Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már olyan lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már olyan lánnyal, akit 24 órán belül más is megdugott?

Figyelt kérdés
hány évesek voltatok, hogy történt a dolog, ki volt vele elöttetek?
2011. aug. 5. 11:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
7%
Nálunk az a helyzet, hogy hét közben kezelgetek egy csajt az egyetemen, hétvégén meg hazamegyek a csajomhoz, ő meg a pasijához. Szerintem ilyen fiatalon még nem kell ilyenekkel foglalkozni, ki volt előtted vele...
2011. nov. 17. 23:40
 22/42 anonim ***** válasza:
48%

volt barátnőmnek volt két pasija 1szerre. egyik tudott a másikról, a másik nem az egyikről. dugás után közvetlen szexelt a másikkal, aki ki is nyalta, és nem mondhatta meg neki, hogy a másik ge..jétől tocsog a p.nusa. jól kinyalta belőle...

Hogy mellettem volt-e más??? Asszem nem, mert mikor otthagytam a sok hülyesége miatt, nagyon sírt, bömbölt...

2011. nov. 17. 23:48
 23/42 anonim ***** válasza:

persze

kor változó

pénzt kifizet, elmegy tusolni, meg.. a csajt

nem tudom, nincs a prostiknál vendégkönyv..

2011. nov. 18. 00:09
 24/42 anonim válasza:
63%
Milyen csaj az,aki egyszer evvel,egyszer mással csinálja??szerintem nagyon gáz..
2011. dec. 3. 17:32
 25/42 anonim ***** válasza:
81%
azért, akik itt írták, hogy más csajait dugták, remélem a ti barátnőtök is (ha van) ugyanezt megcsinálja veletek. a csaj meg egy rohadt szuka..mi a f@sznak jár valakivel a r*banc, ha nem bírja ki a p*csája, hogy más ne tolja meg...
2011. dec. 3. 17:54
 26/42 anonim válasza:
83%
egyetértek 17:54
2011. dec. 3. 17:55
 27/42 anonim ***** válasza:
52%

Nekem az exem tudna erről mesélni, míg mellettem volt más nője ...nappal hozzá járt dugni este meg jött haza hozzám ! Nem, neki nem volt annyi esze, hogy gumit húzzon, szó szerint azt a fas.zt szoptam, amit előtte a másik p.inájából vett ki ! Az egészben csak annyitól paráztam, hogy semmit ne kapjak el, mivel 4-en voltunk egy ágyban gyakorlatilag, mert a csajnak is volt pasija !

Nem fájt utána a szívem, mert lapátra került mihelyst megtudtam, de ha gumit húz akkor is repült volna ! ezzel csak azt akarom mondani, hogy míg fiatal az ember sok mindent elkövet és ez így van jól, de hát a másik egészsége és a saját magunké azért legyen már szem előtt !

25/L

2011. dec. 3. 17:57
 28/42 anonim ***** válasza:
25%
milyen pasi az aki nem bírja ki hogy a csaja mellett ne dugja bele más lyukba is a fa*át?
2011. dec. 3. 18:58
 29/42 anonim ***** válasza:
bazzeg öcsém... nem vagyok én kompresszor :DDD
2011. dec. 3. 19:40
 30/42 anonim ***** válasza:
igen, 21 évesen egy prostival...
2012. jan. 16. 00:53
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!