Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó ajándék ez a férjemnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ajándék ez a férjemnek?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik szeretik az extrém dolgokat, és esetleg már volt hasonlóban részük.

27. szüleetésnapjára meglepném a férjemet egy gyönyörű nővel.(én kissé molett vagyok)

Nem csakjuk egymást, 8 éve vagyunk együtt, és még egyszer sem léptünk félre.

Valami extrém dologra gondoltam szülinapjára,és ez jutott eszembe.

Nem tudom, hogy miért, de nagyon izgat a dolog.

Nem lennének következményei, csak úgy spontán történne minden.(persze ha belemegy).

Később nem vetném a szemére.

Szerintetek tetszene neki a dolog?

Mondom, részemről teljesen oké lenne így, mivel tőlem kapja ajándékba a lehetőséget, így nem számítanám megcsalásnak.

2009. máj. 22. 11:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%

nem vagy normalis ilyent adni egy ferfinak

en nagyon megharagudnek az ilyen ajandekert, en a baratnomet szeretem de egy harmadik szemely mit keress ott velunk, inkabb vidd el ejtoernyozni az is extrem dolog

2009. máj. 22. 13:31
 22/33 A kérdező kommentje:

arra gondoltam, hogy buli lenne, és közben a csaj behozná a tortát és táncolna neki, tánc közben a "közönség" szépen elpárologna, és maradnának ők, vagy mi.

ez lenne a lényege.

2009. máj. 22. 13:45
 23/33 anonim ***** válasza:
93%

A szexualitás két ember legintimebb dolga és öröme, ha nem így van, ott csorbul a bensőségesség.

Ne hívj be te magad egy harmadikat a kettőtök legbizalmasabb, legmeghittebb kapcsolatába.

Menjetek gyógyfürdőbe, rendelj neki egy jó masszázst

2009. máj. 22. 14:20
 24/33 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom nekem kicsit furcsa ha szeretek valakit én általában féltékeny is vagyok! pl. ha megyünk az utcán megnéz egy nőt (sajnos én arra is) nem tudom elviselni ha nem engem akar hanem mást akkor mindek van együtt velem a férjem ?! Én a férjemet szeretem és én nekem is vannak gondjaim az alkatommal de ilyet azért elég durva! Adod alá a lovat---->ha most ez megtörténik és semmi reagálást nem fogsz rá cselekedni mert te akarod ...akkor ezt fogja neked mondani ha netán megcsal "bocsi szívi most névnapom volt " Uhh....azért az kicsit durva nem ? A férjed igy szeret ahogy vagy kit érdekel ha kicsit molett én is az vagyok ...és?Nincs ezzel semmi baj ilyenek vagyunk és kész !! sztem más meglepit válasz lehet ez lesz a kapcsolatotok elrontoja! Ez csak egy tanács:) Szia
2009. máj. 22. 14:23
 25/33 anonim ***** válasza:

es mi van akkor ha a tobbiek nem hajlandoak elparologni vagy kesobb visszajonnek? szerintem ez az egesz egyutt igy ngyon rosszul sulhet el. inkabb varialni kene picit.

1. nincs buli, csak 3asban vagytok, a csaj tancol, azokivul csinal amit jonak lattok.

2. buli van, a csaj tancol a ferjednek, behozza a tortat, de ennel messzebb nem megy -bar ennek inkabb legenybucsu hangulata lesz.

amugy ki a csaj? felbereled vagy ismeros? en a helyedben nem kotnem a maganeletem mindenki orrara, de te tudod.

szerintem a legjobb ha csak 3asban vagytok.

vagy ha nem vagy biztos a 3ban, tancolj, stb te neki, tuti imadni fogja.

2009. máj. 22. 14:23
 26/33 anonim ***** válasza:
91%

nekem az egeszbol az jott le h szereted a ferjed, nyitott vagy uj dolgokra, es abszolut nem vagy feltekeny (ez legtobbszor jo dolog mivel a legtobben tul feltekenyek ami nem a bizalom hanem annak hianyanak a jele) viszont a parod ezt a fajta nem-feltekenyseget akar az erdeklodesed hianyakent is ertelmezheti.

az pedig hogy a szulinapjara 1 csinibabat kap ugy johet le h cserebe mert egesz evben "elviseli" a tested, ajandekba kap 1 bombazot. szeritnem ha veled van, akkor teged szeret, ugy ahogy vagy. a legtobb ferfi azt sem tudja mi az a narancsbor, es nem erdekli h milyen fulbevalod van, ezeket a dolgokat csak a csajok veszik eszre es tartjak fontosnak.

lehet h jol fog elsulni a dolog, de nagyon kockazatos ez az egesz. ha nagyon biztos vagy ebben es tenyleg szeretned es nem lesz belole konfliktus, csinald. ha nem, inkabb legyel te az ajandek, annak nincs ahogy ne oruljon.

2009. máj. 22. 14:28
 27/33 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez igazán érdekes ajándék lenne. Biztos tetszene neki, de akkor hogy éreznéd magad ha jobban begerjedne rá mint rád vha?! Hmm? Biztos nem lenne vmi kellemes számodra. meg ha azt mondod h lehet el sem fogadja, mert téged szeret, akkor mit gondolna h te már őt nem? Így h odadobod neki másnak, még ha csak 1x lenne is, gondolkozz már el.
2009. máj. 22. 14:35
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

lehet nagyon jó ajándék és lehet nagyon rossz.

a kommentedben leirt szervezést (buli, aztán többiek el, maradnak ők, vagy ti hármasban) pasi létemre nagyon rossznak tartom. nekem azon járna az eszem, hogy na most az egész társaság tudja, hogy mit csinálunk épp, vagy...?

amúgy is necces a dolog, az alapján amit írtál 8 év együtt és minden oké és szép én azt gondolom, hogy nagyon szeret téged. akkor viszont bármit is gondolnak a nők egy pasi nem akar másik nőt. az övét akarja!

ebben az esetben buli után inkább öltözz át valami nagyon vadító szexi cuccba amit erre az alkalomra szereztél be, akár masnit is köthetsz magadra, mintha te lennél az ajándék és nyugodtan találj ki valami extrémet amit még nem csináltatok... (popsiszex, kikötözős, dominás vagy szolgálólányos játék) bármi ami új és feldob mindkettőtöket.

Ha hangsúlyozom, ha már beszélgettetek ilyesmiről (idegennel szexelni) és mutatott érdeklődést esetleg beválhat a meglepid, de szerintem is inkább hármasban, szállj be te is és légy felszabadult és gátlástalan kényeztessétek ketten.

Én pl. vevő lennék rá hármasban két lánnyal, de csak úgy hogy az egyik a párom, és nem akarnék nélküle és nem is fogadnék el egy lányt a páromtól csak magamnak!

az tényleg olyan mintha azt akarná, hogy csaljam meg - amitől hüle gondolatok alakulhatnak ki később...

Ha nem volt semmi előzmény és hajlandóság akkor viszont valszeg csak kiakad az ötleteden és az mindenkinek nagyon

kínos lesz!

Mindenesetre számolj be a szülinapról lécci! :)

2009. máj. 22. 15:04
 29/33 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez lenne a legnagyobb butaság. É hidd el ha a férjed szeret téged, nm fog örülni neki, sőt...! Ne akarj 8 évet eldobni. Hidd el sokkal jobban örülne egy olyan ajándéknak amit TE adsz neki. Készíts neki egy finom vacsorát, teríts meg szépen...akár gyertyák, egy kis behűtött pezsgő, aztán egy közös fürdés, amit egy masszázs követ...majd a többit folytatjátok az ágyban! :) Én biztos vagyok benne, hogy ennek sokkal, de sokkal jobban fog örülni. És te 8 év után végig tudnád nézni, ahogyan egy másik lánnyal van? Neeeeee!! Csinálj neki egy ilyen estét, és veszel neki mellé vmi kis ajándékot. :)
2009. máj. 22. 15:10
 30/33 A kérdező kommentje:

Oké megírom, hogy hogy döntöttem, a szülinap majd szeptemberben lesz, addig még van időm szervezkedni:)

Majd meglátjuk mi lesz.

Korábbi kérdésekre válaszolva:

idegen nővel lenne, nem pedig ismerőssel

nem, nem akarok eldobni 8 évet

nem zavarna, ha látnám a másik nővel, hiszen azért szervezném az egészet.

azért gondoltam erre , mert 14 éves korom óta (ő volt 19) velem van, állandóan dolgozik, nincs szabadnapja, ha van is csak pihen, és szeretnék neki egy olyan élményt szerezni, mint mielőtt elkötelezte magát.

Egyszeri esetre gondoltam, de ha igényelné, akkor akár minden születésnapján ez lehetne.

2009. máj. 25. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!