Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baratommal ki akarjuk probalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal ki akarjuk probalni a pisisexet. Azt szeretnenk tudni hogy lehet-e abbol valamilyen problema ha belepisil a puncimba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 21:02
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan már utolsó...

Ha egy idő után megint unalmas lesz a szexuális életük, akkor a szájba, seggbe, hüvelybe pisilés után, nyilván következik a szájba-punciba szarás...Nehogy már prűdnek nézd őket!

2009. júl. 18. 20:48
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok és kicsit folytatnám.

"ha sikerül a vizeletet húgyysavra és vízre szétbontanod, ami lehetetlen, "

Már miért is lenne lehetetlen? Szerinted a víztisztítók mit csinálnak? Szét lehet választani fizikai (centrifuga, ülepítés) és kémiai módszerekkel is.

Hogy linket is adjak:

[link]

Ime egy hordozható víztisztító laboreredményei a dunai vízzel. Hidd el, abban van vizelet is. ;)

2009. júl. 18. 20:50
 43/57 anonim ***** válasza:
54%

Amelyik gyökér propagálja itt a pisiszexes dolgot, 100% h nem állna elém, pedig telelocsolnám huggyal a kis pofáját.wáháháháháhá

Kétszínű.

2009. júl. 18. 21:18
 44/57 anonim ***** válasza:
48%

tudtommal, meg mások szerint is, a hüvely lúgos és a vizelet savas, ezért is használták régebben (és még most is) sebek sterilizálására...

és az meg az ő dolguk hogy mit akarnak kipróbálni, az csajszi dolga hogyan teszi tönkre a saját méhét, petefészkeit, hüvelyét, csak kár hogy a későbbiekben lehet hogy nem lehet gyereke...

mellesleg szerintem ez undorító, a szex nem azért van, hogy mindenféle undorító dolgot kipróbáljunk, sokkalta többről szól mint egy egyszerű dugás...

2009. júl. 18. 21:20
 45/57 anonim ***** válasza:
64%

"csak kár hogy a későbbiekben lehet hogy nem lehet gyereke... "

kár a lóf***! ,ilyenek inkább ne is szaporodjanak:)

2009. júl. 18. 21:25
 46/57 anonim ***** válasza:
51%

"tudtommal, meg mások szerint is, a hüvely lúgos és a vizelet savas"

Akkor te is meg mások is rosszul tudjátok. A hüvely bizony savas. Nézd csak meg az alábbi linket:

[link]

Az első kettő találat írja, hogy a hüvely savas.

[link]

[link]

(A többit nem néztem meg)

A vizelettel kapcsolatban viszont érdekesebb a dolog. Jobban utána néztem, és az bizony egyénfüggő. A google találatai szerint 5.5 és 9 Ph között mozog. (7 alatt savas, 7 felett lúgos, a hét pedig a semleges, mint például a víz.)

Gondolom, főleg a táplálkozástól függ a kémhatása.

De mindegy. Lényeg a lényeg, a hüvely nem arra való, hogy a pasi belepisáljon. Befolyik a vizelet a petefészekbe, aztán lehet kivenni az egészet gyulladás miatt. (Bár utána már akár bele is lehet sz.rni...)

2009. júl. 19. 03:42
 47/57 anonim válasza:
54%
nincs semmi rossz a pisisex-ben,legalább valaki szenvedélyes,és fura,az a jó,nem csak a himi-humi,tili-toli!mi is szoktunk a barátommal,és nagyon is jó!pisiltem a szájába,hasára,péniszére,és ő is nekem,a puncimba is.Alap dolog,hogy utánna megfürdünk.ebben nincs semmi beteges.Mindenkinek vannak úgy mondd tiltott,érdekes vágyai,csak eggyesek elnyomják ezeket,és primitívnek tartják.Különben minden embernek más a jó.valaki frászt kap ettől valaki pedig élvezi nagyon is,teljesen mind1,de attól nem kell lenézni senkit sem,vagy perverz állatnak beállítani,mint ahogy ehhez hasonlóan írta valami pszhiológiailag fejletlen,nem megértő illető.
2009. júl. 21. 19:14
 48/57 anonim ***** válasza:
FFFFÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJ
2010. máj. 7. 16:33
 49/57 anonim válasza:
Hogyha nem szájba meg szembe meg stb.-be pisilsz bele abból nem lesz baj... Miért lenne? Mikor lehugyozod a kezed lerohad? Tehát ennyit erről semmi rossz nincs ebbe mi már régen ezt csináljuk naon jó érzés. 21/L
2010. máj. 10. 19:31
 50/57 anonim ***** válasza:

és a pisi hova folyik?? az ágyon a lepedőre........

uhhhhhhhhhh

2010. máj. 10. 20:29
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!