Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe?

Figyelt kérdés
Eddig mindig a pasik jöttek, és igazából most is, de valahogy egyre többet gondolok arra, hogy megcsókolom, meg ha megölel, olyan jó érzés...az illata is vonz, és olyan szép, puha bőre van. Mi a franc van velem??? Elmúlik? Veletek volt ilyen?
2011. okt. 21. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
LESZBIKUS VAGY
2011. okt. 30. 23:15
 12/18 anonim válasza:
Szia, én is pont ezzel a gonddal küzdök. Nem tudom ez, hogy segít neked, de szerintem próbáld ki egy nővel és kiderül mit is akarsz.
2011. nov. 9. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mit csináltál végül?
2012. febr. 8. 13:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Csalódtam benne, mint barát az utóbbi pár hétben, szóval most távolságot tartunk, de ez a mágneses vonzódás nem múlt el. Most így vagyunk...
2012. febr. 8. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Értem. Sajnálom, hogy nem jött össze. :( Én is ebben a helyzetben vagyok amúgy, azért lettem volna kíváncsi :)
2012. febr. 8. 14:51
 16/18 Zsonglor válasza:
Szia!!!!En kb mindig is szerelmes volta
2012. máj. 17. 00:12
 17/18 Zsonglor válasza:
SZia!En kb mindig is szerelmes voltam a legjobb baratnombe...soha nem mertem neki elmondani,meg nem is merult fel ez a dolog kozottunk melyebben.(sajnos)7 eve ismerjuk egymast,ido kozben tudott mindent a csajozos ugyeimrol,meg a pasikrol is mert akkor meg sajat magammal is vivodtam,hogy vajon kivel is akarok lenni igazan....kb 1 eve veletlenul elszoltam magam...ra egy hetre elcsattant az elso csok es azota egyutt elunk es nagyon szerelmesek vagyunk!!!!:)...A te dontesed ,hogy mire szanod el magad...de lehet ,hogy te is csak evekig setalni fogsz a boldogsag mellett ha nem mondod el neki....
2012. máj. 17. 00:16
 18/18 kinguczi:X válasza:
velem is megtortent mar,mikor egyut furotunk aszt hittem hogy a lanyokat kezdem szeretni de a vegen nem lett semmi mert 1 evel kesob mar nem voltunk baratnok,meg amugy se hiszem hogy o ugyanigy erzet ,:)de nekem mar elmult ...
2012. júl. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!