Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Ti újrakezdenétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti újrakezdenétek a volt barátnötökkel a kapcsolatot csak a szex miatt (ha nincs más)?

Figyelt kérdés

ugy 1 honapja szakitott velem egy srác, nem sokáig voltunk együtt csak 2hónapig, elöttem volt egy 2éves kapcsolata, és annak is azért lett vége mert már ellaposodott,és megunta. újrakezdték mert a lány könyörgött neki, de végül csak szakitottak.Nekem azt mondta h az már halott dolog volt,de amig mi együtt voltunk a lány akkor is irkált neki.

A lényeg az h kiderült(vagyis én igy hallottam vissza)h csak arra kellettem volna neki, probálkozott is de én még korainak éreztem a szexet, föleg h még nem voltam senkivel.Vége lett és rá 2 hétre megint összejöttek.Nem hinném h még mindig szeretné mert akkor nem hagyta volna ott.Az zavar még h a lányrol is mondott egy pár dolgot,mert az meg összejött a fiu legjobb havarjával(gondolom bosszubol).Lányok válaszát is várom!

19/L

2009. márc. 16. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ha nem úgy váltunk el ahogy sok szakítás véget ér, és biztos kéne hozzá jó sok idő. De emiatt az már egy új kapcsolat lenne, ahol sex van ott van vmi más is.
2009. márc. 16. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék bele ilyenbe, mindig csak a bonyodalom van belőle. Aminek egyszer vége lett, az legyen is lezárva.

(Meg különben is egy ilyen pasival ugyan minek jönnél össze megint?)

2009. márc. 16. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
én nem akarok megint összejönni vele, csak érdekel.Nem ugy váltak el h puszipajtások maradtak,degalább is nekem így adta elő,azt láttam egyszer h a lány küldött neki sms-t és ő meg egyböl kitörölte.Meg tényleg olyanokat mondott róla, és ezért nem tudok másra gondolni csak arra h vegy megint visszakönyörögte magát, a fiu meg hagyta is mert én nem jöttem neki össze, meg h legyen vkije ha kell
2009. márc. 16. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A jelenlegivel biztosan. Az exemmel semmiképp.
2009. márc. 16. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
van olyan exem, akivel szivesen összejárnék csak kuforcolni, de a legtöbbel nem, pedig ritkán válok el haragban. ez teljesen személyfüggő, nem lehet rá általános választ adni.
2009. márc. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!