Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Folyton úgy érzem, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton úgy érzem, hogy csak akkor lennék boldog, ha lenne kedvesem. De erre nem sok esélyt látok. Mit tegyek, hogy egyedül is teljes embernek érezzem magam?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 08:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kell egy pár, ez van.
2009. máj. 27. 08:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is pontosan ugyanígy vagyok. Teljesen ki vagyok borulva, és igen, bevallom, totálisan féltékeny vagyok azokra akiknek van párjuk. sőt néha emiatt teljesen feszült, ideges is vagyok. De én úgy érzem hogy ha nincs valakim, akkor csak egy darab ... vagyok, nem kellek senkinek. szinte mindenkitől azt hallom, hogy szép vagyok(ami persze szerintem nem igaz, jó nem vagyok csúnya..de azért) de mégse. Az eddigi kapcsolataim enyhe kifejezéssel, rosszul értek véget. Sajnos én is próbálok "teljes ember" lenni, de nem nagyon megy. Esetleg akkor ha a barátaimmal vagyok. és semmi féleképp ne ess abba a "hibába" hogy egyedül maradsz valahol, pl otthon egész nap. Olyankor (tapasztalatból) túl sokat gondolkozol, és rossz kedved lesz.:(
2009. máj. 27. 08:53
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj társaságban szórakozz ismerkedj barátokkal és nem leszel annyira elveszett sem aztán csak adódik alkalom egy társ megtalálására
2009. máj. 27. 09:09
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló pontosan rváilágítottál, én is ilyen vagyok annyi különbséggel, hogy nekem még barátaim sincsenek, és nem jó esélyt látok hogy lesz valaha bármeik is, szinten mindig itthon vagyok, álltalába egyedül így tehát az egész életem egy szenvedés, és a kérdésre válaszolva nem lehet, az emberben benne van a akarat hogy találjon valakit és ezt nem lehet kiirtani belőle
2009. máj. 27. 09:11
 5/22 anonim ***** válasza:
50%
Javítva utolsó elötti xd, és ne próbálkozz hidd el én már 8 éve próbálom de nem megy
2009. máj. 27. 09:12
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

Pont ugyanígy vagyok én is. Még soha nem volt párom, és nagyon irígylem azokat, akiknek van. És nem értem, hogy miért izgulnak azok, akiknek már több tartós kapcsolata volt, hiszen nekik összejött, valószínűleg ezután is össze fog jönni... Nekem még az is megtörtént, hogy megtaláltam a tökéletes lányt (számomra tökéletes), de kikosarazott, ez szinte mániákus depresszióval sújtott. Azóta sem tudom kiheverni, jó fél éve... Persze, lehet azt mondani, hogy mindenkinek van párja, meg majd mással, de én tényleg nagyon szeretem azt a lányt, ez még rosszabbá teszi az egészet. Viszont próbálom magam elfoglalni, sokat beszélgetek a barátaimmal, próbálok nekik segíteni a tanulásban, próbálok minél jobban tanulni (szerencsére ez jól megy), ezzel el tudom magam foglalni... A szórakozással az a gond, hogy egyedül semmit nem szeretek csinálni, és rossz elmenni egy buliba úgy, hogy egyedül vagyok, és mindenkinek van párja... De sokat vagyok a barátaimmal, keresnek ők is, én is őket, és kezdem magam egész embernek tartani... Idegenek is kérnek segítséget...

Szabadidőmben sok House-t nézek, meg Tom Hanks-filmeket, stb., ezekben megnyugvást találok... (((((Néha kicsit House-osan azt szoktam mondani, hogy első az egyedfenntartás, második a fajfenntartás... Tehát, ha nincs párom, akkor el kell látnom az egyéni dolgaimat, élni..., és máris közelebb vagyok ahhoz, hogy teljes életet éljek... Sajnos a világon nincsenek csodák, az ÉLET NEM MESE! De olyankor, mikor ilyeneket mondok, eléggé ki vagyok borulva...))))) Pedig többen állítják, hogy jó ember vagyok stb... De elhatároztam, azért nem leszek emberileg rosszab, hogy társat találjak... HA így nem kellek, akkor máshogy se kelljek...

Bocs, ez eléggé hosszú lett...

2009. máj. 27. 09:27
 7/22 anonim válasza:
100%
Én is ugyanígy érzem magam, mint a kérdés feltevője. Úgy érzem, akkor lehetnék boldog, ha lenne valakim. Következésképp nem vagyok túl kiegyensúlyozott és jókedvű alap esetben, ez pedig nyilván nem teszi túl szimpatikussá az embert mások számára, és ez is csak azt akadályozza, hogy legyen valakim. Egy ördögi kör az egész: akkor lehetne párom, ha megtanulnám elfogadni magam, és jól érezni magam a bőrömben, viszont amíg nincs párom, addig nincs kedvem az élethez se.
2009. máj. 27. 09:31
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Off: Ez így van, amíg nincs az embernek párja, addig nincs kedve se... És ezt nem tudja felfogni az, aki tele van kínálkozó lehetőségekkel, hogy nem könnyű az embernek magát elfogadni, ha nem kell senkinek...
2009. máj. 27. 09:34
 9/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem alacsony az önbecsülésetek, vagy egyszerűen szürke az életetek, és ezt nem bántásból mondom. A párkapcsolat sem fenékig tejfel, és olykor több szenvedéssel jár, mint az egyedüllét, mert arra kevés az esély, hogy valaki az első szerelmével legyen boldog. az út pedig rögös, és sokat kell sírni, mire meglesz az a valaki.

Próbáljatok meg sikereket elérni, amivel bizonyíthattok magatoknak pl. munka vagy tanulás, tessék egyetemre menni, szorgalmasnak lenni, bulizni menni, vagy hobbyt találni, biciklizni, sportolni, vagy írjatok blogot! Azon keresztül is szert lehet tenni emberekre, és talán segít egy képet kapni magatokról. Én speciel tök jól érzem magam egyedül, és nekem a férfiak inkább keresztezik a terveimet, mert nekik sokszor nincs, én viszont tele vagyok velük, csak nem egy irányba toljuk a szekeret. Az viszont tény, hogy van egy kisfiam, és ezért sosem vagyok igazán egyedül, de nyilván nem ő adja fel a csekkeket helyettem stb.

Vagy, menjetek el fodrászhoz, új ruhák, kozmetikus, amitől jobban érzitek magatokat a bőrötökben. Nem a partnertől kell várni, hogy embert csináljon belőletek, mert akkor a kapcsolatban sem lesztek egyéniségek, ami további csalódásokhoz vezet majd

2009. máj. 27. 09:39
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
előző vagyok- megjegyzem nekem sincsenek barátaim, mert nehéz normális és érdekes embert találni, de én tök leszarom. Csak azért, hogy ne legyek egyedül nem múlatom az időm érdektelen emberekkel, és nagy klubokba is simán elmegyek egyedül táncolni, vagy moziba. Ha ezt hiszitek, hogy nem kelletek senkinek, tényleg nem is fogtok. A hozzáálláson kell változtatni
2009. máj. 27. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!