Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kiábrándult belőlem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándult belőlem? Történet lent, de ne nevessetek ki, léci.

Figyelt kérdés
18/L vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom, de most járok egy 20 éves sráccal 1 hónapja és tegnap olyan történt, ami miatt lehet hogy végleg megundorodott tőlem. Most lett volna az első együttlétünk (és mindketten szűzek), náluk voltam, a szülei színházba mentek. Pettingeltünk (máskor is szoktunk már), aztán azt a pózt kezdtük volna, amikor a fiú hanyatt fekszik az ágyon, én pedig ráülök lovagló pózban úgy, hogy nem szembe, hanem ő a hátam mögött van. Na itt történt egy kis gixer. Nem tudom hogy hol mikor, de felfáztam és már délután felé is fájt a hasam. Többször voltam wc-n, de nem sikerült semmi. Este náluk pettingelés közben is nagyon fájt a hasam és ki kellett mennem wc-re, de itt sem sikerült semmi, akárhogy is erőlködtem. Az estét nem akartam tönkre tenni és igazán vágytam én is rá. De mikor ő hanyatt feküdt abban a bizonyos pozícióban, és én fölé léptem, majd kezdtem volna leguggolni, akkor hirtelen kijött az, ami a wc-n nem sikerült. Nagyon hirtelen, nem éreztem magamban semmi előzményt, és nem is tudtam megállítani. Így mivel fel is voltam fázva, nagyon híg volt a cucc, és gyakorlatilag a barátom mellkasán és nemi szervén, meg körülötte az ágyon landolt. :( Rögtön félre is ugrottam, bár ekkor már neki mindegy volt, ekkor már nem jött belőlem hátul semmi, kiszaladtam a wc-be és ott még vagy fél órán keresztül több hullámban rám jött a wc-zés, de alig mertem kijönni utána a helyiségből. Míg bent voltam, az is nagyon rossz érzés volt, sírtam is…. mikor kijöttem akkor is sírtam a történtek miatt. Ő lefürdött közben, az ágyneműt is elvitte mosóba, de azt mondta nekem, hogy most jobb lesz ha elmegyek. Nem volt durva, egyáltalán. Csak úgy volt, hogy megtörténik a dolog és este még megyünk ismerősökkel beülünk valahová. Mondta, hogy majd kitalál valamit, mert este nem megy el, és én se mentem, mert nekem is iszonyat rossz kedvem volt. Azt mondta, hogy kiment, de most hagyjam….. meg hogy ma majd keres. De nem hívott fel. Most próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva. Ilyen ritkán szokott lenni, talán 1-2-szer volt ilyen eddig összesen. :(((((( De most ez szerintetek azt jelenti, hogy végleg megundorodott tőlem?? Mikor az eset történt, azonnal lelankadt a fütyköse, de meg is értem, nekem is elment a kedvem mindentől. Szóval szerintetek mi lesz most?
2009. jún. 6. 19:05
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:
49%

Figyelj szerintem ha igazán szeretett a srác ez a pár liter híg fos, ami a hímtagjára zúdult nem lehet akadály a szerelmetekben. Szerintem próbálj meg egy kicsit ne gondolni erre az esetre, szüksége van a srácnak is rá, hogy túltegye magát eme fröcsögős élményen. ( Meg hát azért valljuk be, kell egy kis idő amíg elpárolog a fos szaga a péniszéről. ) Sok sikert kívánok a továbbiakban, és tanácsolom, hogy minden szexuális együttlét előtt vásárolj be ipari mennyiségű hasfogót, vagy próbáld ki, hogy egy parafadugóval eltorlaszolod a végbélnyílásodat. Remélem segítettem és ha még se jönne össze, akkor se aggódj, van egy ismerősöm aki igazán rajong az efféle fétisért...

Üdvözlettel: Bozó László

2009. jún. 6. 19:27
 12/57 anonim ***** válasza:
47%
Ne haragudj, de majd beszartam rajta :D
2009. jún. 6. 19:27
 13/57 anonim ***** válasza:
44%
...de nézd a jó oldalát: legalább emlékezetes volt az első :D, és a csávó is elmesélheti, hogy lefosott a csajom :D. Nem minden pasi mesélhet ilyet, a spanjainak....
2009. jún. 6. 19:32
 14/57 anonim ***** válasza:
80%

Jó bunkó vagy,"kedves" előttem szóló!

Kicsit még én is elpirultam miközben olvastam a történetet,mert bee gondoltam,hogy milyen lenne,ha ez velem történt volna.Mit ne mondjak,irtó kellemetlen!Ahogy az előttem szólók is írták,adj neki egy kis időt,de aztán keresd meg és próbáld neki elmagyarázni a történteket.Légy hozzá kedves,bár szerintem Neked sokkal rosszabb érzés.Meg kell hogy értse!Mivel mé nem vagytok együtt túl rég óta,ezért egy kicsit nehezebb a helyzet,de ne bánkódj,az idő múlásával csak jobb lehet!

Remélem túl tudjátok tenni magatokat rajta!

Sok sikert!

2009. jún. 6. 19:40
 15/57 anonim ***** válasza:
69%
hi ez nem volt kedves :D " ne haragudj de majdnem beszartam rajta" :DDD sztem most ezzel a beszarással ne viccelődjünk :S csorikám :S ...
2009. jún. 6. 19:42
 16/57 anonim ***** válasza:
84%

elképzelem ahogy a srác akit lefostak meséli a kocsmában a spanoknak és arrol dumálnak hogy mi volt tegnap este: "hát én 2 csajjal voltam tegnap este"

másik mondja "Én meg egy testvér párral", erre a srác mondja "Engem meg lefosot a csajom"

2009. jún. 6. 19:52
 17/57 anonim ***** válasza:
80%

Miért is?

Mert nem csak azt írtam, hogy ez bizony tényleg ciki, meg mittudom én.

Ő is érzi, és szerintem ha valaki tudja egy helyzetről, hogy mennyire rossz, akkor sem jó, mikor még jobban megerősítik ebben.

Csak egy kicsit oldani akartam azt, ami valószínűleg több tonnaként csücsül a mellkasán, és még hónapokig ott marad.

2009. jún. 6. 19:53
 18/57 anonim ***** válasza:
80%

Két dolog. Az egyik, hogy mivel ő is szűz még, azt írtad, neki is igencsak meglepő és kellemetlen fordulat lehetett ez a "kis" incidens, ezért sokkhatás érte, majd lenyugszik. Legalább arra nem kell gondolnunk, hogy csak erre ment. Hidd el, ha csak a szexet akarta volna/akarná, sokkal de sokkal jobban kiakadt volna, akármennyire is nyugodt típus.

A másik, hogy én elképzeltem a szituációt, amint velem történik meg (tudniillik én is szűz vagyok még, bár a párom már nem az), szerintem az én Kedvesem is hasonlóképp reagálna. Pontosabban szerintem még nevetne is egyet - ahogy ismerem - de hogy szeretkezés nem lenne belőle, az biztos... Mondjuk más kérdés, hogy én hova mehetnék, ha egyszer távkapcsolat, és vagy náluk vagyunk, vagy nálunk...

Szóval szerintem hagyj neki egy kis időt, ha látta rajtad, hogy mennyire szégyelled, biztos segíteni fog túljutni rajta.

Talán csak ő sem tudott mit kezdeni a szituációval.

Lehet - és most kérlek, ez ne essen rosszul - hogy ő is csak nevetni szeretett volna rajta, de addig nem tudott, míg te ott vagy.

Akármi lehet.

Te pedig próbálj meg megnyugodni, és ne hívogasd folyton.

Azért ez nem olyan durva dolog, mint ha kiderült volna, hogy hónapokon át hazudtál neki... Akkor megérteném, ha többet nem akarna keresni, és kinyomná a telefont.

Jaj, szegénykém...

KkK(22/L)

2009. jún. 6. 19:54
 19/57 anonim ***** válasza:
76%

19:53-as vagyok, és nem láttam, hogy más is szólt hozzá utánam, és arra írták azt h jó bunkó, nem rám.

Szóval bocs.

2009. jún. 6. 20:25
 20/57 anonim ***** válasza:
22%
Jól megfostosodtál, én elbújnék a helyedben és soha többé nem keresném azt a srácot. Trotyókás, illetve Työtyőkés a magatartásod.
2009. jún. 6. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!