Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már olyan lánnyal, akit 24 órán belül más is megdugott?
Figyelt kérdés
hány évesek voltatok, hogy történt a dolog, ki volt vele elöttetek?2011. aug. 5. 11:44
11/42 A kérdező kommentje:
már csak a gumimennyiség egy kisebb vagyon ;)
2011. aug. 5. 12:12
12/42 anonim válasza:
Hát jah, elég drága, volt hogy pár hétig saját pénzből kellett vennem. Dehát inkább költök a biztonságra párszáz forintot, mint később tízezreket egy abortuszra, vagy még később milliókat egy be nem tervezett gyerekre, plusz az alternatív költségeket is számoljuk bele.
Az a szerencsém, h okosak a szüleim, és mindig hoznak gumit (volt, hogy egy egész tászkós szatyorral :D
Megmondták, hogy az ő érdekük is, hogy ne legyenek korán nagyszülők, meg hogy ne szúrjam el az életem egy nem várt gyerekkel.
14/42 anonim válasza:
Szerintem azt a legtöbb pasi nem tudja hogy ugy szexelt a csajjal hogy előtte más is...Ilyesmit nem szoktak a csajok a pasik orrára kötni!
15/42 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
De mi pasik se a nők orrára...
16/42 Segítségvok=) válasza:
aki volt k*rvázni az igen...
17/42 anonim válasza:
25 voltam, ö 28 és csak 3 együtt töltött nap után vallotta be, hogy prosti. valoszinüleg elöttem is utánam is d*gták
19/42 anonim válasza:
A pasik 20 felett egy min. 2 éves kapcsolatban 90+% voltak így párjukkal. Erre gondoltál?
20/42 anonim válasza:
Beleverem te pár óra múlva kinyalod...
Ennyi erővel le is szoph@ttálvolna.
XD
Én ezért nem szeretem a ribancokat.
Ha meg gyerek lesz a vége szemközt találod magad még vagy 5-6 dühödt apával. :P XD
Nézd meg sokat tanulhatsz belőle. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!