Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok ezzel, ez...

Egyedül vagyok ezzel, ez alapján milyen embernek tartotok?

Figyelt kérdés
Nem érdekel az itteni politika meg semmi ami ezzel az országgal kapcsolatos, utálom és elegem van belőle, szürke unalmas és talán egy, vagy kettő zenén kívül nem is szeretek mást benne. Jobb lett volna egy olyan országban születni ahol már kiforrt a rendszer pl még az USA-ban is jobb lenne. Körülöttem seggh*lye az emberek nagy része és rohadtul egyedül érzem magam, élni sincs kedvem, kiszívják minden energiám és utálok mindenkit. Ráadásul mivel magyarországról kijutni nem olyan könnyű, ráadásul még vidéken is lakok, ahonnan szinte már lehetetlen. Oké ki lehet jutni valahogy, de nem vagyok hajlandó bármit is tenni ezért, mert éveket töltenék olyan dolgokkal, amivel törődnöm sem kellene ha már oda születtem volna, ahová menni szeretnék. áhh csak felidegesítem magam ezzel.....
2010. márc. 8. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
hülye
2010. márc. 8. 01:04
 2/13 anonim ***** válasza:
menstruálsz
2010. márc. 8. 01:15
 3/13 A kérdező kommentje:
remélem élvezitek majd a fürdést a sz@rban, mert ebben az országban csak azt lehet
2010. márc. 8. 01:18
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Bocs, de igazuk van. Nem érdekel az országod az ok.. majd ha kimész és előjön néha a honvágy, eszedbe jut mennyire hülyén gondolkodtál.. egyáltalán ha kijutnál, mert azt írod hogy nem vagy hajlandó bármit is tenni ezért. Akkor meg mégis mit vársz?! Te fogsz leginkább a szarban süllyedni ilyen hozzáállással.

Am miből gondolod hogy ott jobb ha még csak nem is jártál kint. Megértem miért nincsenek barátaid...

2010. márc. 8. 02:17
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
en pont emiatt koltoztem kulfoldre evekkel ezeleott, egyszer nem vo,t honvagyam, sot minden alkalommal mielott haza kell mennem, mar hetekkel elotte rosszul vagyok meg tiszta ideg, utalok otthon lenni, ahogy leszallok a geprol rogton van valami paraszt aki fellok es beszol, es nem tudok ugy elmenni a kozertbe se hogy valaki ne panaszkodna, hat nekem rohadtul nem hianyzik
2010. márc. 8. 06:00
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos túl sok az ilyen mentalitású ember...
2010. márc. 8. 06:40
 7/13 A kérdező kommentje:

06:00

igazad van, én is beszélek pár emberrel akik külföldön laknak és mondják, hogy az sem valami jó, de ennél azért 1000x jobb és igazuk is van, ebben az országban még saját személyisége sem lehet az embernek, mindenhová alkalmazkodni kell, h*lyének tettetni magad stb..

2010. márc. 8. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Nah és ha akarsz valamit azért miért nem vagy hajlandó tenni? Nekem ez a rész volt fura: "Oké ki lehet jutni valahogy, de nem vagyok hajlandó bármit is tenni ezért"

+ faluról ugyanolyan könnyű kijutni, csak a vonattal többet kell utazni a reptérig. De ez a hozzáállás.. no comment.. szerintem így semmilyen célt sem fogsz elérni.

2010. márc. 8. 15:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy nem fogok elérni semmit, itt nem is lehet. Csak bosszant ez az egész, hogy valaki már oda születik és tök jó neki.
2010. márc. 8. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát így jártál, de ha tényleg kiakarsz menni, akkor nem megfelelő a hozzáállásod.

Körülöttem is seggh*lyék az emberek. Amúgy meg én voltam már külföldön, és tényleg sokkal másabb.

Max csak az itteni barátaim hiányoznának, de akik vannak, azokkal mind Londonba, vagy annak környékére szeretnénk menni. És igen, engem is bánt, hogy ide születtem, de azt mondom, jó... Mert hiszem, hogy lesz ez még másként is, ezért tanulok, hogy jók legyenek a jegyeim, és tudjak valami jól fizető állást találni.

Szóval ja... a te hozzáállásod nem jó, ha nem akarsz itt maradni.

Változtass ezen, és menni fog...

2010. márc. 9. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!