Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok melyik izomcsoportot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok melyik izomcsoportot tartják a legvonzóbbnak egy férfin?

Figyelt kérdés

Természetesen nem az izompacsirta, 2 ajtós szekrény izmokra gondolok itt, hanem a formás, férfias, szálkás izomzatra. Tehát mit néznek meg a lányok először? Egy széles hátat, egy kockás hasat vagy esetleg egy vastag kart, szálkás? Barátnőm pl a hasért van oda, de valaki a vállakért. Kérlek ne azt válaszoljátok, hogy "egészében mindent" vagy hogy "nem az izom számít hanem a kisugárzás". Izom csoportokra gondolok. Esetleg írjatok kort és azt is hogy miért pont X vagy Y a véleményetek.

Köszi!

2009. máj. 17. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, honnan látom meg. Ha elölről, akkor mell, has (de inkább úgy egészben), ha hátulról akkor a fenekét.
2009. máj. 17. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én a párom Y-vonalát szeretem nagyon, meg a cicijét:) meg a hátát.. de legjobban az Y-vonala (a oldalhas izma:)) hoz izgalomba:)

Lex/L/17

2009. máj. 17. 12:03
 3/12 anonim válasza:
100%

Én mindig a hasakat nézem először,de ott szerintem nem csak az izom számít,sőt szerintem a túl kockás body-buildinger has nem is néz ki jól...valaki szereti a formás kan-csíkot is.Egy barátnőm pedig az izmos vádlikért van oda.

L/19

2009. máj. 17. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én a páromon a hasát és a hátát szeretem a legjobban (20/L)
2009. máj. 17. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az egyik válaszoló említett, az ezek szerint Y-vonal (??) nagyon szexi tud lenni. Én általában azon olvadok el ((:

Azt pedig különösen rühellem, ha valaki izompacsirta.

2009. máj. 17. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

énm a kockás hasért vagyok oda, attól elolvadok:P

18/L

2009. máj. 17. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
váll és kar, mert ha megölel, akkor az sokkal jobb érzés, ha egy erős kar ölelmeg, mint egy vézna. aztán a hát, mellkas, has, fenék, és a comb.
2009. máj. 17. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a hasat imádom nagyon:D(Aztán jön a fenék és mellkas,majd a formás vállak és a hát.)

De a leginkább ami nálam számít,az a has.Ha valakinek szép,kissé szálkás és igazán kidolgozott hasa van,akkor azt én igazán szexinek találom.

17/L

2009. máj. 17. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak úgy látok egy srácot az utcán(nem fél-/meztelen), akkor én a vállát nézem. De egyébként én a mell, és hasizmokért vok oda.
2009. máj. 17. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Formás karok és Vállak .. ha szép akkor kész vagyok :D
2009. máj. 17. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!