Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baratommal ki akarjuk probalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal ki akarjuk probalni a pisisexet. Azt szeretnenk tudni hogy lehet-e abbol valamilyen problema ha belepisil a puncimba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 21:02
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én nem okoskodok, de szerény véleményem szerint egyáltalán nem tesz jót, ha belédpisil.

És, hogy OFFoljak is egy kicsit. Hogy rád féltékeny?? Ugyan már! Akinek a pisiszex és hasonlók kellenek ahhoz, hogy, ahogy te írtad ne legyen unalmas a szex, hát rettenetesen tudlak sajnálni!

2009. júl. 18. 07:43
 32/57 anonim ***** válasza:
79%
nah akk most elmondom, a vizelet 98% ban kristálytiszta, iható víz, a sárga színét a maradék 2% húgysav okozza, mely nem azért sav mert lúgos, lehet vízzel keverve már nem savas hanem lúgos, nah már most ha sikerül a vizeletet húgyysavra és vízre szétbontanod, ami lehetetlen, akkor az a víz olyan tiszta, hogy a földön keresve se találsz természet által előállított olyan tiszta vizet mint az, kivéve az emberben, állatoknál nemtom így van e, szóval mielőtt olyanokat ír az a gyerek a második vagy harmadik oldalon hogy tele van bacival az először is töltse be a 12 éves kort, majd figyeljen oda biológia órán amikor a vesét veszik, mert már kezdem unni hogy minden kérdésnél feljönnek ezek az okos van kb 10 éves kis srácok akik osszák az észt mikor halványlila finguk sincs hogy miről van szó, amúgy ha ezt a pisisexet akarjátok játszani, szerezz be hüvelymosót, és miután megtörtént a khm, "wc"-zése a párodnak, kb 10 percen belül most ki, mert a méhedbe is felmehet, majd a petefezetéken keresztül a petefészekhez, és elég csúnya dolgok lehetnek, ennek az esélye kb 2% de ne kockáztassunk, de ezt is el lehet kerülni méhkúppal, ami ondó ellen van ugyan, de lehet beválhat, de előbb kérdezd meg az orvosodat, nehogy hülyeséget mondjak, de a hüvelymosót mindenképp szerezd be, hidd el az is elég nagy élvezet, már próbáltam, kb fél perc alatt a csúcson van az ember
2009. júl. 18. 07:47
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
hú, nemtudok írni, van pár hiba, mosd helyett mostot írtam, petevezeték helyett petefezetéket, sorry 1000 el ezekért a hibkért
2009. júl. 18. 07:49
 34/57 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt:) egyebkent sokan ferre ertik az egeszet, mert nem unalmas a sexualis eletunk nem azert akartuk ezt kiprobalni..egyszeruen felmerult ez a dolog es tkiprobaltuk.
2009. júl. 18. 10:00
 35/57 anonim válasza:
88%

fuj...

minta japánokxD:S

deha ti ezt izgatónak találjátok..

hát hajrá;)

2009. júl. 18. 10:54
 36/57 anonim ***** válasza:
94%
Javasolom helyette a beöntést, talán ez is lesz olyan szórakoztató.
2009. júl. 18. 15:31
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
hát az az igazság hogy ez a nincs a pisiben baktérium dolog ez nemteljesen így van ... ember válogatja ... sok dologtól függ ... pl. : ha sokáig nem iszol mint már az elején leírták a húgyban az egyéb anyagok aránya megnő , hisz nincs benne annyi víz . pl. nekem abszolút semmi bajom nincs (hála istennek ) , de mégis a papíron a vizelet vizsgálati papíromon fél éve ez volt baktériumok : sok (hozzátenném hogy nemvolt bejelölve az eltérés azaz ha vkinek van a vizeletében baci az NEM kóros , vagy beteges dolog , mert ha lenne akkor kaptam volna rá vmit , de nemkaptam semmit , azaz semmi bajom nemlesz tőle ... (jah és kijavítom az elöttem levőket hogy a vizeletben kerül a bacik egy része , így is megszabadul tőlük a szervezet , az üldeék ben is van rengeteg , de a húgyba is kerül ) .... és ez hivatalos papír na erre varjatok gombot nekem ... de ha jólemlékszem aznap totál kivoltam száradva szóval nemcsoda hogy ez jött ki ... szóval ezzel a szerintem abszolút undorító és ízléstelen dologgal csak óvatosan ... ha neked ez ennyire tetszik akkor hajrá ... csináld ... te életed ... ( és mégmielött jönnének a cágolások ezt tavaly tanultam , amiket mellé mondtam körítésnek úgyhogy erről is ennyit ... )
2009. júl. 18. 17:37
 38/57 anonim ***** válasza:
72%

23 :14 nek

ez nem teljesen igy van mert a vitaminokat is kipisiled

2009. júl. 18. 19:01
 39/57 anonim ***** válasza:
51%

"A vizelet normális esetben nem tartalmaz gennyet, fehérjét, cukrot, bilirubint.Azonban a normális és a nem normális között nagyon kicsi a határvonal.Elég egy magasvérnyomás betegség, picike fertőzés–ezekről nem mindig van tudomásunk-, és máris megjelennek az előbb felsorolt termékek a vizeletben.Külön kiemelném a baktériumokat. Nem csak a húgycsövünkön keresztül jutó baktériumok fognak a vizeletben megjelenni, hanem a vér útján is, mivel a vese a vért tisztítja meg, és ennek végterméke a vizelet. "

Nyilván én is tök irigy vagyok, mert sehol és soha az életben nem találnék olyan embert, aki hajlandó lenne belémhugyozni... (és remélem ebben érzed a csipetnyi gúnyt)

2009. júl. 18. 20:39
 40/57 anonim ***** válasza:
48%

"nah akk most elmondom, a vizelet 98% ban kristálytiszta, iható víz, a sárga színét a maradék 2% húgysav okozza, mely nem azért sav mert lúgos"

Aha... Igen. Érdekes. Tehát a vízelet 98% víz, a maradék meg húgysav, ami ráadásul vízzel keverve már akár lúgos is lehet. Egyes, leülni.

Ha már a kémiába belemegyünk, legalább alapvető fogalmakkal legyünk tisztában! (Például hogy sav és víz kombinációja az életben nem lesz lúg)

A vizeletben rengeteg minden van. Különböző sók (nem csak konyhasó. Nem csak az az egy só van), ionok, vízben oldódó vitaminok, ammónia (ami a lúgos kémhatását adja), és van benne húgysav is.

De egy egészséges ember vizelete lúgos. Ha mégse, akkor azt a túl sok húgysav okozza, ami a köszvény jele.

Baktériumok elvileg nincsenek benne, csak valamilyen fertőzés esetén. Ha cukor van benne, az a cukorbetegségre utal, és ha véres, az se jó.

Tehát: A lúgos vizelet kontra savas hüvely = hüvelyfertőzés.

A kérdezőnek: Ha ragaszkodtok ahhoz, hogy egymás nyílásába pisiljetek, arról a nőgyógyászt tájékoztatni kell. (Főleg, ha a hüvelyes őrültséghez ragaszkodtok.) Ha mindenáron ezt akarjátok, inkább a végbélnyílásba. Biztosan guszta lesz a kifolyó szar- és húgykeverék, de hát ti tudjátok. Legalább az egészségeteket annyira nem veszélyeztetitek.

Azt meg remélem mondani sem kell, hogy ami a seggben volt már, annak utána a hüvely közelében sincs keresnivalója...

2009. júl. 18. 20:42
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!