Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogy vannak a méretek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A már rengetegek által unt péniszméretes kérdéseknél észrevettem, hogy sokan valószínűleg nincsennek tisztában "ránézésre" a méretekkel, és sajnos sokszor alá tippelnek a lányok -bár sokan abban reménykednek, hogy fölé... Ezért leírok néhány tárgyat amit remélem mindenki ismer, és lemértem az adott paraméterét.

Próbáljátok mérés nélkül megtippelni, és ide leírni, hogy:

mennyi egy cd dobozának a hosszabb, és a rövidebb oldalának a hossza

Mennyi egy Labelló hossza

mennyi egy wcpapírguriga átmérője -kb, mert több féle van, és természetesen papír nélkül :)

Mennyi lehet egy közepes banán átmérője és hossza

A kérdőjeleket a kiírhatóság miatt hagytam le.

Ennyi lenne, bocs a hülye kérdésért és tárgyakért, de a gyakorin fellelhető hasonlítótárgyak közül a bárki által elérhetőeket igyekeztem összeszedni...

Kíváncsiságom alapja, hogy vajon a lányok amikor azt mondják egy számukra kicsi péniszre, hogy olyan 10 centis, az nem e egy 14-15 centis valójában, vagy fordítva, a 20 centis optimum, nem e 16-7 centi valójában?

Előre is köszi a válaszokat:

24/f -mielött valaki megkérdezné. :)

2011. aug. 5. 09:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Még egy érdekesség -volt a múlt héten egy kérdésem az átlagos banán, és az átlagos pénisz mérete közötti összefüggésről.

Mindenki azt hitte, hogy valami kis homokos vagyok, és kétségbeestem, hogy a banán nem ment fel, és nyugtattak, hogy a péniszek általában annál kisebbek... Ezt a részt no comment, viszont elég sokan arra voksoltak tehát, hogy márpedig az átlagos pénisz kisebb, mint az átlagos banán...

akkor hol is a sok 18 centis -mert állítólag mindenkinek akkora van, ráadásul minimum 4.5-5 cm átmérővel... :D

2011. aug. 5. 12:41
 12/26 anonim ***** válasza:

Az átlag méret 14-15 cm, ami a magyar férfiakat illeti. Amelyik csaj azt mondja, hogy nem elég egy 15-17cm-s, keressen lovat :D

(érdekességként: beszélgettem már lánnyal ilyen témáról is (nem konkrétan) és rákérdezett a méreteimre :D... megmondtam hogy kb 17 cm, és megijedt hogy olyan nagy XD)

Szóval a kicsi-nagy olyan, mint az idő... relatív...

Nem volt túl sok partnerem, de ők igazán megvoltak a 17-es méretemmel elégedve :D...

17/f

2011. aug. 5. 16:58
 13/26 A kérdező kommentje:

Bocs a sok reakció mentes időért, de pár napig nem voltam gépközelben...

A lényeg, hogy bebizonyosodott eddig, hogy a lányoknak nem igazán van arány érzete, azaz egy 14, és egy 17 centist szerintem nem anyira tudnak megkülönböztetni -inkább a vastagságot. Viszont a lényeg az volt, hogy amikor egy lány azt mondja, hogy "10 cm fölött...", akkor a valóságban nem e egy 14-15 centis péniszt képzel el minimum...

Mondtak már nekem is olyat, hogy a párjuknak is csak 12 centis és még is..., de amikor megkérdeztem, hogy kb mennyi, azt mondta, hogy nyissam szét a hüvelyk, és a mutató ujjamat... Nos, háááát, az olyan 18-19 cm bizony, pedig nincsennek kiemelkedően hosszú ujjaim.

Másrészt olyat is olvastam, hogy volt m itt az oldalon valaki "tíz centissel", aztán írta, hogy kb annyi az, mint az arasza...

Háááát, akár milyen kiskezű lánnyal találkoztam eddig -bár nem mértem, de kizárt dolog, hogy olyan 13-14 cm alatt legyen az arasza...

2011. aug. 10. 13:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"... a lányoknak nem igazán van arányérzete...."

Kivéve engem:D Azt ne felejtsd el:D Én szinte majdnem mindent jól saccoltam, a banánnál voltak csak eltérések:P

Tessék engem kiemelni:D

2011. aug. 10. 14:21
 15/26 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek Hölgyem!

Téged kiemellek. Viszont akkor héjjával együtt már el tudod képzelni a 4 cm átmérőt egy banánra?

Ha már ennyire jól tippeltél, tőled külön érdekelne, hogy neked kb milyen az elfogadható méret? -mert a jó tippelés tükrében tőled hitelesnek tudom tekinteni amit írsz. Lehetőleg kb hosszot, és átmérőt is írjál ha megkérhetlek a teljesség kedvéért. :D

Egyébként kérdezői kitűntetésben részesítelek kedves eredetileg úgy emlékszem 2., és most legutóbbi azaz 7. válaszoló. :D

Jah, most pár napig megint nem leszek gép közelben, de egy bő hét múlva ígérem reagálok, aztán véget érnek a nyári programok.D

2011. aug. 10. 22:46
 16/26 anonim ***** válasza:
A számomra elfogadható méret 15-19 cm-ig van. Ezen belül a 16-17 cm a legideálisabb. A 19 cm már nem annyira kellemes, viszont még elmegy. Ellenben eddig a legjobb szexuális élményem egy 15 cm-essel volt:) (Le is lett mérve, tehát ez még csak nem is sacc). Pedig neki sem volt vastagabb az átlagnál. Mondjuk nem tudom mennyi az átlag, úgy rémlik 4,5 cm volt az átmérője. Átmérőben ez a kedvencem, és eddig csak ekkorákkal találkoztam:D De szerintem az én tapasztalataimból az látszik, hogy nem a hossz a lényeg. Hisz a legkisebb péniszűvel volt a legjobb. Az én esetemben azt hiszem rengeteg sok múlik az előjátékon, vagy azon mennyire vagyok szerelmes éppen:) Kielégített a válaszom?:D
2011. aug. 19. 20:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Engem meg nem érdekel mekkora a farka. Egészséges férfinak nem 5 centis és nem is 40.
2011. aug. 19. 21:37
 18/26 anonim ***** válasza:

Egyszer egy ilyen hülye vastagságos vitánál egy csaj írta, hogy ő az 5-6cm vastagot vékonykának találja :D

Megkérdeztem pár csajt, hogy mekkora tudják kinyitni max a szájukat, mérjék már le. Szintén elég meglepő volt az eredmény :D

Amúgy szerintem sok csaj a kicsit kisebbet jóval alásaccolja, míg a kcsit nagyobbat jóval fölé, meg ugye a sok hülye férfi is többet mondd nekik, ők meg elhiszik :-)

(Nah, ezért nem tudnak tolatni se a nők, mert mi férfiak, elhitettük velük, hogy a 15 cm az 30 :) Remélem nem veszik senki komolyan a poénom )

2011. aug. 19. 21:58
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, 85 százalékos kiemelt válaszolónknak pedig ismét különösen köszi az együttműködését. :D

4.5 cm az hogy lett melérve? -mármint a vastagságra gondolok -körbe lett mérve, és elosztva 3,14-gyel?

am az ugye olyan rexonás doboz átmérő, ha nem tévedek?

2011. aug. 19. 22:24
 20/26 mogyorósmákosrétes ***** válasza:

1. az a műanyag cd-tartó kábé olyan 14 és 12 centi.

2. a labelló kitolatlan állapotban sztem 6 centi.

3. 4 centi.

4. mekkora az a közepes banán?:D olyan 3,5 vastag átlagban és mondjuk 22 centi hosszú, ha a görbületét is nézzük :D

2011. aug. 20. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!