Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Folyton úgy érzem, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton úgy érzem, hogy csak akkor lennék boldog, ha lenne kedvesem. De erre nem sok esélyt látok. Mit tegyek, hogy egyedül is teljes embernek érezzem magam?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 08:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
44%

Ez lehet OFF lesz:

Én azoktól az emberektől kérdezem,akik ködnek érzik magukat és ködnek nézik őket,hogy hányszor próbáltak meg kapcsolatot teremteni,és azt hogyan?

Teljes mértékben egyetértek azokkal,akik szerint azok vagyunk,akikké válni szeretnénk.

Mindenkinek nehéz,én se voltam egy casanova,régebben szerintem még sz@rul is néztem ki hozzá,most mégsem panaszkodom,mert az évek során megtapasztaltam,hogy elég,ha magamat adom és van önbizalmam.Ennyi.Azóta már boldog párkapcsolatban élek.

És mégvalami.Ne marcangoljátok magatokat,mert minek...én mindenkinek azt javaslom,hogy élvezze az életet,mert nem olyan szar,mint ahogy egyesek állítják,sőt...:D;)

Géb

2009. máj. 27. 13:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát, az elöttem vlaszolók talán jól mondják, de én már nemtok hinni benne, 18 év alatt összesen két lány tetszett igazán, az egyikbe két évig voltam belezúgva a másikba csak egy két hónapig, azt egy hét alatt mindkettőben akkorát csalódtam, hogy ..., de valahogy nem is érdekel, olykor olykor gondolok rá hogy kell egy, de majd az idő múlásával talán egyre kevesebbet fogok és végül elfogadom, hogy ez van.
2009. máj. 27. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!