Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem az anyós-jelöltemme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az anyós-jelöltemmel. Most azzal zsarol, ha nem folytatjuk, akkor elmond mindent a férjének és a lányának. Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés
Szilveszter óta tart a kapcsolatunk. Ő szerelmes belém, én viszont csak kíváncsi voltam, milyen lehet egy érettebb nővel. (ő 39 éves, én 19) Szeretem a menyasszonyom. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért mentem bele és miért nem gondolkodtam. Nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatomnak a menyasszonyommal ez miatt. Azt szerettem volna, hogy ne derüljön ki semmi és lezárom az anyjával tartó viszonyt. Amióta megmondtam neki, hogy vége, azóta minden egyes alkalommal kizsarol egy újabb alkalmat, máskülönben elárul. Hogyan tudnék ebből úgy kimászni, hogy a menyasszonyom is megtarthassam és ne is tudja meg senki? Kérlek ne bántsatok a hülyeségem miatt, azzal teljesen tisztában vagyok
2011. szept. 27. 11:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Szeretem a menyasszonyom. Akkor is nagyon szeretem, ha megcsaltam. ÉN tudom! Ha elmondom neki, akkor biztos, hogy kivág. Az apja meg agyon. Az anyóst meg már nem akarom. Hiába mondom neki, hogy a lányát és a saját életét is tönkreteszi, ha elmondja, nem tágít. Így olyan érzés mintha minden egyes alkalommal megerőszakolna. Az idióta f.rkam meg persze feláll neki. Talán az lenne a legjobb, ha autó elé ugranák.
2011. szept. 27. 12:15
 12/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 12.14-es megértését és normális válaszát. Elgondolkozom a módszereden, mert meg akarom tartani a menyasszonyom.
2011. szept. 27. 12:18
 13/56 anonim ***** válasza:
86%
Erre tényleg egyetlen megoldás létezhet. Ha elmondod a menyasszonyodnak, hogy az anyja rádszállt stb. Kelepcébe csalod az anyját. Nem mondanám annyira gerinctelen dolognak, hiszen az anyja eléggé idióta, bár épp te is hülye voltál, hogy ebbe belementél, na mindegy. Mindenesetre ez valóban még így is kétes kimenetelű. Vesztenivalód nincs..vagy megpróbálod ezt, vagy vége.
2011. szept. 27. 12:23
 14/56 anonim ***** válasza:
25%
.
2011. szept. 27. 12:40
 15/56 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos ezt már b***hatod. Szó szerint.
2011. szept. 27. 13:01
 16/56 anonim ***** válasza:
94%

Tenyleg tudnal egyenes gerinccel, buntudat nelkul, felszabadultan es fesztelenul elni ugy egy hazassagban, hogy a felesegedet megcsaltad a sajat anyjaval, majd miutan az anyosod elkezdett zsarolni, te kitalaltal egy hazugsagot, ami teged talan tisztara mos, az anyosodat viszont nagy valoszinuseg szerint ossze fogja ugrasztani az aposoddal es a lanyaval is???

Amikor majd a menyasszonyodnak beadod a hazugsagot es a valladon fog sirni, hogy hogy tehet ilyet az anyja es a szemedbe nez es azt mondja, hogy gyuloli ezert az anyjat, rad viszont buszke, hogy eros voltal es ellenalltal es hozzad bujik, mert az anyja ugyan borzaszto dolgokat tett, te legalabb szereted ot es oszinte vagy hozza... na, akkor nem fog megremegni kicsit a terded? Nem csuklik majd el a hangod, mikozben vigasztalod? Es utana amikor a tukorbe nezel majd, kibirod, hogy ne kopd le, akit ott latsz?

Ha komoly ez az egesz tortenet, akkor illene belegondolnod abba is, hogy minden tettednek vannak kovetkezmenyei, egy esetleges hazugsag es az azzal jaro buntudat nemcsak masokat (anyost, apost, menyasszonyt), teged is konnyeden tonkre tehet! Ne csak a pillanatnyi tuzoltason jarjon az eszed... ha viszont kepes vagy hazugsagra, atveresre alapozni egy eletet es kozben nem szolal meg a lelkiismereted, semmifele buntudatot nem fogsz erezni, akkor hajra, hazudj batran, es ez esetben engedd meg, hogy gratulaljak: gyakorlo pszichopata vagy!

2011. szept. 27. 13:13
 17/56 A kérdező kommentje:

13.13-as!

Köszönöm. Teljesen igazad van. De ez olyan csapda, amiből nem látom a kiutat, és nem tudok normálisan gondolkodni sem rajta. Nem hagyhatom el a menyasszonyomat sem, mert a fenyegetés szerint ugyanaz lenne a következmény. Az anyósjelöltnek csak az a lényeg, hogy őt ne hagyjam el. Ha így teszek, akkor minden rendben, szent a béke meg minden. Megtesz mindent értem. A kedvenceimet főzi, lesi minden kívánságom. De én nem akarom már őt. Még menekülni sem tudok, mert együtt lakunk.

2011. szept. 27. 13:25
 18/56 anonim ***** válasza:
88%

Zűrös egy helyzet.

2 megoldás van: 1. Bevallasz mindent úgy ahogy volt, azt is, hogy utána ő zsarolt, hogy..., de ez nem ment fel az alól, hogy belementél az első alkalomnál.

2. Kézen fogod a menyasszonyod és eltűntök jó messzire, csak ti ketten.

2011. szept. 27. 13:43
 19/56 Zul'Jin ***** válasza:
88%

Hát ebből nem jösz ki jól. Sőt, leginkább sehogy. Ezt jól megcsináltad, és az anyósjelöltben meg emberedre akadtál. Zsák a foltját, meg satöbbi. Mivel kérted, hogy ne, ezért nem szívom a véredet. Megteszi helyette az anyuka is.

Tanácsot szeretnél?

Vágd a leendő anyósod fejéhez, hogy ha nem hagyja abba, mész egyenesen a leendő apósodhoz, mert neked még mindig jobban megér pár törött bordát, meg a kedvesed haragját, mint őt patkolni éjt nappallá téve. És képzelje csak el, hogy az apuka, ha téged megérdemelten helyrepofozott, vele mihez fog kezdeni.

Miután kipaszirozta belőled a szart is, az anyóst is megneveli, e felől nincsenek kétségeim.

A kérdés a következő:

Miután elkövetted ezt az aljasságot, van benned annyi gerinc, hogy a következményeivel is szembenéz? Ha van, akkor elmondod a mamának, hogy mész a papához és mész is. Természetesen a menyasszonyodnak is elmondod, egy füst alatt. Családi bejelenés, vagy valami.

Ha nincs, akkor maradj ebben a helyzetben, ez jár neked.

Tehát a kérdés, hogy van-e gerinced, erkölcsöd?

Válaszolnod nekem nem kell (mondjuk érdekelne a fejlemény), csak cselekedni. Teszed vagy nem teszed (de sose próbáld), a te dolgod.

2011. szept. 27. 13:50
 20/56 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem üljön össze a család, és mindenki mondjon el mindent mindenkinek. Utána egy baromira nagyot röhögtök és kész, egy ilyen családban úgyis tök mindegy. Brazilok vagytok?
2011. szept. 27. 13:51
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!