Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Helyes ez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Helyes ez így?

Figyelt kérdés
Én azt hiszem, totál belezúgtam, egy nálam több mint 10 évvel idősebb pasiba, és néha úgy érzem, hogy én is jelentek neki vmit, de néha meg úgy, hogy nem, vagy hogy neki ez rizikós. És valószínűleg az is, mert én még nem vagyok 18. De ez tényleg ekkora baj lenne? Semmi esélyem nem lehet nála, még ha tudom is, hogy ő is érez vmit irántam? Már a tudtára adtam, hogy nekem többet jelent, mint az tisztességes lenne. Sokat segítenétek, ha megmondanátok, hogy egy ekkora korkülönbség, mennyire fontos tényező.?
2011. aug. 28. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, én is voltam már hasonló helyzetben 2évig tartott...aztán mivel ő idősebb már családot szeretett vna stb...Ez attól függ, hogy neked és neki belefér-e. Valamint h neki van-e már családja, mert az valljuk be nem lenne tisztességes h ha elszeretnéd a feleségétől. Szerintem üljetek le és beszéljétek meg h neki belefér-e és ne csak célozgass hanem mondd el neki mit érzel. Sok sikert!
2011. aug. 28. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem számít a kor.

De ha te még gyerek vagy, akkor sok.

El kell döntened, hogy mit akarsz a jövőben. Ez a pasi már nem tanul, teljesen más az élete, mint neked. Ki tudja, hogy akar-e a sexen kívül mást. Vagy mi van, ha családot szeretne? Szerintem tanulj még.

2011. aug. 28. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem aztán marhára nem érdekel, hogy hány éves, ha amúgy jó arc, tiszta, rendes stb.

22 vagyok, de ha valamiért vége lenne a mostani kapcsimnak nem nézném a korát. 40+ is lehet, ha megfelelünk egymásnak.

22/N

2011. aug. 28. 11:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs családja. És abban is 100%osan biztos vagyok, hogy nem csak sexre kellek neki. Viszont, a határozatlanságom okán, nem érzem magam ő hozzá elég érettnek. De egyre jobban biztos vagyok abban, hogy szeretem. És szerintem, ami őt vissza tartja, az csak az, hogy még nem vagyok felnőtt. Talán nem is a korkülönbség. De engem nem zavar, és szeretném, ha ő is elfogadná.
2011. aug. 28. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:

"És abban is 100%osan biztos vagyok, hogy nem csak sexre kellek neki."

A CIA még nem érdeklődött a gondolatolvasási képességed iránt?

2011. aug. 28. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy nő/lány soha nem lehet 100%-ban biztos abban hogy nem csak szexuális kapcsolatra kell!
2011. aug. 28. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:

1. Ha attól jobb akkor hazudjátok mindenkinek hogy 20 vagy!

2. Korkülönbségnél nincs olyan hogy sok vagy kevés! Akarjátok-e vagy sem?!

3. Mássz rá amikor nála vagy és többé nem lesz kérdés a járás!

4. Ez a ti kettőtök dolga ebbe másnak beleszólása nincs!!!

5. Szerintem a csávó egy mázlista!

6. Ha nem jön be akkor max szakítotok! Mit veszíthetsz?! Szerintem inkább mindketten csak nyerhettek vele akármeddig is tart!!!

Ha nem jössz be neki akkor max nem vesz feleségül, de még sokkal jobb mintha otthagyna egy tapasztalatlan tizenévesnek téged!! Akitől esetleg töredék ennyi jót és tanítást nem kaphatnál!

2011. aug. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!