Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan nézzek az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek az emberek szemébe azután, ami történt?

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, de kidobtam, mert hiába éreztem iránta valamit, megrémisztett, mert túl rámenős volt. Két hónapig voltunk együtt. Két hónapig füzögetett, hogy találkozzunk. Meg volt a randi, felhívott a koleszszobájába, tudtam, hogy mit akar, de nem volt erőm nemet mondani. 19 éves vagyok, és csókon kívül még soha senkivel nem volt senki, és már annyira vágytam rá, hogy arra szavakat sem találok. Annyira kedves volt, ott fönt is beszélgettünk, meg minden, aztán elragadott minket a hév. Egymás után kerültek le rólam a ruhák, és azt vettem észre, hogy lent ügyködik. De én nem tudtam lazítani, így abbahagytuk. Bocsánatot kért, hogy így viselkedett, mondta, hogy öltözzek fel, aztán nézzünk meg valami filmet. De mondtam neki, hogy én már nem bírom, egyszerűen vágyok rá mióta először találkoztunk. Így aztán tv-ztünk, de kis idő múlva folytattuk a dolgokat. Egyszerűen szavak sincsenek rá, amit éreztem. Mennyei volt. Utána én elégítettem ki őt. (Tudta, hogy lefeküdni nem fogok vele, mert arra egyszerűen képtelen lennék, így nem is erőltett semmit, sőt azt sem akarta, hogy én eljuttassam a csúcsra, de én erősködtem.) Aztán még feküdtünk egyet egymás mellett, meg beszélgettünk, hülyültünk, filmet néztünk, aztán kikísért a buszállomásra. Azóta viszont a szüleim szemébe sem tudok nézni. Ezt tettem. Nem szerelemből, de együtt voltam egy fiúval, aki azóta sem hívott, pedig megígérte. Nem tudom, mit csináljak. Ha hívna, újra találkoznék vele, mert minden olyan csodálatos volt tegnap. Idilli és tökéletes. Csak most nem tudok mit kezdeni az érzéssel, hogy talán csak arra kellettem neki. Valami ötlet? Mit csináljak? Hogyan éljek ezzel a tudattal, hogy valakinek a r*banca lettem?
2009. máj. 21. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

ha tegnap volta akkor ne ess kétségbe,hisz még hívhat!!!

Miért nem tudsz ezért a szüleid szemébe nézni???

Akkor inkább mond el anyukádnak,meg fogja érteni,és te is megkönnyebbülsz.Nincs rosszabb a lelki furdalásnál.

2009. máj. 21. 20:22
 2/13 anonim válasza:
100%

Szerintem ettő egyáltalán nem letél a ribanca,hiszle se feküdtetek.Sőtt,ha lefeküdtetek volna,akkor sem lennél.

Nem tudok mást mondani,csak hogy ne bánkódj,sok sikert a következő fiuhoz:D

2009. máj. 21. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért fújod fel annyira, akkor az tűnt a helyes lépésnek (elragadott a hév, te is akartad), akkor most miért bánod megy ugyanazt, amit akkor akartál? :)
2009. máj. 21. 20:25
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért bánt, mert mindig azt szajkózták belém, hogy csak rendes fiúval legyen bármi is, akivel már jó ideje járok. Ezért nem is volt barátom 18 éves koromig. Erre tessék, így viselkedek. Ha anyukámnak elmondanám, tuti elmondaná apukámnak, és soha többet nem szólnának hozzám. Ezt tudom, mert ismerem őket. Most meg még az is bánt, hogy nem hív, nem keres, mert én újra át szeretném élni ezt az egészet, mert akkor úgy tűnt, hogy újra együtt leszünk. És annyira kedves és aranyos volt, mint talán szakítás előtt sem soha. Ha legalább hívna, és újra találkoznánk, akkor elmondhatnám, hogy van egy kapcsolatom, és nemcsak úgy odadobtam magam valakinek. Még akkor is, ha az a valaki Ő volt.

2009. máj. 21. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ne aggódj mer 1 nap telt le volt hogy én nem hyvtam csajom 4 napig... Nem is beszéltem vele... De hiányzott meg minden de nemtudom mintha kicsit megijedtem volna amugy a szüleid miatt szerintem ne aggódj mer már nagykorú vagy meg amúgy is az első "eggyütlét" szinte sosem azzal van akivel leéled a további vagy a következő 1 évet... Szerintem...Azér sok sikert :) sF
2009. máj. 21. 20:51
 6/13 Avalanche válasza:
100%
Emiatt ne szégyelld magad, nem lettél senkinek se a ribanca. Szüleid is voltak egyszer fiatalok, te meg már vagy 19 éves. Nincs ilyennel semmi probléma. A srác meg még felhívhat, sőt, egy napra szerintem szüksége is van.
2009. máj. 21. 21:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egy kicsit megnyugtattatok. A hívásra meg várok, elég sok a dolga, államvizsgára készül, de remélem lesz még folytatása. És tényleg nem kell ezzel a lelkiismeretfurdalással élnem.

2009. máj. 21. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából azt sajnálom csak, hogy neked ilyen mellékérzéseid vannak. Kívántál egy fiút , együtt voltatok, ha nem így akkor amúgy, jó volt és kész. Még ha soha többé nem beszélnél vele, akkor se tehetne neked senki szemrehányást.Felnőtt nő vagy fel tudod fogni a tetteid súlyát. Én igazából az ilyen nevelésmódszert ítélem el, gyakorlatilag belédnevelték, hogy szexelni, csak rendes fiúval, 25 év udvarlás után, kizárólag sötétben, paplan alatt. és csakis házasság után. Bocsi , ha durva voltam. NEm lettél senkinek a ribanca, csak tedd fejben helyre , hogy a szex nem bűn. Persze, nem kefélünk fűvel fával, de ekkora ügyet ne csinálj belőle. Ami meg a hívást illeti...a fiúk nem úgy működnek, mint a csajok.Lehet hívj majd holnap vagy utána. Szorítok :)
2009. máj. 21. 21:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Rátapintottál a lényegre, a szüleim pont így neveltek. 25 év udvarlás után, sötétben, paplan alatt, esküvő után. De olyan nehéz levetkőzni ezt a gondolkodásmódot. Egy barátnőm van, akivel ezekről a dolgokról őszintén beszélhetek, és ő is mondta, hogy nem érti, hogy miért nem vagyok vidám és boldog, ha annyira jól éreztem magam. És csak annyit tudtam neki mondani, hogy az átkozott bűntudatom miatt.
2009. máj. 21. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

gondolom eléggé vallásos családban nőttél fel

szerintem nem muszáj elmondanod :)

a te dolgod, a te életed, már felnőtt nő vagy, ha kívántad azt a fiút és szereted, miért ne?

amíg nem bánod meg, addig ne zavarjon :)

2009. máj. 21. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!