Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal ki akarjuk probalni a pisisexet. Azt szeretnenk
tudni hogy lehet-e abbol valamilyen problema ha belepisil a
puncimba?
hát nem is tudom. szerintem a karbamid, és húgysav nem éppen sterillé és egészségessé teszi a vizeletet. ezenkívül mivel a vese alapegységének (a nefronnak, ha már olyan okos vagy) másodlagos kanyarulatos csatornájában szűrődnek a GYÓGYSZERMÉRGEK, ezért nos hát nem is tudom... érdekes...
2009. júl. 18. 00:30
előző vagyok: igen, baci valóban nincsen benne normál esetben, de nem hiszem, hogy az az egyetlen, ami bajt okozhat egy olyan érzékeny helyen, mint a hüvely, és ha már oda belemegy, akkor a méhbe is... szóval. fujj.
2009. júl. 18. 00:33
Ha a punciba pisilés alatt a hüvelybe pisilést érted, felejtsd el! A vizelet emlékezetem szerint lúgos, a hüvely pedig savas. Ha a hüvelyed a vizelettől semleges lesz, akkor semmi sem fogja védeni a baktériumoktól.
Nem erre való, na.
Ha mindenáron egymás nyílásaiba akartok pisilni, pisiljen a seggedbe. Annak legalább mindegy.
Egyébként mielőtt valaki félreértene: szerintem ez az egész undorító, de nem is velem csinálják. Két ember pedig azt csinál egymással, amit akar. De a hüvely tényleg nem a vizelet befogadására való...
2009. júl. 18. 00:33
24/57 A kérdező kommentje:
25/57 A kérdező kommentje:
kiprobaltuk nem is egyszer es szuper izgato erzes
féltékeeeeeeeny?:DDD nem tudom. nekünk nem annyira unalmas a szexuális életünk, hogy ilyesmivel kelljen feldobniXD szerintem a vizelet a wc-be való. te gondolhatod másképp, te kérdezted mások véleményét, ők meg elmondták. remélem elmeséled majd a nőgyógyászodnak is, hogy hogyan lett hüvelyi fertőzésed;)
2009. júl. 18. 00:39
27/57 A kérdező kommentje:
nalunk nincs hatar a szexben....ami jol esik kiprobaljuk ennyi....
na csak vigyázz azért, te lány, ezzel a "mindent kipróbálok" dologgal, mert a végén nemhogy néger gyereked lesz, hanem még örülhetsz is neki, hogy nem ugat XD
2009. júl. 18. 00:48
De ha néger gyereke lesz akkor makogni fog nem?:D
2009. júl. 18. 01:41
Ma is tanultam valamit.
Ha nem járok swingelni akkor prűd vagyok, ha nem hugyozom teli a szerett nőm nemiszervét akkor unalmas a szexuális életem-már ha annak lehet nevezni -,és mivel a füvet se próbáltam ki begyöpösödött konzervatív vagyok.
2009. júl. 18. 04:13