Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretek egy lányt, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy lányt, de nem akarom elrontani a barátságunkat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel jó barátok vagyunk, de most beleszerettem... Nem akarok próbálkozni nála mert tudom hogy nem sikerülne 100%-ra és csak a barátságunk menne rá. De elég nehéz nem gondolni rá, mikor ő az egyik legjobb barátom, és mindig találkozunk suliban. Valami tanács? 17/F
2010. máj. 29. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz nála. Bonyolult, nem?
2010. máj. 29. 18:22
 2/2 anonim válasza:
Hát szerintem egy próbát mnidenképp megér, hisz leültök megbeszélitek ezt az egészet egy parkban, vagy elég csak egy pad ahol kettesben vagytok, és ha ő nem akar többet akkor nem jártok és ugyanúgy barátok lesztek. Velem ugyan ez volt, nem jártam a fiúval, de ugyan olyan jó barátként kezeltem, mint azelőtt mielőtt elmondta hogy szerelmes belém ! Remélem azért sikerrel jársz!!! 16/L
2010. máj. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!