Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog, ha egy kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha egy kapcsolatban egyik fél sem mondja, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Furcsán hangzik a kérdés, de ez a srác a második fiú az életemben és nincs sok tapasztalatom párkapcsolatok terén. Egyikünk sem mondta még sohasem, hogy szeretlek. Én szeretem, de egyszerűen nem mondom ki. Ő sem mondta sohasem, de olyanokat mondott, hogy különleges vagyok, olyan lánynak tart, akivel az egész életét leélheti az ember, megmozgattam benne valamit, amit csak egy ember tudott eddig stb... Még a kapcsolatunk elején mondta, amikor még nem volt komoly a dolog, hogy Ő eddig egyszer volt szerelmes, és ott annyira fájdalmasan elbántak vele, hogy talán többet nem is lesz. 3 hónapja együtt vagyunk, és azóta nem hagyta el egyikünk száját sem a bűvös szó. Furcsán hangzik, de így félek belevágni a pettingbe is vele. Mi van, ha tényleg nem szeret, csak arra kellenék neki? Ennek ellentmond, hogy Ő mondta, hogy ne siessük el az első pettinget sem, mert múltkor lett volna rá alkalom, mert tudja, hogy nekem ez az első és szeretné ha tökéletes és idilli lenne, és akkor nem voltak meg ehhez a feltételek. Tehát a jelek azt mutatják, hogy szeret, de mégsem mondja ki. Valaki járt már hasonló cipőben?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. máj. 14. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak hasonló problémáim az első nagy szerelmemmel :) Ő sem mondta hogy szeret-e, így én sem, mert féltem hogy esetleg nem mondja azt hogy ő is engem, és nem szeretem kiadni magamat, így nem akartm én lenni az első.

Végül egy szórakozóhelyen került sor az első vallomásra, ahova az én baráti társaságommal mentünk el. Egy asztalnál üldögéltünk, az összes barátom és barátnőm táncolt, szórakozott, jól elvoltak. Nekem pedig hirtelen elég pocsék kedvem lett. Mikor megkérdezte mibajom egy ideig hárítottam, de végül úgy döntöttem bevallom mi a probléma. Azt mondtam neki hogy nem is vagyok benne biztos, hogy szeret engem.

A válasz? "Azt hiszed eljöttem volna bulizni az összes barátoddal, vigyáznék a barátnőidre, vennék sört a haverjaidnak ha nem lennék beléd szerelm... micsoda...??" :D

Ha nem mersz konkrétan rákérdezni, könnyebb így, burkoltan :)

Remélem segítettem egy kicsit :)

CC

2009. máj. 14. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Hány évesek vagytok?
2009. máj. 14. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Én 19, Ő 23.
2009. máj. 14. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Három hónap után ha komoly a kapcsi, szerintem nem korai még h ne legyen kimondva az, hogy szeretlek. Párom szájából talán fél év után csúszott ki először. És már az ötödik évünket tapossuk együtt boldogan :)
2009. máj. 14. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy leírtad, szerintem szeret. Persze most nem szeretnélek félrevezetni, de azért ilyet érezni szokott az ember! :) Csak te meg kicsit olyan bizonytalan vagy még talán... Még vár is rád, és azt sem írtad, hogy siettet. Énnekem nem úgy tűnik mintha csak játszadozna veled! De ha gondolod, valamikor kérdezz rá, ha őszinte beszélgetést folytattok.

Az én barátom sem fiatal már, de először ő is egy képpel (kiskutyák, rajta egy felirat "Szeretlek picim!!!" )szóval ezzel az aranyos képpel "vallott szerelmet". Ő is csalódott már jópár lányban.

Sok sikert! :)

2009. máj. 14. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy érezni kellene, de az előző fiúnál azt éreztem, hogy szeret, én kimondtam, és hatalmas pofára esés volt nekem, amikor ő azt mondta, hogy sajnálja de nem. Pedig ott biztos voltam magamban. Köszönöm még egyszer a válaszokat!

2009. máj. 14. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj szerintem eleg eret a fiu,hogy tudja mikor mondja ki vagy mikor erzi azt,hogy ugy is gondolja:)Az en parom fel ev utan mondta ki,hogy szeretlek azota minden nap elmondja nekem:)Szoval kitartas:)
2009. máj. 14. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
nem
2009. máj. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!