Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mindig az a kifogás, hogy "nem akarom elrontani a barátságunkat"?
Miért nem tudjátok egyenesen megmondani, hogy mi a baj, ahelyett, hogy ezt a sablonos kifogást használjátok?
Az rossz kifogás, hogy nem akarjátok megbántani a fiúkat, mert el lehet az okát normálisan is mondani, amivel nem sértitek meg őket...
21/F
Lehet h vannak akik tényleg így érzik, de a java tényleg csak kifogásnak használja ezt a kifejezést. :S
Szerintem csak akkor kéne használni ezt a kifejezést, mikor tényleg így gondolják, a többi esetben lehet h meg kéne mondani az igazat...
Gooombaaa
hááát lehetsz jófej és jól is nézhetsz ki de lehet nem érez úgy h járni akar veled és ezért mondja ezt és talán igaz is.
én általában megmondom az igazat kivéve ha olyan h nagyon megbántanám vele.
miért nem kérdezed meg a lányt? am hány éves?
Mert inkább egy életre a barátod akar lenni, mint pár évre a barátnőd, aztán nem tudtok újra barátok lenni.
Nekem is vannak olyan haverjaim, akiket annyira szeretek, hogy nem akarnám tönkretenni csak a szexért.
A barátság mindent elvisel, a szerelem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!