Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy ez így nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy ez így nem helyes? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nem tudja tartani a merevségét és amint felállt, rögtön be akarja tenni, különben lelankad. Viszont nekem nem elég az az 1-2 perc felizgulni a semmitől. Kezdjük ott, hogy nem is nagyon tud felizgatni. Egy jó kis nyaknyalogatással 2 perc alatt elázom, de ő vhogy nem tudja úgy csinálni, hogy azt élvezzem is. Annyira elvan magával, hogy nem is fordít arra figyelmet, hogy esetleg nem ártana nekem is nedvesnek lennem, hogy ne fájjon. Azt mondja, majd benedvesedek közben... Ha nagy nehezen a félmerev péniszére (mert folyton lelankad, amint a gumi szóba jön) felszerencsétlenkedjük a gumit és sok síkosítóval meglocsoljuk és beügyeskedjük, akkor még jobban összemegy. A gumi megtelik levegővel és a sok előváladéka (olyan sok, mintha elment volna...elég fura) meg simán kifolyhat... Gumi nélkül akarja, de én nem akarom elhagyni, még ha gyógyszert is szedek. 1-2x gumi nélkül ment, nem is lankadt le olyan hamar, de én meg félek, hiába a gyógyszer...
2009. jún. 1. 13:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

AZ a baj, hogy ha már rajta a gumi, lankadni kezd és nem is áll fel egyhamar, bárhogy is izgatom... De én is gondoltam ilyesmire, hogy a gumit ne szexszel = lankadással kösse össze fejben.

Az a baj, hogy ugye ő hamar felizgul és végig áll...Ha elkezd engem izgatni még, addigra "kifárad" a léc a sok állástól és mire én is készen állnék, addigra már csak félkemény és a gumit fel se lehet rá húzni. Ha netán merev, akkor meg szex közben lankad le többször is.

2009. jún. 1. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen probálj vele beszélni és főképpen ne görcsöljetek a dolgon, teremtsetek kellően romantikus körülményeket és foglalkozzatok csak egymással sokáig. Hosszú előjáték... Szerintem egy idő után már ő is nagyon fog kivánni téged és állni fog neki hisz alig fogja várni hogy elkezdjétek a szexet.

Ha ez sem válik be akkor nem tudom,kicsit hanyagoljátok a témát, de ez igy tényleg nem jo.

2009. jún. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!