Hol lehet jó áron jó leaser detektort venni? Szülinapi ajándék lenne férjemnek.
Szia!
Egy jó detektor nem 20.000, hanem 200.000.Nem tudom mennyit szánsz rá, de a legtöbb detektor leginkább semmit sem ér.Vannak olyan készülékek, amik kioltják a traffi jeleit és nem mérhető be az autó/motorkerékpár, de a legtöbb készülék pénzlehúzás.Van édesapámnak egy autósboltja és egy kis műhelye, ilyeneket is szerel be, én meg rendőr vagyok és elég gyakran traffizom.Egyszer felettesem engedélyével és munkaidőn kívül( a későbbi félreértések elkerülése végett) teszteltünk pár detektort.Van itt egy régi bányatelep, és egy kb 1,5-2 kmes egyenes szakasz.5 készülék volt készleten az öregnek, abból mind az öt jelezte a traffit, de már akkor, amikor mérhető sávban volt.Szóval előre nem nagyon működik....Volt közte két olyan, ami kioltja a radarjeleket....hát az egyik ,ami 80.000 forint az nem oltja ki, a másik,ami 230.000 forint, az hatékony.A teszt eredményét az öreg megosztja a vásárlókkal, de ettől függetlenül mindenki azt hiszi, csak egy szenilis vénember, aki félrebeszél.Pedig 40 éve profi autó és autóvillamossági szerelő, a saját üzletét rontja....és talpig becsületes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!