Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogy vannak a méretek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A már rengetegek által unt péniszméretes kérdéseknél észrevettem, hogy sokan valószínűleg nincsennek tisztában "ránézésre" a méretekkel, és sajnos sokszor alá tippelnek a lányok -bár sokan abban reménykednek, hogy fölé... Ezért leírok néhány tárgyat amit remélem mindenki ismer, és lemértem az adott paraméterét.

Próbáljátok mérés nélkül megtippelni, és ide leírni, hogy:

mennyi egy cd dobozának a hosszabb, és a rövidebb oldalának a hossza

Mennyi egy Labelló hossza

mennyi egy wcpapírguriga átmérője -kb, mert több féle van, és természetesen papír nélkül :)

Mennyi lehet egy közepes banán átmérője és hossza

A kérdőjeleket a kiírhatóság miatt hagytam le.

Ennyi lenne, bocs a hülye kérdésért és tárgyakért, de a gyakorin fellelhető hasonlítótárgyak közül a bárki által elérhetőeket igyekeztem összeszedni...

Kíváncsiságom alapja, hogy vajon a lányok amikor azt mondják egy számukra kicsi péniszre, hogy olyan 10 centis, az nem e egy 14-15 centis valójában, vagy fordítva, a 20 centis optimum, nem e 16-7 centi valójában?

Előre is köszi a válaszokat:

24/f -mielött valaki megkérdezné. :)

2011. aug. 5. 09:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy kedves kérdező. hogy amikor valaki a pénisz hosszáról mesél, akkor felülről mérte meg vagy alulról, esetleg az átmérő közepén!

Ugyanis a felső hossz a legrövidebb, az alsó meg a leghosszabb. 2-3 cm eltérés van a kettő közt. (Aki nem értené miről beszélek, a pénisz ferdén merevedik a testhez képest.)

Te a tiedet hogy mérted kérdező? Illetve azt a lányt is kérdezném, akinek egy 15 centis gyerekkel volt a legjobb, és utána le is mérte.

2011. aug. 20. 02:39
 22/26 anonim ***** válasza:

A négycentis vastagság vagy nagyobb az kevesebb mint tíz százalék. A 18 centis hossz vagy nagyobb meg valahol 3-5% közt van nálunk. De még a hollandoknál is kevesebb mint 8%.

Egy átlag európai fiú és férfi 2-2,5 centit hazudik pluszba, a magyarság meg a fekete Afrika élmezőnyébe hazudta magát a önbevallós felméréseken. miközben a valóságban pont a sereghajtók vagyunk a méretterén, viszont az tény tényleg többet és hosszban (ha nem is annyira amit sokszor állítunk) de többet szexelünk.

Akinek nagyobb van az többször és több lány előtt veszi elő.

2011. aug. 20. 04:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Helyes és az egyetlen elforgatott mérési technika (hossz esetén):

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. aug. 20. 04:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja és ha egy lány szeret egy pasit felfele csalja a szemével, ha nem aggódik.

Ha csak szex van és megsérti a srác, akkor meg már tudat alatt is lefele csal a szeme.

;) :D - Ez van.

2011. aug. 20. 04:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Halvány fogalmam sincs már hogy honnan, milyen szögből mértem a hosszát. Nem tegnap történt ugyanis:) De valószínű hogy azt a legnagyobb távolságot mértem amivel képes behatolni egy női nemi szervbe. Nem a zacsi irányából. Farokmérővel mértem amúgy:D Voltak rajta különféle lyukak, mindnél megvolt hogy hány centi. A delikvens belehelyezte a péniszét, és amelyik lyukba passzolt ott leolvastuk az értéket:D Hát így történt, nem volt osztás, szorzás:D Lehet kapni ilyen célszerszámot:D Vagyis régen lehetett:)

Egyébként ő is úgy gondolta a péniszéről hogy kisebb az átlagnál. Ennek ellenkezőjét bizonyítandó vettem ezt a speciális farokmérő szerkezetet:D

2011. aug. 20. 15:59
 26/26 A kérdező kommentje:

Jaaaaa, téééényleg -ezek szerint igaz lehet a híres " fütyimérce", amit ég általánosban mesélt nekem egy osztálytársam... :D

Igaz, ő úgy adta elő, hogy koton vásárláshoz fejlesztették ki kezdőknek, és valami próbafülkébe kell vele elvonulni, aztán megmondani, hogy melyik méretet kéri az illető... :D

A mérést úgy végeztem, hogy a testemmel nagyjából derékszögbe állítottam a péniszemet, és a has felőli oldalon a szeméremcsonttól a hegyéig mértem -így lett 14 cm az eredmény.

Szerintem így helyes mérni, mivel ez a leghosszabb rész a behatolás szempontjából, sőt, azt is tudom, hogy misszionárius pózban kb 2 centivel kevesebb jut a hölgyeknek belőlünk, így 14-ből kb 12, és 22 centiből is csak 20... :D

2011. aug. 20. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!