Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal ki akarjuk probalni a pisisexet. Azt szeretnenk
tudni hogy lehet-e abbol valamilyen problema ha belepisil a
puncimba?
11/57 A kérdező kommentje:
Csak erjek haza....olyat csinalunk amilyet eddig meg soha!TE tudod mi kell egy nonek!Nagyon szeretlek, osszeelvezlek ne aggodj....
A pisiben nincsenek baktériumok, meg semmi fertőző dolog, teljesen steril. (már ha egészségesek vagytok, pl vmi vesebetegség esetén nem lennék ebben olyan biztos) szóval fertőzést magától a pisitől nem kapsz, bizonyos kultúrákban fertőtlenítenek is vele. szal baci nincs benne, de azért nem mondanám 100%-ra h más hatása nem lehet
2009. jún. 6. 21:56
te majom szerinted mit pisilsz ki? amit a szervezeted nem fogad be, mert "méregként" kezeli. tele van baktériummal. régen azt mondták pisilj a sebedbe, mert az steril, fertőtlenit. jahh. jól el is mérgedtek azok a sebek.
2009. jún. 6. 23:14
Próbáljátok! Aztán meglátod lesz-e probléma vagy sem...
2009. jún. 6. 23:31
06-06 23:14
tudod a vizeletben NINCS baktérium, és ezen az se változtat, ha lepontozol... a széklet az más, na az télleg hemzseg tőlük... és miért nincs? mert a vese szűrőjén nem férnek át... tanulj biológiát mielőtt okos vagy. a vizeletben csak bomlástermékek vannak víz, meg ionok. pl húgysav, karbamid, nátrium... szóval a vizeletben fehérjék sincsenek, mivel az sem fér át. a baktérium meg sok fehérjéből áll. ez egy viszonylag praktikus dolog, mivel így a véred alakos elemei se férnek át, gondolok itt a vörösvértestekre pl.
2009. jún. 9. 14:33
Igaza van az elöttem szólónak a pisi teljesen steril amíg benned van és nem kerül kontaktusba semmilyen nem steril edénnyel.
Tanultam és tudom pont...
2009. júl. 17. 23:12
Semmi mprobléma nem lehet belőle,a vizelet csak levegővel érintkezve kezd el bomlani,akkor már fertőzhet.
2009. júl. 17. 23:30
Most dejó nekünk, itt az okos megmondóemberek tudományosan elmagyarázták h pisit inni tök egészséges! XD.....
Hát, ezentúl megpróbálhatják rámsózni a boltban az ásványvizet, jól leoltom őket h milyen egészségtelenül élnek! XD
Pisi forever! XD
Pfff...amúgy rohadt debilek vagytok, én akit szeretek, nem pisilem nem kakilom le....bár én már csak ilyen régimódi megkövezendő állat vagyok, ez van XD
2009. júl. 17. 23:57
ha-ha ikszdé ikszdé.mi volt a vicc? Kösz,hogy leponzoztál,én egy szóval sem irtam,hogy izgatna a pisi,vagy ráhugyoztam volna életemben bárkire,csak azt a tényt,hogy a vizelet egy egészséges embernél baktérium mentes,steril és levegővel érintkezdve kezd el bomlani-ezért ha a hüvelybe bekerül gyakorlatilag semmit nem árt,bár a hüvely pH-ját felborithatja. Mielőtt másokat debilnek nevezel,olvasd vissza kiscsillagom,milyen stilusban irsz,utána meg menjél lefeküdni,mert a gyerekeknek ágyban a helye ilyenkor
2009. júl. 18. 00:07
00:07-es amúgy félreértettél, a válaszom első fele szólt neked/nektek....a másik fele, a debilezős pedig a kedves kérdezőnek, de hagyjuk....amúgy nagykorú vagyok már rég....de sztem akkoris rohadt beteg egy dolog erre izgulni, a világon általam talán legjobban szeretett lényt megdobni egy vödör húggyal, hát gratula ....anyukának meg zacskó sz ar jár karácsonyra? Igen, alulkultúrált vagyok nah....ez van
2009. júl. 18. 00:14