Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal ki akarjuk probalni a pisisexet. Azt szeretnenk tudni hogy lehet-e abbol valamilyen problema ha belepisil a puncimba?
Ugyan már utolsó...
Ha egy idő után megint unalmas lesz a szexuális életük, akkor a szájba, seggbe, hüvelybe pisilés után, nyilván következik a szájba-punciba szarás...Nehogy már prűdnek nézd őket!
Az előző vagyok és kicsit folytatnám.
"ha sikerül a vizeletet húgyysavra és vízre szétbontanod, ami lehetetlen, "
Már miért is lenne lehetetlen? Szerinted a víztisztítók mit csinálnak? Szét lehet választani fizikai (centrifuga, ülepítés) és kémiai módszerekkel is.
Hogy linket is adjak:
Ime egy hordozható víztisztító laboreredményei a dunai vízzel. Hidd el, abban van vizelet is. ;)
Amelyik gyökér propagálja itt a pisiszexes dolgot, 100% h nem állna elém, pedig telelocsolnám huggyal a kis pofáját.wáháháháháhá
Kétszínű.
tudtommal, meg mások szerint is, a hüvely lúgos és a vizelet savas, ezért is használták régebben (és még most is) sebek sterilizálására...
és az meg az ő dolguk hogy mit akarnak kipróbálni, az csajszi dolga hogyan teszi tönkre a saját méhét, petefészkeit, hüvelyét, csak kár hogy a későbbiekben lehet hogy nem lehet gyereke...
mellesleg szerintem ez undorító, a szex nem azért van, hogy mindenféle undorító dolgot kipróbáljunk, sokkalta többről szól mint egy egyszerű dugás...
"csak kár hogy a későbbiekben lehet hogy nem lehet gyereke... "
kár a lóf***! ,ilyenek inkább ne is szaporodjanak:)
"tudtommal, meg mások szerint is, a hüvely lúgos és a vizelet savas"
Akkor te is meg mások is rosszul tudjátok. A hüvely bizony savas. Nézd csak meg az alábbi linket:
Az első kettő találat írja, hogy a hüvely savas.
(A többit nem néztem meg)
A vizelettel kapcsolatban viszont érdekesebb a dolog. Jobban utána néztem, és az bizony egyénfüggő. A google találatai szerint 5.5 és 9 Ph között mozog. (7 alatt savas, 7 felett lúgos, a hét pedig a semleges, mint például a víz.)
Gondolom, főleg a táplálkozástól függ a kémhatása.
De mindegy. Lényeg a lényeg, a hüvely nem arra való, hogy a pasi belepisáljon. Befolyik a vizelet a petefészekbe, aztán lehet kivenni az egészet gyulladás miatt. (Bár utána már akár bele is lehet sz.rni...)
és a pisi hova folyik?? az ágyon a lepedőre........
uhhhhhhhhhh
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!