Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizok egy csajjal holnap, de nem tudok aludni a tudat miatt h kicsi a farkam. Szerintetek kicsi?
Figyelt kérdés
14,5 mivan ha kiröhög vagy ilyenek?:S nagyon állva 15. :S nagyon fosok h mivan ha elküld:S2011. aug. 5. 03:39
1/51 anonim válasza:
eslő randin úgyis csak akkor veszer elő, ha elmész pisálni. Mit aggódsz?
2/51 anonim válasza:
A kínaiaknak fele se vigasztaljon ez a gondolat. XD
3/51 anonim válasza:
Szerintem ne akarj az első randin szexelni,a lány nem biztos,hogy jó néven veszi ha nagyon nyomulsz.
A méreted nem valami nagy de azért még elmegy.Mondjuk nem ártana ha nagyobb lenne de azért nem is túl kicsi.
22N
4/51 anonim válasza:
nekem meg 12 centis há! mégse bőgök miatta (legalábbis 14 évesen akkora volt azóta nem méricskéltem)
5/51 anonim válasza:
Ne aggódj 8,5 cm-el minden nőt ki lehet elégiteni csak legyen rajta hatalmas hitelkeret és minimum platina ne adj isten arany visa kártya legyen . Ennyi ugyhogy te nagyon is jó vagy a 14,5-el bár nem tudom szerintem te hazudsz mert ekkora bankkártya a világon nincsen nem is láttam .
7/51 anonim válasza:
:/ tényleg elég kicsi nekem se nagy 16cm bár én még fiatal vagyok 14.
8/51 anonim válasza:
:D vagyis nekem nem kicsi (előző)
9/51 anonim válasza:
Egy első randin? xd szép álom :D
Kettő csipkebokor vessző
Három : a 14-15 nem kicsi Magyarországi méretek e körül mozognak és ha 20 centis farkad van viszont szarul csinálod amit kéne akkor is bukó van. Szóval ez a dolog a tanulj és élvezz dolgon van. :)
10/51 anonim válasza:
ma 08:14
Úgy imádom mikor számolgatnak a nők, na a másik : te a magyar átlagot saját statisztika által nyerted, arra inkább nem is mondok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!