Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezhetek úgy a barátomma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezhetek úgy a barátommal hogy óvszer nélkül?

Figyelt kérdés
Mármint úgy hogy az elején.nem szeretném hogy az óvszer vegye el a szüzességemet.Ha egy darabig nem majd utána felhúzzuk az óvszert,teherbe eshetek?
2009. jún. 4. 17:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%

Hát...az esély meg van rá, bár nagyban függ a partneredtől is. Ha neki is te leszel az első, akkor fennáll annak a veszélye, hogy hamar el fog menni, és kellemetlen lenne számotokra szerintem, ha már az első együttlét alkalmával sikerülne összehozni valami nagy dolgot...

Ha tapasztalt, akkor esetleg meg lehet próbálni, bár az előváladék is tartalmaz/hat spermiumokat, szval inkább védekezzetek!

19f

2009. jún. 4. 17:50
 2/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem ez az első ilyen kérdés, ezért aztán érdemes lett volna szétnézni előtte...

Az ún. előváladékban lehetnek kis számban hímivarsejtek, elméleti esélye tehát van. Te döntöd el, mennyire félsz ettől.

2009. jún. 4. 17:52
 3/24 anonim ***** válasza:
58%

ha semmilyen módon nem védekeztek, akkor egyértelmű, igen, megvan az esélye hogy teherbe esel. ha ilyen tájékozatlan vagy, akkor nem is biztos hogy szexelned kéne, talán előbb kicsit tájékozódni.

még ha nem is élvezett el a barátod, van előváladék is ám.

2009. jún. 4. 17:53
 4/24 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mindenképpen húzzatok gumit mert jó esély van rá, hogy terhes leszel! Nincs abba semmi ha egyből gumival kezditek és úgy veszted el a szüzességed. Legalább biztonságba tudod magad érezni és nem azon fogsz rágódni, hogy terhes leszel-e vagy sem. Ilyenkor elkell magad engedni.
2009. jún. 4. 17:53
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést,hogy lehurrogjatok!tisztába vagyok ezekkel,csak tanácsot akartam kérni!!
2009. jún. 4. 17:55
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Tudom, hogy rossz, hogy az óvszer köztetek van. De nem ajánlott nélküle, ha nem szedsz fogamzásgátlót. Esetleg használjatok valamilyen spermicidet, vízbázisút, óvszerhez is használhatót kiegészítésképp. De ne feledd, az nem véd a betegségektől.
2009. jún. 4. 17:57
 7/24 anonim ***** válasza:
32%

Ha még ennyit sem tudsz, akkor komolyan mondom, halaszd el a szexet.

Igen, lehetsz terhes, és utána fel kell nevelned egy gyereket, gyerekfejjel.

2009. jún. 4. 18:39
 8/24 anonim válasza:
63%

Figyi nekem az elsö alkalom az ovszer nélkül volt.

És igy volt jo.

Persze mielött elmegy kiveszi. Mi még mindíg igy csináljuk, vagy csak a végén tesz fel gumit, mielött elmegy.

2009. jún. 4. 18:59
 9/24 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó: Legalább ne adj ilyen tanácsokat! Remélem, ha terhes maradsz, megtartod, és nem ölöd meg azt az ártatlan babát! Egy kis felelősségérzet kellene.
2009. jún. 4. 19:00
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
ha mindennel tisztában vagy, minek kérsz tanácsokat?
2009. jún. 4. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!