Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezhetek úgy a barátommal hogy óvszer nélkül?
Figyelt kérdés
Mármint úgy hogy az elején.nem szeretném hogy az óvszer vegye el a szüzességemet.Ha egy darabig nem majd utána felhúzzuk az óvszert,teherbe eshetek?2009. jún. 4. 17:47
21/24 anonim 

válasza:

Szia szerintem nem mi a pasimmal első alkalomkor nem használt óvszert és mikor kivette mindjárt élvezet nem lettem terhes és már 10 hónapja így csináljuk nem lettem még 1szerse terhes bevallom fen áll az esélye de szeretjük egymást
22/24 anonim 

válasza:

De legalább ne reklámozd! És ha terhes lennél?
23/24 anonim 

válasza:

Ne nézzetek már ennyire hülyének.. egyszer volt balesetem mert a párom azt hitte h popsiba megy és nem oda ment és ennyi lehet gyerekem mér ne lehetne ? ezt csak tudom magamról
24/24 anonim 

válasza:

Persze de lehet 9-hónap elteltével, meg érkezik a gólya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!