Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogy vannak a méretek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A már rengetegek által unt péniszméretes kérdéseknél észrevettem, hogy sokan valószínűleg nincsennek tisztában "ránézésre" a méretekkel, és sajnos sokszor alá tippelnek a lányok -bár sokan abban reménykednek, hogy fölé... Ezért leírok néhány tárgyat amit remélem mindenki ismer, és lemértem az adott paraméterét.

Próbáljátok mérés nélkül megtippelni, és ide leírni, hogy:

mennyi egy cd dobozának a hosszabb, és a rövidebb oldalának a hossza

Mennyi egy Labelló hossza

mennyi egy wcpapírguriga átmérője -kb, mert több féle van, és természetesen papír nélkül :)

Mennyi lehet egy közepes banán átmérője és hossza

A kérdőjeleket a kiírhatóság miatt hagytam le.

Ennyi lenne, bocs a hülye kérdésért és tárgyakért, de a gyakorin fellelhető hasonlítótárgyak közül a bárki által elérhetőeket igyekeztem összeszedni...

Kíváncsiságom alapja, hogy vajon a lányok amikor azt mondják egy számukra kicsi péniszre, hogy olyan 10 centis, az nem e egy 14-15 centis valójában, vagy fordítva, a 20 centis optimum, nem e 16-7 centi valójában?

Előre is köszi a válaszokat:

24/f -mielött valaki megkérdezné. :)

2011. aug. 5. 09:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

1.10 cm meg 8 cm:)

2.3cm

3.10

4.átmérő:4 hossza:15 cm

2011. aug. 5. 09:27
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Cd doboz: 12 és 14 cm körülre tenném (bár láttam már különböző méretben:D)

WC papír guriga kb 4,5 cm átmérőjű lehet.

Labelló hossza: 6 cm (plussz még egy kicsi ha ki van tekerve:D)

Közepes banán alatt nem tudom mit értesz, de az én képzeletemben lévő közepes banán átmérője kb 3 cm, de inkább 2,5 cm:) A hossza meg (ha képzeletben kiegyenesítem, mert ugye a banán többnyire banán alakú, nem egyenes) akkor kb 18 cm. De ez a közepes banán dolog nem pontos. Lehet hogy ami nekem közepes az neked óriási, vagy éppen kicsi. Szóval a banánt lecserélhetnénk másra az objektívebb tippelési lehetőség érdekében:D Például hogy mekkora a sága füstli hossza. Azok egyen méretűek nagyjából:P

2011. aug. 5. 09:39
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
"szilvia" konyhai papírtörlő gurigája... (nem reklám akart lenni :) )
2011. aug. 5. 11:01
 4/26 lilla89 ***** válasza:
egy átlagos spray flakon :)
2011. aug. 5. 11:03
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat -ment a felpontozás mindenkinek. :D

Első válaszoló! -sajnos kissé mellé találtál. :)

Második válaszoló áll a legközelebb az igazsághoz, ugyanis:

A cds doboz oldalai: 14 -meg még 1-2 mili

rövidebb oldal: 12,5 cm, wcpapírguriga 4,4,5cm között van átmérőre, banán: 3,5-4 cm között lehetnek szerintem héjjastól, de valóban változó, görbüléssel együtt 14-17 centiseket találtam mostanában -igaz, ezeket én sem mértem le egytől egyig. :D

Labellós doboz valóban 6 cm, ill azzal a résszel együtt kb 7. :)

2011. aug. 5. 11:16
 6/26 A kérdező kommentje:

Jah, kedves 2. válaszoló -jó ötlet a sága Füsli.. :D

Amúgy tök érdekes, hogy a banán vastagságát így alá tippelted, bár lehet, hogy héjj nélkül érted a 2,5-3 centit, de szerintem inkább úgy is a 3 a jellemzőbb... :D

Az átlagos deós dobozra is jöhetnek tippek, de nagy különbség van az Axe, és a Rexona doboza között... :)

2011. aug. 5. 11:23
 7/26 A kérdező kommentje:

Viszont még elfelejtettem írni, hogy érdekes, hogy míg az első válaszoló a cd-t nagyon melé tippelte, a banánt kb pontosan adta meg, valamint a Labelló 3 centije is érdekes alátippelés olt.

a második válaszoló szinte mindent eltalált, csak a banán vastagságát nem annyira, szóval bebizonyosodott, hogy így ránézésre nem mindig érzik az emberek az arányokat...

Első válaszolónál bekövetkezne aminél félnék, azaz, hogy a 14 centis péniszemet kb 10-nek tippelné. :D

Szintén 1. válaszolónak szól, hogy valószínűleg érdekes lehet számodra, ha egy banánt odaraksz a cd-s doboz mellé.

Meglátod, hogy nincs másfélszer olyan hosszú -néhány kivételtől eltekintve, de az már átlagon felüli banán, és 21 centi körüli.

Senki válaszát nem akartam lehúzni, csak megálapítható, hogy volt valami a feltételezésemben, ami miatt kiírtam a kérdést. :D

2011. aug. 5. 11:30
 8/26 A kérdező kommentje:

Na, még valami eszembejutott.

A plusszos doboz szerintetek milyen átmérővel rendelkezik?

szerintem az összes pezsgőtablettásé egyforma lehet...

2011. aug. 5. 11:34
 9/26 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Igen, héj nélkül képzelegtem a banánról:D De nem tudom apám. Nálunk a zöldségesnél nincsenek 4-4,5 átmérőjű banánok:D Vagy a mi környékünkön lehet kicsit kapni, vagy felétek Csernobilból importálják:D
2011. aug. 5. 12:05
 10/26 A kérdező kommentje:

Én héjjastól gondoltam, és úgy olyan 4 cm körül megvan a vastagsága. :D

Gondolom úgy felétek is -mondjuk vicces lenne, ha kiderülne, hogy ráadásul közös a zöldségesünk is... :D

2011. aug. 5. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!