Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti újrakezdenétek a volt barátnötökkel a kapcsolatot csak a szex miatt (ha nincs más)?
ugy 1 honapja szakitott velem egy srác, nem sokáig voltunk együtt csak 2hónapig, elöttem volt egy 2éves kapcsolata, és annak is azért lett vége mert már ellaposodott,és megunta. újrakezdték mert a lány könyörgött neki, de végül csak szakitottak.Nekem azt mondta h az már halott dolog volt,de amig mi együtt voltunk a lány akkor is irkált neki.
A lényeg az h kiderült(vagyis én igy hallottam vissza)h csak arra kellettem volna neki, probálkozott is de én még korainak éreztem a szexet, föleg h még nem voltam senkivel.Vége lett és rá 2 hétre megint összejöttek.Nem hinném h még mindig szeretné mert akkor nem hagyta volna ott.Az zavar még h a lányrol is mondott egy pár dolgot,mert az meg összejött a fiu legjobb havarjával(gondolom bosszubol).Lányok válaszát is várom!
19/L
Nem mennék bele ilyenbe, mindig csak a bonyodalom van belőle. Aminek egyszer vége lett, az legyen is lezárva.
(Meg különben is egy ilyen pasival ugyan minek jönnél össze megint?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!