Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó ajándék ez a férjemnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ajándék ez a férjemnek?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik szeretik az extrém dolgokat, és esetleg már volt hasonlóban részük.

27. szüleetésnapjára meglepném a férjemet egy gyönyörű nővel.(én kissé molett vagyok)

Nem csakjuk egymást, 8 éve vagyunk együtt, és még egyszer sem léptünk félre.

Valami extrém dologra gondoltam szülinapjára,és ez jutott eszembe.

Nem tudom, hogy miért, de nagyon izgat a dolog.

Nem lennének következményei, csak úgy spontán történne minden.(persze ha belemegy).

Később nem vetném a szemére.

Szerintetek tetszene neki a dolog?

Mondom, részemről teljesen oké lenne így, mivel tőlem kapja ajándékba a lehetőséget, így nem számítanám megcsalásnak.

2009. máj. 22. 11:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem tetszene:) Ha nektek ilyen a kapcsolatotok, és így gondolod, miért ne? Nekünk ez már nem férne bele:) De tutira örülni fog neki, és élvezni fogja.
2009. máj. 22. 11:57
 2/33 anonim ***** válasza:
52%

szerintem is elvezni fogja :)

esetleg puhatolozz elotte, de csak ovatosan h ne fogjon szimatot.

2009. máj. 22. 11:59
 3/33 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem jó ötlet! Bár, úgy vélem, ennél már csak az lenne izgatóbb, ha hármasban hancúroznátok! ; )
2009. máj. 22. 12:00
 4/33 A kérdező kommentje:

hármasban azért nem szeretném, mert túl"nagy" vagyok hozzá, és szégyelném magam.

én egy igazán szép nőre gondoltam, aki előbb táncolna neki, és utána "szolgálná".

2009. máj. 22. 12:07
 5/33 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem semmi meglepi.Én a feleségem is berántanám az előadásba.Boldog szülinapot neki.
2009. máj. 22. 12:08
 6/33 anonim ***** válasza:
49%
Hát jó ötlet, örülnék ha ilyennel lepnének meg, csak aztán vigyázz, hogy férjed nehogy rendszert csináljon belőle esetleg tudtod nélkül is.
2009. máj. 22. 12:09
 7/33 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem sem rossz ötlet, bár azt soha nem tudhatod, hogy mi lesz később. Csak aztán nehogy "rákapjon" a dologra, és természetesnek vegyen egy másik nőt a képben.

Ja, és mellékesen jegyezném meg, hogy attól, hogy molett vagy, nem jelenti azt, hogy nem vagy te is gyönyörű. :) Ezt el ne felejtsd!

8/33 anonim ***** válasza:
48%
Majd az adott helyzetben oldódik a hangulat.A haverokat ne hívd meg,mert fergeteges buli alakul ki.
 9/33 anonim ***** válasza:
69%
csatlakozom az előttem szólókhoz,telt idomú,csinos NŐ vagy és ha a helyzet ügy hozza "csemegéz magadnak" mind 2 nagy örömére.
2009. máj. 22. 12:12
 10/33 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem jó ötlet, nagyon jó meglepi, biztos örülni fog és nem csak a gyönyörű nőnek, hanem annak is, hogy ilyen jófej felesége van, mint te! :)
2009. máj. 22. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!