Egyedül vagyok ezzel, ez alapján milyen embernek tartotok?
Bocs, de igazuk van. Nem érdekel az országod az ok.. majd ha kimész és előjön néha a honvágy, eszedbe jut mennyire hülyén gondolkodtál.. egyáltalán ha kijutnál, mert azt írod hogy nem vagy hajlandó bármit is tenni ezért. Akkor meg mégis mit vársz?! Te fogsz leginkább a szarban süllyedni ilyen hozzáállással.
Am miből gondolod hogy ott jobb ha még csak nem is jártál kint. Megértem miért nincsenek barátaid...
06:00
igazad van, én is beszélek pár emberrel akik külföldön laknak és mondják, hogy az sem valami jó, de ennél azért 1000x jobb és igazuk is van, ebben az országban még saját személyisége sem lehet az embernek, mindenhová alkalmazkodni kell, h*lyének tettetni magad stb..
Nah és ha akarsz valamit azért miért nem vagy hajlandó tenni? Nekem ez a rész volt fura: "Oké ki lehet jutni valahogy, de nem vagyok hajlandó bármit is tenni ezért"
+ faluról ugyanolyan könnyű kijutni, csak a vonattal többet kell utazni a reptérig. De ez a hozzáállás.. no comment.. szerintem így semmilyen célt sem fogsz elérni.
Hát így jártál, de ha tényleg kiakarsz menni, akkor nem megfelelő a hozzáállásod.
Körülöttem is seggh*lyék az emberek. Amúgy meg én voltam már külföldön, és tényleg sokkal másabb.
Max csak az itteni barátaim hiányoznának, de akik vannak, azokkal mind Londonba, vagy annak környékére szeretnénk menni. És igen, engem is bánt, hogy ide születtem, de azt mondom, jó... Mert hiszem, hogy lesz ez még másként is, ezért tanulok, hogy jók legyenek a jegyeim, és tudjak valami jól fizető állást találni.
Szóval ja... a te hozzáállásod nem jó, ha nem akarsz itt maradni.
Változtass ezen, és menni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!