Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Randizok egy csajjal holnap,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizok egy csajjal holnap, de nem tudok aludni a tudat miatt h kicsi a farkam. Szerintetek kicsi?

Figyelt kérdés
14,5 mivan ha kiröhög vagy ilyenek?:S nagyon állva 15. :S nagyon fosok h mivan ha elküld:S
2011. aug. 5. 03:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Van az enyémnél nagyobb pénisz is, ebben biztos vagyok. És biztos vagyok benne, hogy ha az enyémmel azonos szexuális kultúra társul hozzá, akkor jobb is lehet vele a szex.

Az a különbség, hogy én nem vágyom más péniszméretre, a kérdező meg igen.

És a 14 cm-t azért ne nevezzük nagynak egy olyan skálán, ahol az enyém felett is vannak.

Ahány nővel eddig beszéltem (elég nagy a baráti társaságom és nyíltan beszélünk mindenről) azt mondták, hogy a nagyobb jobb. Persze megkövetelik az intelligenciát, szexuális kultúrát és az állóképességet is.

És én nem szégyellem, hogy szeretem a szexet, gyakorlom is, sok nőnek szeretnék örömet okozni, szeretem a női társaságot, szexen kívül is élvezem a nők közelségét.

A kérdező viszont nem úgy tűnik, hogy egy felszabadult fiú. És más okot nem hozott fel arra, hogy miért ilyen, csak a péniszméretét.

A péniszméret mellett sok más is okozhat ilyen frusztrációt: mozgássérültség, vagy csak az átlagnál, vagy elvártnál alacsonyabb termet, túlsúly, "csúnyaság", szellemi képességek visszamaradottsága, tanulási nehézségek. Ezek alapján kialakulhat a kérdezőéhez hasonló pszichés állapot.

Társadalomban élünk, nap, mint nap összehasonlítjuk magunkat másokkal, aki pedig hosszú ideig minden egyes alkalommal vesztesként hozza ki magát az összehasonlításokból, az előbb utóbb nőgyűlölő, önmagát gyűlölő, suicid hajlamú, mogorva, az egész világot az ellenségének tekintő, kétségbeesett ember lehet. A folyamatos kudarc lerombolja az önbecsülést, felőli a személyiséget. Én ettől szeretném megóvni a kérdezőt.

magammal elégedett vagyok, de a környezetemben sok félresiklott életet látok, olyan banális őrlődnek fel emberek, mint túlsúly, péniszméret, alacsony növés.

2011. aug. 5. 15:55
 42/51 anonim ***** válasza:

Vagyis azzal ovod meg a kerdezot, hogy lekicsized a peniszet es azt mondod, hogy ennel minden no nagyobbra vagyik...

Erdekes modja a gatlasok oldasanak es az onbizalom novelesenek...

2011. aug. 5. 15:58
 43/51 anonim ***** válasza:

Pont, hogy nem akarom óvni a kérdezőt, hanem szembesítem a tapasztalataimmal.

Azzal óvnám inkább, hogy mutatnék neki kis péniszű, alacsony, kövér, lógó mellű embereket, akik megkeseredtek, mert már 14-19 évesen ilyen kérdéseket tettek fel, mint ő.

Az önbizalmát ti úgy akarjátok növelni, hogy lekicsinylitek a problémáját, amit ő hatalmasnak él meg. Ez egy ilyen kudarc orientált személynél sose fog működni. Ő jobban tudja, hogy mik a képességei, hiányosságai, látja a világot maga körül, látja, hogy teljesen ellentmond minden tapasztalata annak a virtuális, felületes vállveregetésnek, amit ti itt adtatok neki. Ti azt hiszitek, hogy a határtalan optimizmus, a problémákkal szembe nem nézés elvezet a kiegyensúlyozott személyiséghez egy ilyen frusztrált embert. Sajnos nem.

Én nem köntörfalazok, megmondom, hogy sokkal nagyobb péniszek is vannak, amiket a nők preferálnak. De ő nem a kis pénisze miatt fog egyedül maradni, hanem amiatt, amit ez a kis pénisz miatti frusztráltság a pszichéjével tesz.

Ti úgy akartok gyógyítani egy járásképtelen mozgássérültet, hogy kiviszitek a futópályára, kiborítjátok a tolókocsiból és biztatjátok, hogy "hajrá, mi drukkolunk neked, meg tudod csinálni, vagy olyan jó, mint aki 10 másodperc alatt futja a 100 métert". Ez a legnagyobb baj a párkapcsolatokban és úgy általában az emberekkel, hogy felelőtlenül ígérgetnek, elvárásokat támasztanak, biztatják, hitegetik a másikat, közben meg hülyének nézik. És közben azt hiszik, hogy ez a problémakezelés és ők már pszichológusok, szexológusok, kitudja mik.

A szerencsétlen meg látja, hogy nem jut ezzel sehova és csak visszasüllyed még mélyebbre a lelki válságába.

2011. aug. 5. 16:12
 44/51 anonim ***** válasza:

Szerintem viszont te sem adtal realis valaszt a kerdezonek!

Az szerintem valahogy igy nezne ki:

A 14-15 cm-es penisznel bizony vannak nagyobb meretuek, de vannak kisebbek is, ezert azt mondhatjuk ra (es ezt a legtobb hitelesnek mondhato felmeres is alatamasztja), hogy kozepes meretu.

Sok olyan lany van, aki csak es kizarolag a nagy meretu peniszre eskuszik, de sok olyan, lany van, akinek kevesbe, vagy egyaltalan nem szamit a meret, mas szempontokat fontosabbnak tartanak es a kozepes (sot az is lehet, hogy a kisebb) meret megfelel nekik (ezt tamasztja ala a kerdesre valaszolo lanyok velemenye is, ha visszaolvassuk a kommenteket es nincs okunk feltetelezni, hogy hazudnak...). Tovabba azt sem szabad elfelejteni, hogy a nok huvelymerete is egyenenkent eltero lehet, raadasul kepes igazodni a kulonbozo peniszmeretekhez!

Orvosi ertelemben veve problemasnak az un. mikropeniszt tartjak (mereven 7 cm-nel kisebb penisz), ilyen esetekben indokolt lehet az alapos orvosi vizsgalat!

A peniszmeret miatti szorongasnak nincs ertelme, hiszen legyen barmekkora is a peniszed, valtoztatni nem tudsz rajta (vagy csak nagyon nagy kockazatok aran).

Termeszetesen elofordulhat, hogy a 14-15 cm-es peniszedert kinevet ez a lany, de ez ot minositi es nem teged, hisz nem te kerted, hogy ekkora legyen a peniszed, ez egy genetikai adottsag, NEM A TE HIBAD... ha igy tortenne, rantsd meg a vallad, legyints egyet , lepj tovabb es keress egy olyan lanyt, akivel jobban osszeilletek, de szorongani, aggodni, idegeskedni semmikepp se kezdj el!

Ez talan egy realisabb valasz lenne a kerdesre!

2011. aug. 5. 16:32
 45/51 anonim ***** válasza:
Ez így már nagyon erőltetett.
2011. aug. 5. 16:40
 46/51 anonim ***** válasza:

Azt a lányt, aki egy kis péniszű férfit elutasít bármilyen okkal, szerintem nem szabad lenézni. Ez nem őt minősíti, legalábbis nem rossz értelemben. Tudatosan szeretné élni a szexuális életét, nem azzal fekszik le, aki éppen elé kerül, aki őt akarja, hanem akit ő maga is kielégítőnek talál.

A szexet, szerelmet nem lehet kikövetelni, nem lehet lerib@ncozni egy nőt sem, aki a saját igényeinek megfelelően választ partnert.

Ennyi erővel a kis mellű nők, az elhízottak, a szexuálisan érzéketlenek, frigidek is sírhatnak, hogy ők ugyan nem felelnek meg az általuk kiszemelt férfinak, de szeretnének vele lenni, akármennyire is nem szeretné az illető.

A szexuális vonzalom nem kikényszeríthető. A kérdező békéljen meg magával, fogadja el, hogy neki sose lesz 20 cm. Ahogy egy 150 centis ember sem lesz soha 180, ezzel nem lehet mit kezdeni.

A kérdezőnek válaszolva: biztos vannak olyan nők, akik kizárólag a kis péniszt szeretik, náluk te leszel a csúcs.

2011. aug. 5. 17:10
 47/51 anonim ***** válasza:

En sem azt mondtam, hogy nezze le, vagy ribancozzon, epp ellenkezoleg: azt mondom, ha meg ki is neveti erte (ami nyilvanvaloan nem egy intelligens reakcio... ebben ugye egyetertunk?), legyintsen egyet es lepjen tovabb, es talalni fog majd olyan lanyt, akivel jobban osszeillenek!

Lenezni senkit sem szabad, de az az ember, aki valakit kinevet egy testi adottsaga miatt (foleg ha az nem is kirivoan szokatlan, hiszen a 14-15 cm tovabbra is kozepes meret)... nos azzal az emberrel azert vannak gondok es ne csodalkozzon, ha eros ellenerzeseket fog kivaltani masokbol a viselkedesevel!

En nem azt mondom, hogy azzal a lannyal van baj, akinek nem felel meg a kozepes meret es nagyobbra vagyik, en azt mondom, hogy azzal a lannyal van baj, akinek nem felel meg a kozepes meret, nagyobbra vagyik es kirohogi az eppen aktualis partneret, ha annak kisebb a merete, mint amire o vagyik!

2011. aug. 5. 17:24
 48/51 anonim ***** válasza:
80%

Tök érdekes amúgy, ha megfigyelitek az ilyen témájú kérdéseket akkor azok a férfiak akik nagy pénisszel vannak megáldva azok minden erejükkel azon vannak, hogy elhitessék a többi emberrel, hogy akinek kicsi, átlagos vagy csupán az övéknél kisebb pénisze van az egész életében sikertelen lesz a nőknél, elfogják hagyni miatta. Akinek meg kis pénisze van az meg minden erejével azon van, hogy elhitesse másokkal, hogy a méret egyáltalán nem számít.

Kérdező, nem az a baj, hogy 15 centi az egy átlag méret. Az már sokkal inkább probléma, hogy ezen gondolkozol, problémázol, hogy jajj elég lesz-e. Ezzel fogod elb4szni, hogy ezen szorongsz, görcsölsz, ahelyett, hogy magabiztos és felszabadult lennél.

2011. aug. 5. 17:32
 49/51 A kérdező kommentje:

Na, királyul sikerült a randi köszi az eddigi válaszokat. Volt szex és nagyon jó volt mert mindketten beindultunk egymásra... fúúú...lényeg h egyáltalán nem volt gáz a péniszemmel, láttátok volna hogy "örült" neki...:D

ezek után nem érdekel h kicsi v közepes méretű az enyém, gyakorlatba nagyon jó ez a méret. mondjuk amit nem írtam h vastag szóval lehet ez is oka h a csajnak jó volt... mindegy már nem izgat ez a pénisz téma.

2011. aug. 5. 21:59
 50/51 anonim ***** válasza:
Helyes, gratula:)) mondtam én:)
2011. aug. 5. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!