Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marvelont szedek, mikor szeretkezhetek a barátommal óvszer nélkül? Elvileg már a 2. nap után véd.
Basszus. Mi miért tudnánk jobban, hogy mennyi idő alatt hat, mint a gyógyszerészek (vagy nem tudom kik) akik a betegtájékoztatót írják?
Mivel nem tudod eldönteni, hogy kedden vagy szerdán jött meg a menzeszed (legalábbis ezt vettem ki az írásodból), ezért várni kell egy hetet. Majd jövő hét szerdán szexelhettek gumi nélkül.
Bár felőlem akár szexelhettek holnap is, csak akkor az lesz a következő kérdésed, hogy baj volt-e....
Most az miért jobb, ha egy hónapig aggódsz? Bírd már ki azt a pár napot.
Szerintem rendes választ adtam. Mivel nem tudod, hogy első vagy második napnak számít, ezért inkább nézd a rosszabb esetet és védekezz egy hétig. Nem értem ebben a válaszban mi nem tetszik.
Vagy mégis milyen tapasztalatot vársz?
Hogy vki azt mondja, hogy igen, nyugodtan, én is így csináltam és nem vagyok terhes?
Azzal aztán sokra mész...
Attól, hogy vkinek nem lett baj, lehet neked meg lesz. Ne kockáztass és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!