Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az anyós-jelöltemmel. Most azzal zsarol, ha nem folytatjuk, akkor elmond mindent a férjének és a lányának. Hogy másszak ki ebből?
Na én még csak most találkoztam ezzel a kérdéssel. Hogy alakultak a dolgok?
Amúgy én azt tanácsoltam volna, hogy próbáld meg neki egy hosszas beszélgetésben elmondani, hogy ha ezt tovább folytatjátok akkor az mindenkinek csak rossz lesz, ha véletlenül kiderül, akkor őt is otthagyja a férje, és a lánya is megutálja.
Aztán azon gondolkozok, hogy melyik a jobb:
a) ha úgy adod elő, hogy pedig te is szeretnéd, de nem lehet, vagy...
b) megmondod neki, hogy nem mehet így tovább, többet nem kavarsz vele, és felnyitod a szemét, hogy ha ő elmondja a többieknek, akkor azzal a következőket éri el: a férjével összeveszik, talán el is hagyja őt, a lánya nem fog neki megbocsátani, és te pedig (mivel a lánya veled szakítani fog) el mész, és ő megint csak nem láthat téged többet... és ez talán a legnagyobb fájdalom lenne neki ezek közül.
Tehát ha te együtt akarsz maradni a lánnyal, akkor szerintem az egyetlen járható út, ha sikerül az anyával megegyezned és mindketten hallgattok, mintha semmi se történt volna.
Valószínűleg a "b" a jobb ötlet.
Vagy azt lehet még, hogy te is elkezded valamivel zsarolni.
Egy dologról nem ejtett senki egy szót sem:
te 19 (!) vagy és a barátnőd szüleinél laksz.
normális ez?
ez a helyzet el van baszva: hagyd ott a lányt, bármennyire is fáj is most, mert ebből más SOHA nem lesz jó kapcsolat.
és keress mást. fiatal vagy.
és NE mond el az igazi okot!
ebből mi lett?
sztem nem mondaná el. durva. de te is. ő is szarul járna ha elmondaná,bár lehet abba bízik hogy össze jöttök :)
Na mi lett belőle?
Kiváncsian várjuk mi történt valójában! :)
25,F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!