Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akarom elrontani a barátságunkat, de mégis szeretem?
Az a helyzet, hogy 1-2 hónapja beszélünk msn-en egy lánnyal, akivel véletlenül találkoztam egy parkban.
(valójában a barátnőivel volt ott, én meg haverokkal, és elkértük az msn-jüket)Nagyon jól elbeszélgetünk, én valójában szerelmes vagyok belé, de ő csak barátként tekint rám. Most beszéltünk a csajok/pasik témáról, és kérdezte hogy van e valaki aki bejön nekem, és mondtam hogy van, de nem tudnék randizni vele, mert azzal elrontanám a barátságunkat. szóval NEM tudja hogy szerelmes vagyok belé. 100%ig biztos vagyok benne, hogy ezzel csak elcseszném ezt a tökéletes barátságot, ugyhogy csak a szenvedés marad, mikor kérdezgeti hogy mi van a csajokkal. Szerintetek mit tegyek?
El kell mondanod neki, hogy jobban kedveled őt, mint egy barátot. Ebből számára minden világos lesz. Ha hasonlóképpen érez, akkor ő is ilyen vallomást tesz, ha nem, akkor pedig csak barátságot akar.
Nem leszel boldog ebben a barátságban, ha te szereted őt, ő pedig csak barátkozni szeretne.
Ha legközelebb rákérdez, hogy mi a helyzet a csajokkal, akkor mond el neki, hogy neked ő jön be. Fő az őszinteség!
A legrosszabb, hogy nemet mond. Akkor még eldönthetitek, hogy hogyan tovább. De ha nem mondod el neki, hogy mi a szitu, szerintem bánni fogod hónapokon (éveken) keresztül. Gondolj bele, hogy hogyan működne a barátságotok, ha a szemed láttára bepasizik? Téged barátként fog kezelni, de már lesz egy pasija is. Működni fog akkor részedről a barátság? Nem hiszem.
30/F
nagyon önmarcangoló vagyok, inkább legyen egy barátságom, minthogy emiatt elveszítsem őt is. azért nem merek lépni, mert legutóbb is ez volt egy lánnyal, és nagyon megmaradt bennem.
azért köszönöm a választ!
Ez benne volt a pakliban, de jól döntöttél, hogy elmondtad neki. Bátor voltál!
Én is többször estem át ilyen kapcsolatokon és így utólag azt látom, hogy nem volt hiba elmondani a másiknak, hogy mit érzek. Időt takarítottam meg az életemből. Te is ellehettél volna ezzel a lánnyal még 1-1.5 évig, mint barát. Közben őt szereted és nem igazán tudsz megszeretni más lányt. Boldogság nem lett volna.
Most bizotsan rossz, de hidd el, idővel jobban leszel. Addig pedig találkozz barátokkal, járj el szórakozni és ismerj meg más lányokat.
Egy fontos dolog, ami segíthet abban, hogy feldolgozd az esetet: nem a te hibád, hogy a lánynek nem jöttél be. Erről senki sem tehet.
Fel a fejjel!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!