Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok ezzel, ez...

Egyedül vagyok ezzel, ez alapján milyen embernek tartotok?

Figyelt kérdés
Nem érdekel az itteni politika meg semmi ami ezzel az országgal kapcsolatos, utálom és elegem van belőle, szürke unalmas és talán egy, vagy kettő zenén kívül nem is szeretek mást benne. Jobb lett volna egy olyan országban születni ahol már kiforrt a rendszer pl még az USA-ban is jobb lenne. Körülöttem seggh*lye az emberek nagy része és rohadtul egyedül érzem magam, élni sincs kedvem, kiszívják minden energiám és utálok mindenkit. Ráadásul mivel magyarországról kijutni nem olyan könnyű, ráadásul még vidéken is lakok, ahonnan szinte már lehetetlen. Oké ki lehet jutni valahogy, de nem vagyok hajlandó bármit is tenni ezért, mert éveket töltenék olyan dolgokkal, amivel törődnöm sem kellene ha már oda születtem volna, ahová menni szeretnék. áhh csak felidegesítem magam ezzel.....
2010. márc. 8. 00:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Egyértelmű, hogy nem fogok elérni semmit, itt nem is lehet. Csak bosszant ez az egész, hogy valaki már oda születik és tök jó neki."

Nem feltétlenül jó neki. Rengetegen költöznek ki külföldre. Ez olyan mintha azt írtad volna hogy nem lehet kijutni mert árammal átvezetett kerítés van a határon. Képzeld: vidéki vagyok és a legtöbb európai országot bejártam, több nyelven beszélek és egyetemre is angliába fogok járni (mindezt saját erőből, szülők nem támogatnak). Ráadásul a barátaim 80%-a szintén külföldön tanul vagy dolgozik. Ennek ellenére én nem mondom azt hogy rossz volt ide születni. Ráadásul ekkora baromságot, hogy itt nem lehet semmit elérni! Sok sikeres magyar van csak legfeljebb nem keresnek annyit mint külföldön, de aki tehetséges az itt is boldogul. A saját kicsinyességed és hozzáállásod miatt meg ne másokat és a környezeted okold. Ha külföldre születtél volna ott se sikerülne semmi ilyen hozzáállással.

2010. márc. 9. 18:25
 12/13 anonim válasza:
Szerintem haz valaki elakar érni valamit,azt el is tudja érni.én is voltam kinnt kulfoldon 1 évet,de azért csak visszahúz a szív,ésnehogy azt hidd,hogy ott nincsnek problémák.Azt írod,hogy s*h*ék az emberek...akik korulotted vannak.Nem lehet hogy veled van a baj?
2010. márc. 9. 18:40
 13/13 anonim válasza:
Külföldön kolbászból van a kerítés,minden szép és jó, könnyű az élet.Dolgozni sem kell és háborúk sem dúlnak semerre, sem a természet nem babrál ki velük(vulkánok,földrengések).Nem éheznek,nincsenek betegségek.Amerikában sem lövöldözik egymást a feketék...ugyanmár...vicc. Nem kéne mindent elhinni,amit a TV-ben látsz...
2010. máj. 11. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!