Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mikor alakul ki a szerelem? Mennyi idö kell mert jó mondják sokan h szeretlek de az ugy se igaz egy két nap után szvl mennyi idö 1 hét 2 hét?
én speciel azért vagyok a barátommal, mert szerelmes lettem belé, és viszont, és utána jöttünk össze.
Szerintem először kellene a szerelem és utána a komoly kapcsolat...
22/L
Így van :) Előbb a szerelem ,utána a komoly kapcsolat.
Mi először barátok lettünk és már mondtuk egymásnak ,hogy szeretlek ,csak úgy barátilag :) És akkor kb. 2 hónap után megcsókoltuk egymást és így alakult ki a kapcsolat. Már az eleje óta szerelmesek voltunk egymásba :) Hülyeség belelépni egy kapcsolatba szerelem nélkül... Akkor mitől lesz kapcsolat ?
Hidd el a csajok már eldöntik az első fél órában h érdekled-e őket vagy sem, egy rakás erőlködést spórolsz meg vele ha elbeszélgetsz akit kiszemeltél és randi után megkérdezed h őszintén mit gondol rólad, aztán ha már ottmegy a mellébeszélős szöveg, akkor hagyhatod a fenébe, legutóbb én is egy nagyon helyes lányt engedtem el, mivel nem volt kölcsönös a dolog, nála a szokott barátilag kezelleg sóder volt, én meg hülyeségre nem pazarlom az időmet, mert az már max egy erőltetett kínlódás lett volna.
Különben később én se tudtam volna beleesni, akivel így jártam mind kiderült h tévedés volt mert pusztán mindenféle hülyeséget beképzeltem róla, és annál nagyobb volt a kiábrándulás.
beleszeretni első látásra beleszerettem...
de kellett vagy 2 honap mire odáig eljutottunk hogy ezt kimondani is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!