Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az anyós-jelöltemmel. Most azzal zsarol, ha nem folytatjuk, akkor elmond mindent a férjének és a lányának. Hogy másszak ki ebből?
Természetesen, az eseményektől függetlenül, el kell mondanod a párodnak is az egészet.
Persze, ha nincs benned tartás, érzelem és lelkiismeret, nem fogsz beszélni. Ha van, úgyis életed végéig piszkálni fog és csak rosszabb lesz.
13.57-es!
Tudom, hogy f.sz vagyok. Bánom amit tettem, de nem tudom meg nem történté tenni. Szeretem annyira a menyasszonyom, hogy leélném vele az életem. Valahogy elásnám magamban az egészet, ha valahogy túl lehetnék rajta. Lehet, hogy az az ötlet is jó, hogy ne legyek jó az anyóssal. Hátha megún.
Aha. És szerinted tönkreb@ssza a saját életét az anyósod?????
Ne hidd el amiket mond! A férje kib@szná mint macskát sz@rni, a lánya egy életre meggyűlölné! Te meg sz@rnál rá magasról ha kiderül!! Neki is van vesztenivalója!!!!!
Sokkal több mint neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.23-as!
Nekem is megfordult a fejemben ugyanez, mégsem merem megtenni ezt a lépést, hogy elküldöm. Ha látnád milyen eszelős tekintettel néz rám ilyenkor, akkor te is elhinnéd, hogy megteszi akkor is, ha magát is tönkreteszi.
oh micsoda téma :)
Kérdező.. szerintem te ne mond el, ennek egyszer az oka, nem fogsz jól járni. Hogy úgy mondjam elkezdted az önzőséget, tarts ki mellette. Ne gondold, hogy ha bevallod a barátnődnek akkor te szent leszel, dehogy meggyűlöl még ha melletted is marad. Szóval tartsd a szád.
Ami az anyós illeti, el tudok képzelni én is olyan elkeseredett helyzetet, hogy felrúgjon mindent, ezért a direkt szembeszállás nem lehet jó. Most hirtelen két tippem van, az egyik, hogy csökkentsd a vonzóságod és ez alatt érts minden valaha elhangzott csajozási tanács ellentétét, pl.: szexelj szarul, ne foglalkozz az orgazmusával, menj el előbb, verd ki 6x mielőtt odajuttok, hogy ne jusson neki potencia, legyél borostás, ha nem szereti mássz rá a hátsó bejáratára, stb. lényeg, hogy vedd el a kedvét és csökkentsd a vágyát :) - hátha ha már szar leszel nem fogsz kelleni és elül a téma.
A másik tipp, hogy beszélj vele őszintén és segíts neki másik pasit fogni, akivel dughat. Hovatovább ha van egy őrült haverod aki elég kanos, pl. elmehet hozzátok és rámászhat... :)
Ha kiderül mindenképp bukjátok sokan, ha a lelkiismereted bírja akkor ezt kerüld el.
Ne törődj az anyóssal, ne feküdj le vele többet! Csak nem mondja el a lányának, hiszen, akkor azzal tönkre tenné az életét. DE.. ha mégis elmondja, tagadd!! Eddig is ment neked a hazudozás, akkor ezután is fog! Ha a kedvesed tényleg szeret, elfogja hinni, hogy neked van igazad. A nők sokszor naívak, ha szerelmesek. Állj ki a te verziód mellett, miszerint nem történt közted és az anyós közt semmi. Tönkrebaszod (szó szerint) a menyasszonyod és az anyósod közti kapcsolatot. Ez a kedvesednek jobban fog fájni, mert úgy tűnik az anyja szarik rá, hogy hogyan érez a lánya.
Amúgy meg idióta vagy!
A letagadás nem hiszem, hogy menne, mert bizonyítékokat tudna mondani az igazára (intim helyzetek, erogén zónák, test, stb., amit csak az tudhat, aki lefeküdt a másikkal), de a "kiszerettetés" is jó módszernek látszik. Köszi.
A baj, hogy nagyon át kell gondolnom, mert mindig az tűnik jónak, amit éppen olvasok. Egyébként igazad van. Idióta vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!