Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan nézzek az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek az emberek szemébe azután, ami történt?

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, de kidobtam, mert hiába éreztem iránta valamit, megrémisztett, mert túl rámenős volt. Két hónapig voltunk együtt. Két hónapig füzögetett, hogy találkozzunk. Meg volt a randi, felhívott a koleszszobájába, tudtam, hogy mit akar, de nem volt erőm nemet mondani. 19 éves vagyok, és csókon kívül még soha senkivel nem volt senki, és már annyira vágytam rá, hogy arra szavakat sem találok. Annyira kedves volt, ott fönt is beszélgettünk, meg minden, aztán elragadott minket a hév. Egymás után kerültek le rólam a ruhák, és azt vettem észre, hogy lent ügyködik. De én nem tudtam lazítani, így abbahagytuk. Bocsánatot kért, hogy így viselkedett, mondta, hogy öltözzek fel, aztán nézzünk meg valami filmet. De mondtam neki, hogy én már nem bírom, egyszerűen vágyok rá mióta először találkoztunk. Így aztán tv-ztünk, de kis idő múlva folytattuk a dolgokat. Egyszerűen szavak sincsenek rá, amit éreztem. Mennyei volt. Utána én elégítettem ki őt. (Tudta, hogy lefeküdni nem fogok vele, mert arra egyszerűen képtelen lennék, így nem is erőltett semmit, sőt azt sem akarta, hogy én eljuttassam a csúcsra, de én erősködtem.) Aztán még feküdtünk egyet egymás mellett, meg beszélgettünk, hülyültünk, filmet néztünk, aztán kikísért a buszállomásra. Azóta viszont a szüleim szemébe sem tudok nézni. Ezt tettem. Nem szerelemből, de együtt voltam egy fiúval, aki azóta sem hívott, pedig megígérte. Nem tudom, mit csináljak. Ha hívna, újra találkoznék vele, mert minden olyan csodálatos volt tegnap. Idilli és tökéletes. Csak most nem tudok mit kezdeni az érzéssel, hogy talán csak arra kellettem neki. Valami ötlet? Mit csináljak? Hogyan éljek ezzel a tudattal, hogy valakinek a r*banca lettem?
2009. máj. 21. 20:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Anyukám tényleg nagyon vallásos, de édesapám ateista, viszont nagyon szigorú ilyen témákban. Elmondani nem fogom nekik, de mégis úgy érzem, mintha rám lenne írva, vagy nem is tudom. Megbánni nem bántam. 19 évet éltem le mindenféle élvezet nélkül, és már nagyon vágytam rá, és egyszerűen fantasztikus volt, de mégsem egy hosszú kapcsolat előzte meg, és ezért érzem magam most rosszul. Mindenesetre remélem ez az érzés azért elmúlik. Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 21. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Várj még azzal a telefonnal és ne siesd el a következtetést. Türelem. Hétvége, hazutazás, ilyesmik miatt az is lehet, hogy majdcsak jövő héten jelentkezik.

Ne izgulj! Semmi olyat nem tettél, amit az emberek legalább 90%-a elítélne, vagy nem tenne meg maga is.

Végre kaptál egy kis ízelítőt abból, hogy milyen jó lesz majd együtt lenni egy fiúval.

Még nem lehet tudni, hogy mi lesz ebből. A fiú 2 hónapig járt veled, te dobtad, még 2 hónapig fűzögetett.

Egyik esetben érezhette úgy, hogy neki ez már kijár, hogy ezt még el akarta venni tőled és itt lezárhatja a történetet. Szerintem így is kölcsönösen korrekt a dolog.

Tehát NEM, nem lettél a ribanca ettől.

De azt mondtad udvarias volt, nem ő erőszakoskodott, te is akartad, és nem vette el a szüzességedet, csak egy kellemes élményt szerzett neked. Az is lehet, hogy rájött, hogy erőszakkal nem kaphat meg téged, és ezután előzékenyebb lesz veled. Szal másik esetben lehet, hogy újrakezditek.

Ő amúgy szeret téged? Vagy csak erre fűzöget? És te igazán szereted őt?? Mert én csak akkor folytatnám ezt a kapcsolatot. Szóval inkább arra figyelj, hogy csak a szex miatt, amit már nagyon kívánsz ne menj bele, csak ha egyébként is ez egy kedves, kedvedre való fiú. A vonzás, az ugye megvan. Én ezt látom most fontosabb kérdésnek, hogy ezzel tisztába jöjj.

Ha szüleid úgyis ilyenek, hát teljesen kár volna akér felhozni is a dologt nekik. Miért? Hogy veszekedés legyen?

De emiatt ne érez magad rosszul. Felnőtt vagy, azt csinálsz, amit akarsz. És ezek egyébként is magányügyek. Nem tartoznak a szülőkre. Az más, hogy sokaknak vannak jó fej szüleik, akikkel meg lehet beszélni a dolgokat, de akkor sem BELESZÓLÁSI SZINTEN.

2009. máj. 21. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szegenyke. Nem csoda hogy ilyen kontorfalazva irod le. Ha jol ertem, kozosules nem tortent, tehat nemigen kaphattal el semmit es terhes sem lehetsz? Elvezted? Akkor mi a gond?
2009. máj. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!