Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezhetek úgy a barátomma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezhetek úgy a barátommal hogy óvszer nélkül?

Figyelt kérdés
Mármint úgy hogy az elején.nem szeretném hogy az óvszer vegye el a szüzességemet.Ha egy darabig nem majd utána felhúzzuk az óvszert,teherbe eshetek?
2009. jún. 4. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha gyereket akarsz csak nyugodtan!Ha mindennel tisztába lennél, fel sem tetted volna a bugyuta kérdésedet! Ne légy olyan felelőtlen, mint sokan mások! Ha gumi nélkül csináljátok az elején, az előváladékban is vannak megtermékenyítésre alkalmas spermiumok, tehát baj lehet belőle!
2009. jún. 4. 19:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szeretnék beállni a téged lehurrogók sora közé. Szerintem ő is tudja, hogy az előváladékban lehet sperma, no de én inkább most arról adnék tanácsot, hogy szerintem az első azért jó óvszerben, mert ha esetleg vérzek kevésbé kellemetlen a fiú szemszögéből. Másrészt ha kellőképp nem izgulsz fel az óvszereken van egy kevés síkosító, ami megkönnyíti a dolgot. Szerintem mindenképp védekezz...mert amúgy is ( ha még kicsi az esélye is) bármi megtörténhet és neked sem kellene feleslegesen izgulnod addig míg meg nem jön a menstruációd! Egyébként hány éves vagy?
2009. jún. 4. 19:38
 13/24 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2009. jún. 4. 19:42
 14/24 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem leszek terhes,amúgy meg nem vagyok gyilkos...
2009. jún. 4. 19:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

19:38-as vagyok

De lehetni lehetsz terhes... az, hogy nem nagy a valószínűsége az még nem azt jelenti, hogy nem lehetsz az!

2009. jún. 4. 19:50
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

jól megkaptad a magadét, szegényke!

különben mi is úgy csináltuk, hogy csak később vette fel a barátom a gumit, és így tényleg egyszerűbb volt, viszont kockázatosabb is persze... egyébként a gumi sem tragédia, tényleg jól jöhet rajta a síkosító, meg alig lehet érezni. hát, neked kell döntened.. én sem szeretek kockáztatni...

2009. jún. 4. 20:03
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
30 éves csaj vagyok én sose használok semmit mert én igy élvezem és soha nem volt bajom töle ennyi ha nem élveznek beléd nincs para sem ennyi
2009. jún. 5. 00:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: meg sem fordult a fejedben, hogy lehet azért nem esel teherbe, mert nem is lehet gyereked!Ne adj ilyen tanácsot egy kezdőnek!
2009. jún. 5. 05:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy tudod, hogy nem lehetsz terhes? Ilyen nincs...

Amúgy meg ott vannak még a nemi úton terjedő betegségek is, de gondolom azokat sem kapod el.

És persze, nem leszek gyilkos, ha megölsz egy ártatlan magzatot a felelőtlenséged miatt.

2009. jún. 5. 09:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tanácsos óvszer nélkül! Attól hogy esetleg néhány ismerősöd megszakítással védekezik, és eddig nem estek teherbe, veled még megtörténhet. Amúgy miért gond, hogy "az óvszer veszi el"? Mivel nincs viszonyítási alapod, ezért nem tudod, hogy jobban élveznéd-e anélkül. Ha meg néhány alkalom után úgy döntesz hogy nem az igazi, akkor még mindig felírathatsz gyógyszert. Azok a szeretkezések pedig semmit sem fognak veszíteni az értékükből csak azért mert az első gumival volt.
2009. jún. 5. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!