Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már olyan lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már olyan lánnyal, akit 24 órán belül más is megdugott?

Figyelt kérdés
hány évesek voltatok, hogy történt a dolog, ki volt vele elöttetek?
2011. aug. 5. 11:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
27%

Kis túlzással, nálam inkább az a kérdés: Szexeltetem már olyan lánnyal, akit 24 órán belül más nem dugott meg?

19 éves vagyok még gimis és egy barátnőm volt csak, de folyton kefélek ha össze jön. Az összes lány aki eddig kapható volt egy kóbor numerára kapcsolatban van/volt. (Még akkor is ha szűz volt. - de ez nem ide vág) Tehát igen elég gyakran elő fordul.

Nyáron meg apám nyaralója van tele "ingyen" szállásolt/ott toborzott lányokkal. Hát képzelheted.

Én már csak azt nem értem, hogy sok pasi a csajokat csak barátnőkel hogy engedheti nyaralni.

2012. jan. 16. 00:55
 32/42 anonim ***** válasza:
57%
remélem még nem :D nagyot csalódnék benne.
2012. jan. 16. 01:46
 33/42 anonim ***** válasza:
72%

Nem, még soha. Nem is vonz az efféle...

29/F

2012. jan. 16. 06:53
 34/42 anonim ***** válasza:

Igen, voltak ilyen barátnőim, a 30-as éveimben.

(pont ugyanúgy történt, mint akármilyen más esetben.)

Ismertem a srácot, aki velem párhuzamosan volt, mindenki tudott mindent, de senkit nem zavart ez a dolog. A kapcsolat kb. két évig tartott, és nem a szex miatt szakítottunk.

Volt egy másik ilyen esetem is, ott kevésbé ismertük egymást, de azért tudtuk, hogy van más is a játékban. Nem zavart senkit.

Ezeket az akkori barátnőimet nem nevezném semmilyen rossz minősítő jelzővel, mert szerintem normális, rendes lányok voltak és a másik barátjával is egyébként jól megvoltam. (Egyszerre hárman nem feküdtünk le, de erre nem is vágyott egyikünk sem!)

2012. febr. 9. 23:28
 35/42 anonim ***** válasza:
Egyetlen egyszer volt egy alkalmi amikor egy barátommal ketten partiba vágtunk egy diszkoribit... nagyon részegek voltunk egyébként nem kerülhetett volna sor ilyesmire
2012. jún. 10. 23:02
 36/42 A kérdező kommentje:

hogy tudtátok rávenni a csajt?

hány menet volt? élvezte a csaj is?

felváltva csináltátok vele, vagy egyszerre?

hogy védekeztetek?

2012. jún. 10. 23:12
 37/42 anonim ***** válasza:
Hm en nem xD de 1 ismerosom igen :D meg keflete csajt mielott el ment volna a haver a csaj leszopta es a cucc a szajaba :D csajszi lenyelte erre kimennek a szobabol haver le ul dumalunk erre lassa hogy 1 ismerosom xD lekapja a csajt haver szakadt a rohelytol :Den nem ertettem erre mutassa hogy a csaj most szopta le ismeros erre el feheredett es ki is dobta a taccsot :D XD XD XD mi meg szakadtunk tovabb 23 F
2012. jún. 29. 09:41
 38/42 A kérdező kommentje:
utolsó, natúrban csinálta a csajjal? házibuli volt? a csaj miért engedte a smacit?
2012. jún. 29. 15:31
 39/42 anonim ***** válasza:
Hazibuliba volt,mert kicsit ribi volt a csaj xD mar bocsi a kifejezesert 23 F
2012. jún. 29. 15:52
 40/42 A kérdező kommentje:
hány éves volt a csaj? másnak is megvolt akkor?
2012. jún. 29. 16:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!