Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal ki akarjuk probalni a pisisexet. Azt szeretnenk tudni hogy lehet-e abbol valamilyen problema ha belepisil a puncimba?
Nem tudom, én nem okoskodok, de szerény véleményem szerint egyáltalán nem tesz jót, ha belédpisil.
És, hogy OFFoljak is egy kicsit. Hogy rád féltékeny?? Ugyan már! Akinek a pisiszex és hasonlók kellenek ahhoz, hogy, ahogy te írtad ne legyen unalmas a szex, hát rettenetesen tudlak sajnálni!
fuj...
minta japánokxD:S
deha ti ezt izgatónak találjátok..
hát hajrá;)
23 :14 nek
ez nem teljesen igy van mert a vitaminokat is kipisiled
"A vizelet normális esetben nem tartalmaz gennyet, fehérjét, cukrot, bilirubint.Azonban a normális és a nem normális között nagyon kicsi a határvonal.Elég egy magasvérnyomás betegség, picike fertőzés–ezekről nem mindig van tudomásunk-, és máris megjelennek az előbb felsorolt termékek a vizeletben.Külön kiemelném a baktériumokat. Nem csak a húgycsövünkön keresztül jutó baktériumok fognak a vizeletben megjelenni, hanem a vér útján is, mivel a vese a vért tisztítja meg, és ennek végterméke a vizelet. "
Nyilván én is tök irigy vagyok, mert sehol és soha az életben nem találnék olyan embert, aki hajlandó lenne belémhugyozni... (és remélem ebben érzed a csipetnyi gúnyt)
"nah akk most elmondom, a vizelet 98% ban kristálytiszta, iható víz, a sárga színét a maradék 2% húgysav okozza, mely nem azért sav mert lúgos"
Aha... Igen. Érdekes. Tehát a vízelet 98% víz, a maradék meg húgysav, ami ráadásul vízzel keverve már akár lúgos is lehet. Egyes, leülni.
Ha már a kémiába belemegyünk, legalább alapvető fogalmakkal legyünk tisztában! (Például hogy sav és víz kombinációja az életben nem lesz lúg)
A vizeletben rengeteg minden van. Különböző sók (nem csak konyhasó. Nem csak az az egy só van), ionok, vízben oldódó vitaminok, ammónia (ami a lúgos kémhatását adja), és van benne húgysav is.
De egy egészséges ember vizelete lúgos. Ha mégse, akkor azt a túl sok húgysav okozza, ami a köszvény jele.
Baktériumok elvileg nincsenek benne, csak valamilyen fertőzés esetén. Ha cukor van benne, az a cukorbetegségre utal, és ha véres, az se jó.
Tehát: A lúgos vizelet kontra savas hüvely = hüvelyfertőzés.
A kérdezőnek: Ha ragaszkodtok ahhoz, hogy egymás nyílásába pisiljetek, arról a nőgyógyászt tájékoztatni kell. (Főleg, ha a hüvelyes őrültséghez ragaszkodtok.) Ha mindenáron ezt akarjátok, inkább a végbélnyílásba. Biztosan guszta lesz a kifolyó szar- és húgykeverék, de hát ti tudjátok. Legalább az egészségeteket annyira nem veszélyeztetitek.
Azt meg remélem mondani sem kell, hogy ami a seggben volt már, annak utána a hüvely közelében sincs keresnivalója...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!