Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kiábrándult belőlem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándult belőlem? Történet lent, de ne nevessetek ki, léci.

Figyelt kérdés
18/L vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom, de most járok egy 20 éves sráccal 1 hónapja és tegnap olyan történt, ami miatt lehet hogy végleg megundorodott tőlem. Most lett volna az első együttlétünk (és mindketten szűzek), náluk voltam, a szülei színházba mentek. Pettingeltünk (máskor is szoktunk már), aztán azt a pózt kezdtük volna, amikor a fiú hanyatt fekszik az ágyon, én pedig ráülök lovagló pózban úgy, hogy nem szembe, hanem ő a hátam mögött van. Na itt történt egy kis gixer. Nem tudom hogy hol mikor, de felfáztam és már délután felé is fájt a hasam. Többször voltam wc-n, de nem sikerült semmi. Este náluk pettingelés közben is nagyon fájt a hasam és ki kellett mennem wc-re, de itt sem sikerült semmi, akárhogy is erőlködtem. Az estét nem akartam tönkre tenni és igazán vágytam én is rá. De mikor ő hanyatt feküdt abban a bizonyos pozícióban, és én fölé léptem, majd kezdtem volna leguggolni, akkor hirtelen kijött az, ami a wc-n nem sikerült. Nagyon hirtelen, nem éreztem magamban semmi előzményt, és nem is tudtam megállítani. Így mivel fel is voltam fázva, nagyon híg volt a cucc, és gyakorlatilag a barátom mellkasán és nemi szervén, meg körülötte az ágyon landolt. :( Rögtön félre is ugrottam, bár ekkor már neki mindegy volt, ekkor már nem jött belőlem hátul semmi, kiszaladtam a wc-be és ott még vagy fél órán keresztül több hullámban rám jött a wc-zés, de alig mertem kijönni utána a helyiségből. Míg bent voltam, az is nagyon rossz érzés volt, sírtam is…. mikor kijöttem akkor is sírtam a történtek miatt. Ő lefürdött közben, az ágyneműt is elvitte mosóba, de azt mondta nekem, hogy most jobb lesz ha elmegyek. Nem volt durva, egyáltalán. Csak úgy volt, hogy megtörténik a dolog és este még megyünk ismerősökkel beülünk valahová. Mondta, hogy majd kitalál valamit, mert este nem megy el, és én se mentem, mert nekem is iszonyat rossz kedvem volt. Azt mondta, hogy kiment, de most hagyjam….. meg hogy ma majd keres. De nem hívott fel. Most próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva. Ilyen ritkán szokott lenni, talán 1-2-szer volt ilyen eddig összesen. :(((((( De most ez szerintetek azt jelenti, hogy végleg megundorodott tőlem?? Mikor az eset történt, azonnal lelankadt a fütyköse, de meg is értem, nekem is elment a kedvem mindentől. Szóval szerintetek mi lesz most?
2009. jún. 6. 19:05
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
75%

2 dolgot nem értek

1. miért nem bírtál addig várni a az első együttléttel amíg el nem múlik a hasmenés? (nem hinném h hajtott volna a tatár...)

2. minek kezdtek egyből olyan pózzal ami egyes pároknak nem is megy? nem hogy elsőre? sokadszorra sem...ha teszem azt te vagy alul akk max a cucc az ágyra megy, de nem szegény barátod felsőtestére...

elég ciki a helyzet, de könnyen elkerülhető lett volna, 18éves vagy, az ember elvárná tőled h legyen önkontrollod, azért ez nem olyan dolog h bárkivel megesik, mert az emberek többsége szerintem előbb elintézi az egészségügyi gondjait és utána szexel...másnap is mehetett volna a szex miután elmúlt a hasmenés..legközelebb légy előrelátó

az meg h megundorodott tőled, ha nem is végérvényesen, de egy időre biztos..nem hiszem g eddigi életében volt már hasonlóban része, ezen szószerint túl kell tennie magát

tehát végős tanácsom: LEGKÖZELEBB LÉGY ELŐRELÁTÓ!!!

20/L

2009. jún. 6. 22:41
 32/57 anonim ***** válasza:
95%

:D :D Hát ez nagy sztori volt... De én már hallottam ilyet, a volt o.társam mesélte h a haverját lefosta a nője.

Nem akarok bunkónak tűnni...de felejtsd el. Most őszintén, te felhívnád magad? (és így még csalódhatsz pozitívan)

2009. jún. 6. 22:55
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Szívemből sajnállak kislány.

A legrosszabb talán az,hogy az első lett volna.

Én azt tanácsolom, igaz én már nem vagyok fiatal (veled hasonló korú gyermekeim vannak),hogyha a fiú nem jelentkezik,ne keresd, hanem próbálj mással boldog lenni.

Ha ez velem esett volna meg,biztosan nem tudtam volna az életben elfelejteni. szerintem ezen csak egy új kapcsolat segíthet.

2009. jún. 7. 00:03
 34/57 anonim ***** válasza:
34%
Én azon csodálkozom, hogy ezt a történetet ilyen sokan bevették, pedig nyilvánvalóan kamu. Mivel ezen az estén több hasonló "érdekes" kérdés született, úgy tűnik, valami perverz személy unatkozott.
2009. jún. 7. 05:55
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
de mondd már meg kis öreg miért nyilvánvalóan kamu? Ilyen alapon minden kérdés lehet kamu. Mert én is feltudok tenni olyat, hogy jaj késik a mensim most mi van? Pedig srác vagyok.
2009. jún. 7. 08:04
 36/57 A kérdező kommentje:

Ma felhívott nemrég és azt mondta találkozzunk és felejtsük el a történteket, max. ha akarom beszéljük meg mi történt.

Akkor ez most ugye azt jelenti, hogy még nincs veszve minden, és ahogy írtátok is, a szerelem erősebb lehet anál semminthogy ezért elhagyjon?

2009. jún. 7. 12:15
 37/57 A kérdező kommentje:
+n
2009. jún. 7. 12:16
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

Na örülhetsz akkor.

Próbáld meg elmagyarázni neki, de javaslom, ne beszélj túl sokat a dologról, és inkább csak akkor beszélj róla, ha ő is akar.

Próbáld meg előröl kezdeni.

Sok sikert.

2009. jún. 7. 13:32
 39/57 anonim ***** válasza:
95%
huuu:) nah örülök. tegnap óta mindig olvasgatom a válaszokat, reméltem, hogy minden rendbe jön:)
2009. jún. 7. 13:57
 40/57 anonim ***** válasza:
95%

Sztem mond el, hogy beteg voltál, és aztán közöld, h mindkettőtök érdekében nem érdemes az esetről több szót ejteni, mert tényleg így van.

Apropó, felfázás okozta hasmenésről én sem hallottam, bár úgy tudom a felfázást az E.Coli okozza leggyakrabban, ez ugyanaz, ami a gyerekeknél gyakori hasmenéses-hányásos gyomorrontást okozza. így a felfázástól felszaporodott E.coli a beteg érzékeny szervezetből kihozhatta ezt a reakciót.

2009. jún. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!