Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már olyan lánnyal, akit 24 órán belül más is megdugott?
volt barátnőmnek volt két pasija 1szerre. egyik tudott a másikról, a másik nem az egyikről. dugás után közvetlen szexelt a másikkal, aki ki is nyalta, és nem mondhatta meg neki, hogy a másik ge..jétől tocsog a p.nusa. jól kinyalta belőle...
Hogy mellettem volt-e más??? Asszem nem, mert mikor otthagytam a sok hülyesége miatt, nagyon sírt, bömbölt...
persze
kor változó
pénzt kifizet, elmegy tusolni, meg.. a csajt
nem tudom, nincs a prostiknál vendégkönyv..
Nekem az exem tudna erről mesélni, míg mellettem volt más nője ...nappal hozzá járt dugni este meg jött haza hozzám ! Nem, neki nem volt annyi esze, hogy gumit húzzon, szó szerint azt a fas.zt szoptam, amit előtte a másik p.inájából vett ki ! Az egészben csak annyitól paráztam, hogy semmit ne kapjak el, mivel 4-en voltunk egy ágyban gyakorlatilag, mert a csajnak is volt pasija !
Nem fájt utána a szívem, mert lapátra került mihelyst megtudtam, de ha gumit húz akkor is repült volna ! ezzel csak azt akarom mondani, hogy míg fiatal az ember sok mindent elkövet és ez így van jól, de hát a másik egészsége és a saját magunké azért legyen már szem előtt !
25/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!