Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül ilyen szerencsétlen nő?
Figyelt kérdés
Nem vagyok képes az orgazmusra, semmi módon.
Régóta házasságban élek,szeretjük egymást,a férjem már belefáradt...
Orvosnál is voltam,többnél is
2009. máj. 3. 23:49
1/10 anonim válasza:
most éppen énis igy vagyok ezzel az uj barátommal.3honapja vagyunk 1ütt,de még csak egyszer sikerült elmennem:( azota nagyon nem jön össze,őis állandoan mondja,h engem képtelen eljuttatni,dehát mikor magamnak cisnálom(szinte minden nap)akkor elég gyorsan sikerül,nemértem:(
2009. máj. 3. 23:54
2/10 anonim válasza:
Ne jelents ki ilyet, hogy "nem vagy képes", mert éppen ezzel rögzíted a tudatodban a negatív dolgokat.
Azt kell mondogatni, hogy képes vagy rá, csak eddig még nem jött össze.
Javaslom az intimtornát és a jógát, ezek segíthetnek.
2009. máj. 3. 23:55
3/10 anonim válasza:
ne ess kétségbe
lehet hogy a párod nem alkalmas rá,vagy csak azok közé tartozol akik több év után lesznek csak képesek rá
nem hiszem h te vagy az egyetlen :)
2009. máj. 3. 23:55
4/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok! Soha nem volt orgazmusom. Ettől függetlenül nagyon szeretem a szexet és mindig kielégültnek érzem magam utána. Nem szabadna az orgazmust hajhászni. Volt egy kapcsolatom amelyik így ment tönkre. A fiú képtelen volt megérteni, hogy nem az a fontos, nem feltétlenül csak erről kell, hogy szóljon egy szeretkezés. Tudom nehéz, mert ma már a csapból is a szex-folyik és szinte már elvárás az orgazmus.
2009. máj. 4. 00:20
5/10 anonim válasza:
Nekem sem sikerült még sajna, csak ha magamnak de akkor gyorsan, de a hüvelyi nem, de én érzem, hogy képes vagyok rá, de görcsölök! :S Nem vagy szerencsétlen, csak max nem engeded el magad eléggé és nagyon ráfeszülsz arra, hogy muszáj, hogy legyen orgazmusod...:)
2009. máj. 4. 06:09
6/10 anonim válasza:
A barátommal akivel 3éve vagyunk együtt,az első kb 1 évben nekem sem volt.de ahogy múlik az idő egyre jobb lesz a szex is,és egyre több az orgazmus is.nekem ez a tapasztalatom.
2009. máj. 4. 14:40
7/10 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy voltam, mint Te. 4,5 éve élek együtt a párommal és fél évvel ezelőtt sikerült eljutnom az orgazmusig.(pedig már mi is lemondtunk a dologról) Azóta minden 2. vagy 3. együttlétnél sikerül eljutnom. Úgy fogtam hozzá a dologhoz, hogy önkielégítésnél rögzítettem azokat a fantázia képeket amikre felizgultam és amiktől elmentem. Aztán 1-2 hétig nem önkielégítettem és szex sem volt, így annyira ki voltam már éhezve, hogy sikerült eljutnom az orgazmusig. Azóta sokkal könnyebben megy! Sok sikert!:)
2009. máj. 4. 15:09
8/10 anonim válasza:
A jóga ill. az intimtorna nekem nem segített. Könnyű azt mondani neki, ne görcsöljön, ha sehogy sem jön össze.
Megértelek, mert nekem sem. Segíteni sem tudok, annyi ötletet olvastam már én is, de semmi.
Mióta éltek szexuális életet, mióta nem jön össze?
2009. máj. 4. 15:35
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok,hogy válaszoltatok
20 éve férjnél vagyok,és egyre jobban elkeseredem
orvos szerint minden rendben van,vagyis az orvosok nem is törődnek az ilyennel:(
már úgy érzem nem görcsölök,nem félek és a gátlásaimat is régen levetkőztem,már csak szomorú vagyok
2009. máj. 4. 19:28
10/10 anonim válasza:
milyen orgazmusra gondolsz? hüvely vagy csikló? én nem tudom milyen a szex nálatok de azt ajánlom hogy próbályatok ki mindenféle pózt, csak kisérletezetek nyugottan, a szexben minden meg van engedve ha mindkétfél egyetért:)sok szerencsét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!