Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban mikor alakul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mikor alakul ki a szerelem? Mennyi idö kell mert jó mondják sokan h szeretlek de az ugy se igaz egy két nap után szvl mennyi idö 1 hét 2 hét?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
ha az elején nem, akkor soha.
2009. szept. 16. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyéntől függ.Volt amikor szinte azonnal,és volt amikor honapok teltek el.Persze volt amikor azt hittem nagyon az vagyok és egy hét után kiábrándultam:)
2009. szept. 16. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én speciel azért vagyok a barátommal, mert szerelmes lettem belé, és viszont, és utána jöttünk össze.

Szerintem először kellene a szerelem és utána a komoly kapcsolat...

22/L

2009. szept. 17. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Így van :) Előbb a szerelem ,utána a komoly kapcsolat.

Mi először barátok lettünk és már mondtuk egymásnak ,hogy szeretlek ,csak úgy barátilag :) És akkor kb. 2 hónap után megcsókoltuk egymást és így alakult ki a kapcsolat. Már az eleje óta szerelmesek voltunk egymásba :) Hülyeség belelépni egy kapcsolatba szerelem nélkül... Akkor mitől lesz kapcsolat ?

2009. szept. 17. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Hidd el a csajok már eldöntik az első fél órában h érdekled-e őket vagy sem, egy rakás erőlködést spórolsz meg vele ha elbeszélgetsz akit kiszemeltél és randi után megkérdezed h őszintén mit gondol rólad, aztán ha már ottmegy a mellébeszélős szöveg, akkor hagyhatod a fenébe, legutóbb én is egy nagyon helyes lányt engedtem el, mivel nem volt kölcsönös a dolog, nála a szokott barátilag kezelleg sóder volt, én meg hülyeségre nem pazarlom az időmet, mert az már max egy erőltetett kínlódás lett volna.

Különben később én se tudtam volna beleesni, akivel így jártam mind kiderült h tévedés volt mert pusztán mindenféle hülyeséget beképzeltem róla, és annál nagyobb volt a kiábrándulás.

2009. szept. 17. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
tényleg egy hosszú folyamat..feltéve ha nem régóta ismered e az illetőt..én a mostani barátom nem ismertem csak látásból,és miután összejöttünk csak 3 hónap után éreztem,hogy szerelmes vagyok,és 4hónap után mondtuk ki először hogy szeretjük a másikat.. :)
2009. szept. 17. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én speciel első látásra beleszerettem a páromba, azóta is együtt vagyunk.
2009. szept. 17. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:

beleszeretni első látásra beleszerettem...

de kellett vagy 2 honap mire odáig eljutottunk hogy ezt kimondani is...

2009. szept. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!