Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton úgy érzem, hogy csak akkor lennék boldog, ha
lenne kedvesem. De erre nem sok esélyt látok. Mit tegyek,
hogy egyedül is teljes embernek érezzem magam?
11/22 anonim válasza:
Én talán nem tartozom hozzátok, párom is van, meg egy picibabám is, de mégis magányos vagyok. Ezt hívják társas magánynak. A párom a kisfiunk születése óta nem nyúlt hozzám (január óta), és nem tudja megmagyarázni, hogy miért. Folyton fáj a feje, meg fáradt...(csupa női kifogás...ezeket jó esetben nekem kellene elsütögetni :)
Teljesen beletemetkeztem a kisfiamba, a párommal meg eléldegélünk egymás mellett mint lakótársak. Ez van. Vagy megszököm, vagy megszokom....:(
2009. máj. 27. 09:41
09.41-nek. El lehet így éldegélni, de ebből boldogság nem lesz. Ez nem egyedi jelenség. Az történik, hogy amíg nem volt gyereketek, a férjed vonzó nőt látott benned, partnert, akivel jó a nemi együttlét, de sokan a gyerek születése után a párjukat inkább anyaként látják, és annyira tisztelik, hogy nem nyúlnak hozzá, mert azzal "megrontanák" vagy valami ilyesmi. Érted mire gondolok? Ugyanúgy szeret és tisztel, csak inkább anyának lát. Valahogy elő kell venned a nőiességed, és meggyőznöd, hogy Te ugyanaz maradtál, és vágysz rá, hogy megdöntsön. Ha a gyerekkel foglalod le magad az űr csak nő, és Te is be fogsz csavarodni. Cselekedni kell! Bár biztos próbálkoztál, de próbálkozz szexi fehérneműkkel, gyertyás vacsorával, romantikus dvd-vel, a babát néha bízzátok a nagyszülőkre, mert kell kettesben töltött este. Ne hagyd elúszni a boldogságod!
2009. máj. 27. 10:06
Ott van ám a válasz és a segítség az egyik hozzászóló írásában bár ő nem tud róla. Mégpedig ez a mondat: "nem értem, hogy miért izgulnak azok, akiknek már több tartós kapcsolata volt, hiszen nekik összejött, valószínűleg ezután is össze fog jönni... " A gazdag gazdagszik a szegény szegényedik. Ez után a mondat után ajánlom mindenkinek a A titok című filmet, és könyvet. A filmet a videoplayer.hu oldalon ha beírod a keresőbe, 5 részben megtalálod. Aztán majd megérted miért írtam ezt. Azt vonzod, az vagy amit gondolsz magadról, és amire gondolsz. És ott a kulcs a kérdésedben: szeretnél kapcsolatot de mit írsz? "de erre nem sok esélyt látok". Na látod ezért nincs. Mert nem látsz rá esélyt. Mi lenne ha ezek után látnál rá esélyt és boldog lennél? Már most kezdheted. Fogalmazd meg világosan magadban mit szeretnél. Társat? Milyen társat? Tudd pontosan mit akarsz. Kérd, eközben érezd magad jól. Minden nap képzeld el a társad. Lásd magadban. És érezd is úgy egész nap mintha lenne társad. Ja és ha sikerült azért írhatsz ám egy üzenetet hogy igazam volt:) Mert igazam van:) Ne csak vágyjál rá az nem jó mert akkor mindig csak vágy marad. Érezd hogy van. Ne görcsösen.
2009. máj. 27. 10:58
És még valami: azt írod, hogy teljes embernek érezd magad. Miért most nem vagy teljes ember? Mert senki nem vágyik egy fél emberre. Te szeretnél olyan társat aki nem érzi magát teljes embernek? Szerintem nem. Először tedd magad rendbe. Utána keress, mert találni fogsz!
2009. máj. 27. 11:00
Figy, van erre egy teljesen elfogadható tézisem. Sokan ellenzik, meg fogják is, de lehet igaz. Vannak emberek, (köztük én is) akiknek egyszerűen nem jut/jutott pár az életben. Csinálhatsz te akármit, nézhetsz ki akárhogy, ha egyszerűen átnéznek rajtad(rajtunk) akkor ennyi, nem tudsz mit csinálni. Tapasztalatból beszélek. Engem például mindenhol ködnek néznek a csajok, mintha ott se lennék. Mit tudsz tenni? BELETÖRŐDNI! Én is ennyit tudtam. Úgy vagyok vele ha 20 évet eléltem nő nélkül akkor a többit is kibírom.
2009. máj. 27. 11:21
16/22 anonim válasza:
11:21-esnek. Az vagy, aminek érzed magad. Ha ködnek érzed magad, át is fognak nézni rajtad az emberek. Én is voltam ilyen helyzetben. Nem tagadom, nagyon rossz volt, és nehéz is volt kilábalni belőle, de egy idő után (még mielőtt depresszióba estem volna) megráztam magam, és azt mondtam, hogy olyan nincs, hogy én senkinek sem kellek, és láss csodát, (igaz nem rögtön) de sikerült kapcsolatokat teremtenem. Mostmár boldog kapcsolatban élek. Úgyhogy fel a fejjel, és tessék keresgélni, beregelni társkereső oldalakra, beszélgetni, ismerkedni. Nem görcsösen társat keresni, hanem csak lazán venni a dolgokat, és előbb utóbb lesz valaki, akinek Te fogsz kelleni. Fel a fejjel. Én mindig azt gondoltam, hogy tök ciki neten ismerkedni, de sikerült több kapcsolatot is kialakítani. Nem biztos, hogy a másik utcában lesz a nagy Ő, hanem lehet, hogy más városban, megyében. Én pesti vok, de volt már veszprémi, miskolci, és pécsi barátom is. A párom pedig nagykőrösi. :D Már együtt is élünk, és tök boldogok vagyunk.
2009. máj. 27. 11:34
ó te jó ég! a marsról jötettek vagy mi van?hogy nincs még barátotok sem.nem hiszem h nincs még egy oan ember mint ti.hát csak nézzetek körbe ebben a "szobában"!máris találnék én 1-2 párt és barátot a helyetekben.
2009. máj. 27. 11:42
11:34-esnek. Jó amit mondasz, de ez nem ilyen egyszerű! Figy, sokat járok szórakozni, sokat vagyok társaságba, de egyszerűen semmi. Hála Istennek valahogy azért ki is nézek, (testépítek), anyagilag is jól megvagyok, még azt se tudom mondani hogy ezek tartanak vissza. És egyszerűen semmi. Olyan főiskolára járok aminek 80%-a csaj, tényleg fullos csajok, és egyszerűen még rám se néznek, komolyan mintha köd lennék. Szórakozó helyeken is majdnem fellöknek úgy mennek el mellettem. gy ezt nehéz átélni aki nem tudja, de nem is kívánom másnak. 20/F 11:21-es voltam.
2009. máj. 27. 11:44
19/22 anonim válasza:
szerintem azokkal az emberekkel, akik egyedül vannak, az a baj, hogy túlságosan akarnak maguk mellé valakit és ezzel el lehet ám ijeszteni...:S nekem voltak barátaim...azt hitem, hogy barátaim. ( ahol pénz van.) aztán, amikor kezdtem elszegényedni, rájöttem, hogy mindenki érdekből barátkozott velem. leszartam...flegma voltam. nem törődtem senkivel...aztán jöttek maguktól. :D mindig akkor jön a megfelelő ember, amikor az ember nem is számít rá. :) volt legjobb barátnőm...egy pasi miatt "elhagyott". mai napig nem érdekel. csak haverjaim vannak, akikkel iszogatok, bulizgatok. ja felületes emberek. csak szórakozásból tartom őket. pedig nekem is hiányzik egy lelkitárs. egy legjobb barátnő.:) de tényleg ismerkedj, csak ne adj ki túl sokat magadból. mindig tarts fent mások érdeklődését így veled szemben.:)
16/L
2009. máj. 27. 12:39
mikor nem keresed majd veletlenul belebotlasz egy olyan emberbe akit nem is gondolnal:P
hidd el, en is igy jartam, tobb mint 2 evet voltam elkeseredve...
Sok sikert es turelmet
2009. máj. 27. 12:59
Kapcsolódó kérdések: