Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha barátnőtökkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha barátnőtökkel heti egy vagy max kétszer lenne szex?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ilyenkor? Ha heti egyszer lenne szex de már korábban beszéltetek róla, hogy egy kicsivel többre vágysz mint heti egy? És azután sem változna a helyzet szolugyanugy megmaradna a heti egy?
2009. jún. 3. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! :D Heti egy ? Kettő? Az mesés! Nekünk jó, ha 2 hét után összejön 1... :(

Nah mindegy, más tészta, de ha nem vagy megelégedve a heti egyet, akkor hát pasi vagy....döntsd le a lábáról hetente többször is! xD

2009. jún. 3. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem örülhetnél neki. Van akinek nem jön össze a heti egy sem (főleg távkapcsolatban vagy egyéb hátráltató tényezők miatt). De beszéld meg vele, hogy te többször szeretnél. Végül is ő ebben a szituban a döntéshozó.
2009. jún. 3. 17:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Hidd megszámolni nemtudnám hányszor próbáltam már levenni a lábáról, szol abba már beleuntam:D
2009. jún. 3. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
hát állj a sarkadra !!!
2009. jún. 3. 17:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát már beszéltem erről, de csak anynit mondott hogy e téren már kiélte magát és neki elég a heti egy is:S
2009. jún. 3. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyenből vitatéma, és tulajdonképpen a helyzet sem sokat változott. De a párom elfogadta, hogy hétköznap hajnalban indulok dolgozni, este 6 körül érek haza, és nem igazán van kedvem hancúrozni. Rájött, hogy azért még szeretem őt, és én olyankor ha nekem nincs kedvem, neki meg igen, kedveskedek neki simogatással meg ilyenekkel. De a győzködéssel, vitatkozással nálam se ment semmire, annál durcásabb voltam, és közöltem, hogy kényszerből akkor sem vagyok hajlandó vele szexelni. Azóta is boldogan élünk, nagyon jó hetünk van, ha 2x is összejön egy héten. :)
2009. jún. 3. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
ha szereted akkor fogadd el így heti 1 szexel.
2009. jún. 3. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
[közhely]a kapcsolat alapja a kommunikáció.[/közhely] a leírtak alapján ez nálatok nem működik megfelelően, ha nem tudtatok dűlőre jutni. akkor a kapcsolatban talán valahol mélyebben gyökerezik a hiba, azt kéne megtalálni és orvosolni.
2009. jún. 3. 18:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szed már vagy 4 éve és mondtam neki azt hogy menjünk el a nődokihoz és irasson fel neki másikat. Ezt viszont ő is belátta h ebben van vmi, mert amikor van a 7 napos szünet azután sokkal jobban kívánja a szexet. De ha nem javul a helyzet akkor felhozom neki újra ezt.
2009. jún. 3. 18:22
 10/14 anonim ***** válasza:
mi mindig megbeszéljük: akarunk többet, akarjuk máshogy, akarjuk ezt meg azt... de sajnos nem csak akarni kell, el is kell kezdeni! most új munka, sokat dolgozik, mindig fáradt, előtte sok peca, mindig fáradt... a kommunikációval semmi gond, az jolvan és egyezik is a vélemény és az akarat! de így nehéz véghezvinni! örülj a heti 2-nek! én még az egynek is tudok!
2009. jún. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!