Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az anyós-jelöltemmel. Most azzal zsarol, ha
nem folytatjuk, akkor elmond mindent a férjének és a
lányának. Hogy másszak ki ebből?
Figyelt kérdés
Szilveszter óta tart a kapcsolatunk. Ő szerelmes belém, én viszont csak kíváncsi voltam, milyen lehet egy érettebb nővel. (ő 39 éves, én 19) Szeretem a menyasszonyom. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért mentem bele és miért nem gondolkodtam. Nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatomnak a menyasszonyommal ez miatt. Azt szerettem volna, hogy ne derüljön ki semmi és lezárom az anyjával tartó viszonyt. Amióta megmondtam neki, hogy vége, azóta minden egyes alkalommal kizsarol egy újabb alkalmat, máskülönben elárul. Hogyan tudnék ebből úgy kimászni, hogy a menyasszonyom is megtarthassam és ne is tudja meg senki? Kérlek ne bántsatok a hülyeségem miatt, azzal teljesen tisztában vagyok
Küld hozzám 20 éves vagyok és érettebb nőre vágyom !!!
Legalább élvezted milyen idősebbel jobb vagy roszabb ??
Warezka 20/F
2011. szept. 27. 19:43
32/56 anonim válasza:
Én a bűntudatommal a helyedben nemtudnék élni, ha pedig mégis, akkor...bizonyíték sincs rá, no problem... bár én gyűlölöm a hűtlenséget...de ezt tudom mondani...
2011. szept. 27. 19:50
33/56 anonim válasza:
Sajnos azzal is számolnod kell, hogy ha sikerül is elérned, hogy ne kívánjon téged, attól még ugyan úgy zsarolhat mással is. Sajnos teljes mértékben a markában vagy. Ámbár nagyon furcsának tartom, hogy keresztbe tenne saját magának is, azzal, hogy kitálal a kettőtök viszonyáról.
2011. szept. 27. 20:02
34/56 Solarian válasza:
Nyírd ki.
2011. szept. 27. 22:10
35/56 anonim válasza:
Bravo!
Vegigolvastam az osszes tanacsot. Az elejen azt akartam en is javasolni, hogy tagadj! Jo dolog az oszinteseg, csak szerintem ebben az esetben, ha borul a bili, akkor neked annyi. Noi szemmel nezve a legrosszabbat tetted! (Ok, a legrosszabb az lett volna, ha az apjat kapod el) En a kedvesed helyeben, ha kiderulne, nem bocsajtanek meg! Es a sajat anyamnak sem! Egyszoval az egesz csaladjat sikerult szetdulnod. Grat.
Volt, aki azt tanacsolta, fogd a not, es menjetek olyan messzire, amennyire csak lehet. Hat meg ez is megfontolando!
2011. szept. 28. 23:26
36/56 A kérdező kommentje:
Még nem dúltam szét a családot, csak sajnos benne van a pakliban. Tanácsot nem adtál kedves utolsó. Azt hiszem azt fogadom meg, hogy szépen lassan, erőszakoskodás nélkül leépítem az anyósjelöltet. Tudom, hogy ez is mocskos dolog, mert akkor még jópárszor meg kell csalnom a menyasszonyom, de talán tényleg ez a legjobb módszer ahhoz, hogy ne tegyek tönkre senkit az én lelkiismeretemen kívül. Talán aki még ilyen helyzet előtt áll, az is tanulhat az én hülyeségemből.
2011. szept. 29. 13:01
37/56 anonim válasza:
Igazad van, nem adtam (bar, hogy tagadj, es hogy huzz el onnan a csajoddal meg akar tanacs is lehetne...) Most adok: igazad van dugd meg az anyosod, nem okoztal meg eleg bajd! Hajra
2011. szept. 29. 13:21
38/56 anonim válasza:
Lődd fejbe!
De most viccet félre téve:
Ez qrva nagy hülyeség volt!Hogy mehettél bele nekem az anyósjelölttől kiráz a hideg.. :S
Szerintem csináld azt hogy mindig akarj dugni vele és egyszer majd megunja! :D Vagy mond hogy szeretnél tőle sok gyereket!Próbálj meg elviselhetetlen,undorító lenni azt senki lány(vén p*csa)nem bírja!
2011. okt. 9. 07:52
39/56 A kérdező kommentje:
Nagy barom voltam/vagyok, tudom. A tanácsaitok szerint elkezdtem "rosszul" viselkedni. Próbálom nem kielégíteni akkor, amikor már nincs esélyem a menekülésre, de -(nekem sajnos)- nagyon könnyen elélvez, már a mellének ingerlésétől is pl. Pedig nem is foglalkozok vele, mégis tocsog már attól, ha engem kényeztet. Aztán egy idő után meg már elvesztem a józan eszem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!