten igyekszünk a pozitív irányban csiszolódni. Van egy másfél éves kislányunk, akinél szebb és jobb dolog nincs is a Földön.

2009. jún. 11. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:

A parom is a "legjobb" baratom volt:))

Aztan egy szep napon azon vettuk eszre magunkat, hogy egymasba habarodtunk :)) Ennek mar 4 eve es azota is a legjobb baaratom vagyis mar volegenyem :))

Csak oszinten beszelj vele, ha o is benne van, akkor hajra!

Szoritok neked!

32/L

2009. jún. 11. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Velem is történt hasonló eset, legjobb barátommal megkívántunk egymást, de aztán inkább letettünk róla, mert a csajnak volt pasija, és maradtunk legjobb barátok:)
2009. jún. 11. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szvsz ebben az esetben óvatosan kellene közeledned hozzá és csak akkor átértékelni a kapcsolatot, ha nyilvánvalóan ő is nyitott rá. Az "átmenetet" inkább ő kezdeményezze! Ha te kezdeményezed és mégsem működik, akkor nagyot koppanhatsz és tényleg tönkremehet a barátság (mely egyébként nagy eséllyel jóval értékesebb a szerelemnél, mert tartós, a szerelem meg nem biztos, hogy az). A nők körében elterjedt hiedelem, hogy hasonló helyzetekben mindig a férfiak "buknak el". És ha "kiderül" a nő számára, hogy "igazából" nem is barátkozol vele, "csak" szexuálisan vonzódsz hozzá, az zavarni fogja (tudom, hogy nem így van, azt írom, amit a nők feltételezni szoktak). Szóval ő kezdeményezze a változtatást, te semmiképpen. Ha pedig nem bírsz magaddal, akkor szerezz magadnak egy barátnőt, és akkor rögtön megkönnyebbülsz ezzel a nőbarátoddal kapcsolatban.
2009. jún. 12. 02:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek, megpróbálom megfogadni amit tanácsoltok. Nem egy egyszerű ügy, de remélem ki tudjuk hozni belőle a lehető legpozitívabb végeredményt.:)

Még egyszer köszi!

2009. jún. 12. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy mi a helyzet..és ha azt mondja hogy jó, mert ő is így érez akkor oké, de ha azt mondja hogy nem akkor kérdezd meg hogy azér barátság megmaradt-e ennyi lenne
2009. jún. 12. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
az egyik ismerősöm mesélte,(aki fiú) hogy a legjobb barátja (aki csaj) együtt szilvesztereztek, aztán este pettingeltek, de nem jelentett nekik úgy semmit, mivel hogy nem szerelemből tették .. abarátság megmaradt.
2009. jún. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!