Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit csináltok, ha a barátnőtökkel a szex jó, DE a lelki életébe - pont nektek - nem enged "betekintést", pedig érzitek, hogy szüksége lenne rá, hogy néhány dologról beszélni tudjon?
"Fiúk! Mit csináltok, ha a barátnőtökkel a szex jó,"
én itt megakadtam, nekem más nem nagyon kell, az ilyen csajokkal mint te, akinek vannak problémái, amit el akar mondani a barátjának, de nem teszi és nem is tudja a barátja.
ezeket hívják ribancnak.
csak a testi élvezetért csinálják, semmi több, lelkileg nem nyitottak.
én is ribanc vagyok
de persze jó, hogy abba bele se gondolnak, hogy nem a szex jelent mindent, hanem csak ebben merünk megnyílni...már amennyire...mert nem akarok komolyat én se , ezért nem zaklataom a lelki gondokkal, de azért ribanc se vagyok, hogy akárkivle menjen , vonzalom nélkül....azért csinálom, mmert hozzá vonzódok..és épp ezérvéletlenül se lesz komoly, pedig nem ártana ha vkit én irányíatnék végre...bár komolyat meg nem akarok
Fel nem tudom fogni, hogy valaki miért nem akar komolyat, amikor csak annak van értelme. O.O
Idő kell, hogy valaki elnyerje a másik bizalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!