Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó ajándék ez a férjemnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ajándék ez a férjemnek?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik szeretik az extrém dolgokat, és esetleg már volt hasonlóban részük.

27. szüleetésnapjára meglepném a férjemet egy gyönyörű nővel.(én kissé molett vagyok)

Nem csakjuk egymást, 8 éve vagyunk együtt, és még egyszer sem léptünk félre.

Valami extrém dologra gondoltam szülinapjára,és ez jutott eszembe.

Nem tudom, hogy miért, de nagyon izgat a dolog.

Nem lennének következményei, csak úgy spontán történne minden.(persze ha belemegy).

Később nem vetném a szemére.

Szerintetek tetszene neki a dolog?

Mondom, részemről teljesen oké lenne így, mivel tőlem kapja ajándékba a lehetőséget, így nem számítanám megcsalásnak.

2009. máj. 22. 11:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem undorító. Megvolt, utána meg megy és befekszik melléd az ágyba, előtte meg még egy másik nőben volt, hiába fürdik, akkoris egy másik nő nedvei ragadtak rá, együtt izzadtak, együtt mozogtak, együtt élveztek el, még a csókja is vmi másik nőé volt, a nyelve is egy másik nő nedveit "cipeli", még a nő illata is rátapad a szextől. Hiába fürdik utána. Az a "titok" ami eddig csak a tiétek volt semmivé válik, mással osztja meg, mint ahogy a testét is. Az a meghittség, a varázslat, kettőtök egyetlen olyan összekötő kapcsa, ami csak egymáshoz fűz benneteket (amit csak egymással csináltok) elszakad, a ti egyetlen közös dolgotok, az a "titok", hogy milyen arcot vág, ha elélvez, a reflexei, a mozdulatai, az illata... Hihetetlen, hogy te magad vágod el ezt a kötelet.

De te tudod.

2009. máj. 25. 11:38
 32/33 anonim ***** válasza:

Szia,

Belegondoltam ha en tennék ilyet a férjemmel..

Hu nem mennem mert annyira szeretem hogy nem birnàm ki ha màsé lenne. Te szereted egyàltalàn?

Szerintem magadat add oda neki ha extrém ajàndékot szeretnél.

Mondjuk vegyél fel egy szexy ruhàt meg ilyesmi..

Gondolj bele hogy milyen érzés lessz neked a szûlinap utàn. Nekem tuti nagyon rossz lenne

2009. jún. 1. 18:41
 33/33 A kérdező kommentje:

végülis az volt, hogy táncosnőt fogadtam, aminek nagyon örültek a férfiak, és megbeszéltem vele, ha a párom esetleg szeretne többet, akkor lehet-e. Belement, de végül csak a táncig jutott, amibe engem is bevont:)

Szóval 2-en táncoltunk.=)

Aztán lett nagy orgia, csak mi 2-en elvonultunk, és másnap mesélték a többiek, hogy a táncosnő milyen készséges volt =)(mármint mi 2-en leléptünk.)

2009. okt. 20. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!