Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándult belőlem? Történet lent, de ne nevessetek ki, léci.

2 dolgot nem értek
1. miért nem bírtál addig várni a az első együttléttel amíg el nem múlik a hasmenés? (nem hinném h hajtott volna a tatár...)
2. minek kezdtek egyből olyan pózzal ami egyes pároknak nem is megy? nem hogy elsőre? sokadszorra sem...ha teszem azt te vagy alul akk max a cucc az ágyra megy, de nem szegény barátod felsőtestére...
elég ciki a helyzet, de könnyen elkerülhető lett volna, 18éves vagy, az ember elvárná tőled h legyen önkontrollod, azért ez nem olyan dolog h bárkivel megesik, mert az emberek többsége szerintem előbb elintézi az egészségügyi gondjait és utána szexel...másnap is mehetett volna a szex miután elmúlt a hasmenés..legközelebb légy előrelátó
az meg h megundorodott tőled, ha nem is végérvényesen, de egy időre biztos..nem hiszem g eddigi életében volt már hasonlóban része, ezen szószerint túl kell tennie magát
tehát végős tanácsom: LEGKÖZELEBB LÉGY ELŐRELÁTÓ!!!
20/L

:D :D Hát ez nagy sztori volt... De én már hallottam ilyet, a volt o.társam mesélte h a haverját lefosta a nője.
Nem akarok bunkónak tűnni...de felejtsd el. Most őszintén, te felhívnád magad? (és így még csalódhatsz pozitívan)

Szívemből sajnállak kislány.
A legrosszabb talán az,hogy az első lett volna.
Én azt tanácsolom, igaz én már nem vagyok fiatal (veled hasonló korú gyermekeim vannak),hogyha a fiú nem jelentkezik,ne keresd, hanem próbálj mással boldog lenni.
Ha ez velem esett volna meg,biztosan nem tudtam volna az életben elfelejteni. szerintem ezen csak egy új kapcsolat segíthet.

Ma felhívott nemrég és azt mondta találkozzunk és felejtsük el a történteket, max. ha akarom beszéljük meg mi történt.
Akkor ez most ugye azt jelenti, hogy még nincs veszve minden, és ahogy írtátok is, a szerelem erősebb lehet anál semminthogy ezért elhagyjon?

Na örülhetsz akkor.
Próbáld meg elmagyarázni neki, de javaslom, ne beszélj túl sokat a dologról, és inkább csak akkor beszélj róla, ha ő is akar.
Próbáld meg előröl kezdeni.
Sok sikert.

Sztem mond el, hogy beteg voltál, és aztán közöld, h mindkettőtök érdekében nem érdemes az esetről több szót ejteni, mert tényleg így van.
Apropó, felfázás okozta hasmenésről én sem hallottam, bár úgy tudom a felfázást az E.Coli okozza leggyakrabban, ez ugyanaz, ami a gyerekeknél gyakori hasmenéses-hányásos gyomorrontást okozza. így a felfázástól felszaporodott E.coli a beteg érzékeny szervezetből kihozhatta ezt a reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!