Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kiábrándult belőlem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándult belőlem? Történet lent, de ne nevessetek ki, léci.

Figyelt kérdés
18/L vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom, de most járok egy 20 éves sráccal 1 hónapja és tegnap olyan történt, ami miatt lehet hogy végleg megundorodott tőlem. Most lett volna az első együttlétünk (és mindketten szűzek), náluk voltam, a szülei színházba mentek. Pettingeltünk (máskor is szoktunk már), aztán azt a pózt kezdtük volna, amikor a fiú hanyatt fekszik az ágyon, én pedig ráülök lovagló pózban úgy, hogy nem szembe, hanem ő a hátam mögött van. Na itt történt egy kis gixer. Nem tudom hogy hol mikor, de felfáztam és már délután felé is fájt a hasam. Többször voltam wc-n, de nem sikerült semmi. Este náluk pettingelés közben is nagyon fájt a hasam és ki kellett mennem wc-re, de itt sem sikerült semmi, akárhogy is erőlködtem. Az estét nem akartam tönkre tenni és igazán vágytam én is rá. De mikor ő hanyatt feküdt abban a bizonyos pozícióban, és én fölé léptem, majd kezdtem volna leguggolni, akkor hirtelen kijött az, ami a wc-n nem sikerült. Nagyon hirtelen, nem éreztem magamban semmi előzményt, és nem is tudtam megállítani. Így mivel fel is voltam fázva, nagyon híg volt a cucc, és gyakorlatilag a barátom mellkasán és nemi szervén, meg körülötte az ágyon landolt. :( Rögtön félre is ugrottam, bár ekkor már neki mindegy volt, ekkor már nem jött belőlem hátul semmi, kiszaladtam a wc-be és ott még vagy fél órán keresztül több hullámban rám jött a wc-zés, de alig mertem kijönni utána a helyiségből. Míg bent voltam, az is nagyon rossz érzés volt, sírtam is…. mikor kijöttem akkor is sírtam a történtek miatt. Ő lefürdött közben, az ágyneműt is elvitte mosóba, de azt mondta nekem, hogy most jobb lesz ha elmegyek. Nem volt durva, egyáltalán. Csak úgy volt, hogy megtörténik a dolog és este még megyünk ismerősökkel beülünk valahová. Mondta, hogy majd kitalál valamit, mert este nem megy el, és én se mentem, mert nekem is iszonyat rossz kedvem volt. Azt mondta, hogy kiment, de most hagyjam….. meg hogy ma majd keres. De nem hívott fel. Most próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva. Ilyen ritkán szokott lenni, talán 1-2-szer volt ilyen eddig összesen. :(((((( De most ez szerintetek azt jelenti, hogy végleg megundorodott tőlem?? Mikor az eset történt, azonnal lelankadt a fütyköse, de meg is értem, nekem is elment a kedvem mindentől. Szóval szerintetek mi lesz most?
2009. jún. 6. 19:05
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
78%
Aztaaa -d-urvaaa.. :O
2009. jún. 6. 19:08
 2/57 anonim ***** válasza:
89%

Húhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ez nagyon ciki.

El sem tudom képzelni, hogyan tovább.

Lehet sajnos, hogy elment a kedve tőled. :((((

2009. jún. 6. 19:08
 3/57 anonim ***** válasza:
87%
Hát hogy is mondjam az "eset" felettébb különös. na amugy meg nem szemétkedni szeretnék. Nem tudok rólatok semmit, a kapcsolatotokról sem. Ettől függ minden. Ha tényleg jól megvoltatok előtte, szerelem is alakulóban van, vagy már van is, akkor szerintem nem kéne hogy vége legyen. Bár nem tudom. tényleg kicsit ciki, de hát megtörténhet bárkivel, most ez van. azért szurkolok, hogy ne legyen vége. üdv (x)
2009. jún. 6. 19:12
 4/57 anonim válasza:
87%
óóóh! szegénykém!! :(( ez biztos nagyon ciki lehetett neked! de gondolj arra, hogy lehetett volna rosszabb is, és talán ezt a fiút elvesztetted, de 10 év múlva ez már csak egy nevetséges emléknek fog tűnni! Ne aggódj! :))
2009. jún. 6. 19:12
 5/57 anonim ***** válasza:
87%

Hát nem tudom hallod, elég erősen esélygyengítő az eset sajnos.

Először is: Tudta, hogy mi a szitu veled? Hogy nem sikerült wc-zni meg fel vagy fázva? Látta, hogy sírtál?

Próbáld meg tisztázni vele valahogyan majd. Szerintem tudja, hogy nem szándékos volt, meg, hogy nem a kaki-szexre buksz, de mindenképp beszélj vele. Ha tényleg szeret, akkor még ha lassan is, de megemészti... még adj neki 1 kis időt.

2009. jún. 6. 19:16
 6/57 anonim ***** válasza:
76%
Uh hallod szegény :S ez tényleg ciki. de hát nem hinném h ennyi miatt otthagyna téged :) várd meg amíg jelentkezik, biztos fog. Ha emiatt ott hagy téged akkor nem volt szerelmes és majd jön egy másik fiú, de szerintem nem fog otthagyni, bár elég nyers lehetett veled amikor mondta h jobb lenne h ha te most elmennél :/ de ne aggódj :) majd írj h ha jelentkezett ... :)
2009. jún. 6. 19:16
 7/57 anonim ***** válasza:
75%

Tényleg ciki,de ha tényleg szeret,szerelmes beléd szerintem elfelejti ezt,persze,ha normálisan gondolkozik és hogy akár vele is megeshetett volna ez,hiszen ő is csak egy ember.

Szerintem most várjál egy-két napot,hogy ő jelentkezzen,ha szeret úgyis fog,ha nem jelentkezik,akkor hívd fel,hogy beszéljétek meg mindezt és,hogy mit is akar.

2009. jún. 6. 19:18
 8/57 anonim ***** válasza:
85%

Valóban kellemetlen dolog, de én azért kicsit felvidítanálak.

Belegondoltam magam abba az esetbe amikor a barátnőmmel elvesztettük (hasonló szitu, 19 mindketten, és szüzek), hogy éreztem volna magam ha ilyesmi történik. Egészen biztos vagyok benne hogy számára is nagyon kellemetlen volt az élmény, de abban is hogy ezt ha adsz neki egy kis időt hogy feldolgozza (amit ugye alapból is kért) és valóban szeret, akkor nem lehet akadály. Cikinek ciki a dolog, de érzésem szerint egy szerelemnek ezt ki kell bírnia! Persze az is segíthet a dolgon, hogy ne érezze hogy te most zaklatod (azaz keresd, de ne ess túlzásba), és ha találkoztok próbáld meg elmondani, így ahogy most nekünk, hogy miért történt az eset. Hangsúlyozom, ha tényleg szeret, akkor megérti majd és elfogadja, pár hét múlva pedig már csak mosolyogni fogtok az egészen.

Addig is neked meg türelem, és nyugalom! Sok sikert!

21/F

2009. jún. 6. 19:19
 9/57 A kérdező kommentje:

Nem tudta hogy megfáztam, bár én se gondoltam volna igazából, mert nem voltam olyan helyen és semmi más tünet nem volt. Előtte a hasfájásból már éreztem, hogy talán erről lehet szó, de kicsit azt hittem, talán az izgalom miatt van.

Már sírva szaladtam be a wc-be, utána sírtam is mikor kijöttem, szóval biztos tudja hogy mennyire szégyellem magam emiatt. Nem volt kiakadva, nyugodt típus és nem is durván, csak annyit mondott hogy most hagyjam magára, jobb lenne ha elmennék és majd keresni fog.

2009. jún. 6. 19:20
 10/57 anonim ***** válasza:
86%

Hát nézd, most kiderül, hogy igazán szeret-e.

Gondolj úgy az esetre, hogy ha ezt ő nem érti meg, akkor valószínű nem lett volna a társad, és csak az idődet pazaroltad volna vele. Ha meg túl lép rajta, és megkeres, akkor az meg azt jelenti, hogy ő valóban szeret.

Öröm az ürömben :)

2009. jún. 6. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!