Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex utan fajhat? Mennyi ideig?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex utan fajhat? Mennyi ideig?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Kedves kerdezo mi fajhat???
2009. máj. 27. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz? A gyomrodra,kiskutyád lábára? Szerintem 1-2 hét,ha nem komoly a baj akkor csak pár nap..

Fontos lenne ha leírnád, hogy melyik nemhez tartozol (hogy segíthessünk,hogy a kukid vagy a nunid fáj-e)

és,hogy szűz vagy e és az első együttlétre gondolsz vagy már régóta űzöd a dolgot vagy esetleg valamilyen betegséged van??!!

2009. máj. 31. 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Lany vagyok, es ez volt az elso egyutletem a párommal, szoval most vesztettem el szuzesegemet!
2009. jún. 1. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a fájás dolog ember függő...Nekem semennyire sem fájt,se akkor sem utána..Köszönhető az előtte lévő jó sok pettingnek ;)

Elképzelhető,hogy még 1-2 alkalomig fájni fog,de ha az elsőnél nem fájt ,nem valószínű később sem...

2009. jún. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!