Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltetek már olyan lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már olyan lánnyal, akit 24 órán belül más is megdugott?

Figyelt kérdés
hány évesek voltatok, hogy történt a dolog, ki volt vele elöttetek?
2011. aug. 5. 11:44
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
85%
igen, aztán megfogantál és azóta se tudjuk melyikünk az apád
2011. aug. 5. 11:47
 2/42 anonim ***** válasza:
38%
Úgy érted, előtte vagy utána?
2011. aug. 5. 11:48
 3/42 anonim ***** válasza:
22%
sajnos nem
2011. aug. 5. 11:48
 4/42 A kérdező kommentje:
elötte-utána
2011. aug. 5. 11:51
 5/42 anonim ***** válasza:
42%
A férje megdugta a csajt előttem is, utánam is, de túlzottan nem érdekelt a dolog: Most tiltsam meg nekik?
2011. aug. 5. 11:53
 6/42 anonim ***** válasza:
34%

Én kombóba nyomtam.

A csajnak volt pasija, úgyhogy vele dugott reggel, mikor átjött hozzám este, mi keféltünk, reggel még egyszer, hazament, lefeküdt a pasijával, aztán másnap megint átjött hozzám, sajnos utoljára :(

18 voltam akkor.

2011. aug. 5. 11:54
 7/42 A kérdező kommentje:
hány éves volt a csaj?
2011. aug. 5. 11:55
 8/42 anonim ***** válasza:
27%
Ő is 18, 5 hónappal fiatalabb nálam.
2011. aug. 5. 11:58
 9/42 A kérdező kommentje:
pár nap alatt kapott pár menetet. élvezte az életet...
2011. aug. 5. 12:00
 10/42 anonim ***** válasza:
47%

Azért nem ilyen egyszerű :)

Alapból imádja a csaj a f.szt...melyik nem? :D...szóval ha hozzám nem jön át, pasijával akkor is lenyom annyi menetet.

Annyi a lényeg, h mi 2 évvel azelőtt jártunk, szóval egymás exei voltunk. Velem szakított a barátnőm a történet előtt egy héttel, ő meg már előtte is kezdett megkeresni, gondoltam mostmár úgyis mindegy.

Fellángoltak az érzelmek, ott aludt nálam, ő meg már nem kislány, pontosan tudja, mit jelent az, ha egy pasinál alszik :P

Csak azt sajnálom, h nem sikerült újra összejönni vele, mert szó szerint b.szottul jó az ágyban, a legjobb, akivel valaha is dolgom volt.

2011. aug. 5. 12:08
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!